My Blog List

O alternativa pentru masina personala

Daca in perioada urmatoare te afli in Cluj si ai nevoie de o masina cel mai recomandat ar fi sa apelezi la serviciile rent a car din Cluj. Mai intai trebuie sa te informezi despre acest subiect si sa alegi firma care iti va satisface cerintele intr-um mod care sa te avantajeze, atat din punct de vedere financiar cat si calitativ. Bineinteles ai posibilitatea sa alegi ce model de masina vrei sa inchiriezi, insa uneori apar probleme atunci cand te afli in fata volanului. Poate te intrebi cum sa faci sa alegi o masina care sa iti permita sa pornesti la drum fara nicio problema. In primul rand este recomandat sa cunosti cat mai bine tipul de masina inchiriata pentru a te bucura cat mai mult de timpul cat vei fi la volan.

Companiile de rent a car Cluj iti vor oferi masini bine intretinute, dar trebuie sa tii cont de cateva indicatii inainte de a porni la drum cu o masina inchiriata.

1. Intotdeauna dupa ce cobori din autoturismul inchiriat ar trebui sa scoti cheia din dispozitivul de pornire si nu uita sa tragi frana de mana
2. Nu lasa copiii nesupravegheati in vehicul
3. Nu uita sa folosesti centura de siguranta
4. Pastreaza distanta adecvata intre vehicule cand esti in trafic
5. Adapteaza-te la conditiile din trafic si la cele meteo
6. Nu scoate cheia din dispozitivul de pornire al masinii inchiriate cand masina se deplaseaza pentru ca volanul se va bloca automat
7. Condu regulamentar, respectand reglementarile
8. Inainte de a porni masina verifica luminile laterale, lampile de semnalizare, lampile de frana, avariile etc
9. Daca masina este in panta, cupleaza marsarierul

Odata ce ai in minte toate aceste reguli te vei descurca de minune indiferent de masina pe care o vei alege pentru inchiriere. Pentru a te bucura de o experienta cat mai vasta si satisfacatoare poti alege o alta masina de fiecare data cand te hotarasti sa inchiriezi.