My Blog List

Patutul pliabil – confort si economie de spatiu

Venirea pe lume a primului copil implica desfasurari de forte la care poate nu te-ai fi asteptat. Insa din discutiile cu prietenii sau documentandu-te din carti de specialitate sau pe net, vei reusi sa pui la punct o lista cu cele mai importante puncte de bifat inainte de a-l introduce in familie pe micut. Partea cea mai importanta este, desigur, amenajarea camerei copilului, un univers numai al sau, care sa fie sigur si primitor, un loc pe care sa il descopere pas cu pas, in care sa ii placa sa se joace si unde sa se odihneasca. Daca spatiul din locuinta permite, familia va amenaja o camera numai pentru copil, iar daca spatiul este mai limitat va fi amenajat un colt pentru cel mic in camera parintilor, mai ales ca in primele luni de viata tendinta tinerelor mame este sa isi tina bebelusii cat mai aproape.

Patutul este de departe cea mai importanta alegere, pentru ca acolo cel mic isi va petrece in primul an din viata foarte mult timp. Puteti opta pentru un patut din lemn, clasic sau de asemenea pentru un patut pliabil. Un site pentru produse special destinate copiilor si familiilor acestora, foarte complet si cu o oferta imbatabila este Nichiduta, locul unde veti gasi de la tot ce inseamna obiecte de mobilier pentru camera copilului si pana la jucarii. Si pentru ca eram la capitolul patuturi este bine de stiut ca Nichiduta vinde si patuturi pliabile, ideale nu numai pentru spatii mici, dar si pentru deplasari mai lungi si la fel de comode si atunci cand familia isi muta domiciliul.

Patuturile pliabile au avantajul ca odata ce copilul creste si va avansa catre un pat mai mare, se pot strange si pastra in locuri de depozitare chiar in casa (pentru ca nu ocupa mult spatiu) pentru al doilea copil. Dimensiunile patuturilor pliabile sunt in general la fel cu cele ale patuturilor din lemn, astfel ca alegerea unei saltele nu va pune probleme foarte mari.