My Blog List

Cum sa ai o petrecere de botez ieftina fara sa faci rabat de la calitate?

Nu oricine e dispus sa de mii de lei sau de euro pe o petrecere de botez la un restaurant de lux. O petrecere de botez se face oricum, insa exista si posibilitatea organizarii uneia mai restranse, cu un buget de criza. Pentru a avea un meniu botez ieftin trebuie sa rezervati restaurantul din timp si sa negociati la sange pentru fiecare preparat.

Meniul poate sa scada considerabil daca aduceti bautura de acasa, comandati tortul la o cofetarie mai ieftina sau alegeti un restaurant care nu e asa de pretentios la capitolul mancaruri. Un aperitiv si o friptura, alaturi de bautura si prajituri ar fi suficiente pentru a multumi invitatii, asa ca nu are rost sa cheltuiti averi pentru a organiza cele mai complexe petreceri de botez. Se gasesc si restaurante ieftine sector 4 care permit parintilor sa isi aleaga mancarea ce va fi servita la mese in functie de preferintele fiecarui invitat, asa ca puteti sa mai economisiti ceva bani alegand exact mancarea pe care o prefera fiecare. Nu va doriti sa ramana prea multa mancare la final si sa nu aveti ce face cu ea. Decorarea salii in care va avea loc petrecerea de botez este iarasi un element care va poate aduce bani in plus la nota de plasa, dar poate sa va ajute sa si economisiti cate ceva. De exemplu, in loc sa angajati o firma care sa se ocupe de decoratiuni puteti aranja cum va place sala si cu ajutorul personalului restaurantului, care va fi bucuros sa va ajute pentru o suma modica de bani in plus la nota de plata.

Pe de alta parte, poti sa alegi restaurante care nu se afla in centrul orasului, ci mai spre periferie, care practica tarife mai mici decat cele din zone foarte bune. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa te uiti si la cum arata restaurantul si bucataria lui inainte de a incheia un contract de prestari servicii.