My Blog List

Mai mult confort si un somn mai odihnitor cu pilote puf gasca

Vremea de afara indeamna la odihna prelungita, in confortul locuintei, alaturi de persoana draga. Un somn de calitate inseamna si o viata sanatoasa, un randament mai bun la locul de munca, asa ca orice investitie facuta se merita atata timp cat aduce un plus de relaxare pe perioada noptii. Pe langa perna si tipul de pat pe care il alegem pentru familia noastra un rol important il are si pilota folosita la invelire.

Diversitatea materialelor si preturile care variaza in functie de accesorii si modelul pilotelor au adus pe rafturile magazinelor o multime de variante, pentru un singur sezon sau pentru toate sezoanele. Pilotele pentru toate sezoanele au mai multe straturi, se pot asambla in functie de cat de frig e afara, rezultand pilote puf gasca mai groasa sau mai subtire. Gradul de confort oferit de pilote depinde si de umplutura pe care o au. Astfel, cele sintetice sunt mai ieftine, dar au o durata a vietii mai scurta si nu sunt asa de calduroase, cele umplute cu bumbac sau puf de gasca sunt mai scumpe si mai calduroase, avand o structura a straturilor mai densa. Puful de gasca asigura un confort termic ridicat, pilotelele fabricate din acest material ecologic sunt usor de intretinut, rezistente si hipoalergice. Spre deosebire de pilotele sintetice, pilote puf gasca permit pielii sa respire, absorb umiditatea corpului si asigura un somn profund si odihnitor.

Durata de viata a pilotelor de acest tip este mai mare, nu va trebui sa cumparati mereu o alta noua, iar la nevoie, pentru famiile cu un copil sau mai multi, pot fi folosite fara probleme si pentru invelirea micutilor. Copiii nu vor fi in pericol nicio secunda intrucat pilotele din puf de gasca sunt antibacteriene, nu provoaca iritatii ale pielii si nici nu cauzeaza disconfort din cauza texturii. Un alt avantaj al pilotelor cu puf de gasca tine de caldura mai mare pe care o genereaza si de mentinerea acesteia pentru mai mult timp.