My Blog List

Fashion in timpul sarcinii

Cele 40 de saptamani de sarcina incep cu insuportabilele greturi matinale – primul semn pe care organismul ni-l da ca se intampla ceva acolo, inauntru… Continua cu saptamani frumoase, dar si cu clipe grele, catre final, si culmineaza cu cel mai frumos moment din viata unei femei – acela in care devine mama.

In tot acest rastimp, corpul femeii sufera trasformari uluitoare, atat in interior, cat si la exterior, partea care de altfel pune cele mai mari probleme. Caci traim intr-o era fashion, intr-o era in care orice femeie petrece minimum 30 de minute in fata oglinzii ori de cate ori trebuie sa iasa din casa, si in care haina spune foarte multe despre cea care o imbraca. Pentru ca moda evolueza, pentru ca tendinte exista de cand lumea si pentru ca presiunea societatii o impune, au fost create si mult asteptatele haine gravide care sa iti sporeasca mandria de sine, care sa nu te faca sa arati ca si cum ti-ai fi pus un sac pe tine si care sa nu te lase sa aluneci pe panta depresiei, asa cum multe femei o fac intr-o perioada care ar trebui sa fie superba. E usor astazi sa intri in marile magazine si sa gasesti fie haine obisnuite, cu croieli care sa avantajeze si femeile insarcinate, fie in departamentele destinate in mod deosebit femeilor insarcinate, e usor de asemenea, sa gasesti pe internet o serie intreaga de magazine online cu haine pentru femei insarcinate. Oferta este foarte interesanta, fie ca vorbim despe lenjeria intima, despre blugi sau pantaloni, in general, sau despre topuri speciale. Mai mult, se poate gasi chiar si incaltaminte pentru femeile insarcinate, ortopedica, special destinata sa ajute la relaxarea piciorului obosit si umflat, si sa permita sangelui sa circule la parametri optimi. Preturile sunt si ele mai mult decat accesibile, si sunt un motiv in plus sa te relaxezi si sa te bucuri de perioada de sarcina. 

Si apropo, cand te simti pe punctul de a intra in depresie ca esti grasa si urata, anunta repede un shopping de sarcina, cu prietenele, beti o cafea (decofeinizata) ca pe vremuri si stati la o barfa mica. Viata e frumoasa si va fi si mai si…