My Blog List

Despre Jessica Alba

Jessica Alba, in varsta de 30 de ani, este mama a doi copii minunati. Chiar daca nu mai este adolescenta, ea arata ca la 18 ani si se poate lauda cu un trup perfect si un look fresh, care denota ca este o mama si o sotie fericita.

Jessica Alba a jucat in filme roluri de femei superficiale si degradante, a trecut peste prejudecatiile tuturor, a ignorat criticile si si-a urmat mai departe cariera.

Ea a jucat in numeroase seriale ca “Dark Angel” si “Sin City”. Vocea i-a fost auzita in “Escape from Planet Earth”,  iar de curand am vazut-o in “Machete Kills” si o vom revedea in “Sin City: A Dame to Kill for”.

Jessica este implinita si pe plan familiar. Are o familie minunata alaturi de sotul ei, Cash Warren, cu care are doua fetite Honour Marie si Haven. Ea acorda mai mult timp familiei decat carierei, iar din aceasta cauza o vedem in roluri marunte. Fiind mama, a vrut sa impartaseasca cu noi experianta sa personala in cartea “The Honest Life”, in care ne invata cum sa avem o viata armonioasa in familie.
 
Putem sa spunem despre stilul vedetei doar cuvinte de lauda, deoarece ea este foarte frumoasa, iar silueta o avantajeaza. Se imbraca intr-un mod simplu care, cumva, o face sa straluceasca, chiar daca se afla pe strada impreuna cu fetitele ei sau chiar daca se afla pe covorul rosu; ea are o stralucire aparte care ii uimeste pe multi. Doar prin simplul fapt ca este simpla si naturala, Jessica devine o fashionista din ce in ce mai priceputa, facand alegeri care o pun in evident, iar rezultatul este intotdeauna unul impecabil.