My Blog List

Cutiile postale de bloc nu se vor demonda prea curand si ne vor proteja corespondenta in continuare

Avem de trimis o scrisoare sau un raspuns, o plangere catre o institutie, folosim internetul si e-mail-ul. Vrem sa comunicam cu persoanele dragi aflate la distanta, iarasi folosim tot internetul. Tehnologia moderna a modificat total modul in care comunicam si ne-a ajutat sa fim tot mai aproape chiar si de rudele aflate la sute de mii de kilometri departare. Totusi, tehnologia si evolutia ei ne-a luat ceva: placerea de a pune un plic la posta, de a primi corespondenta si de a cauta in cutia postala, de a descoperi cine ne-a mai scris, ce facturi am mai primit, ce surprize ne-au mai facut apropiatii nostri.

Intr-un singur loc, ba chiar doua, inca se mai pastreaza vechile cutii postale bloc: la unele oficii postale si la intrarea in scara blocurilor. Aici, vechile cutii de primire a corespondentei rezista cu stoicism si isi fac treaba de minune. Confectionate din tabla vopsita electrostatic, cutiile postale sunt folosite in continuare de locatari pentru primirea corespondentei curente, facturilor, diverselor documente. Tot aici gasesc si mesaje publicitare, notificari de la administratie sau altfel de informari scrise. Alaturi de cutii postale bloc exista avizierul, unde isi pot consulta datoriile catre administratie si pot fi la curent cu ce decizii se mai iau. Avantajele oferite de noile tipuri de cutii postale tin de rezistenta mai mare, intrucat tabla din care sunt facute este de o calitate foarte buna, de sistemul de inchidere, care e de tip Yalle si se poate schimba imediat in caz de defectiune sau de pierdere a cheii. Pe de alta parte, cum in prezent sunt multe firme care s-au dezvoltat si pe online, comenzile pot fi facute imediat, completand un formular sau un configurator, se pot alege din modele diverse, se poate obtine consultanta gratuita si se pot determina anumite tipuri de design dorite de locatari.

Comenzile sunt preluate imediat, montarea si transportul sunt gratuite in cele mai multe cazuri, in vreme ce inscriptionarea numerelor si remedierea unor defectiuni aparute pe parcurs pot fi tot gratuite. Orice s-ar spune, cutiile postale din tabla, chiar daca sunt simple si nu atat de complicate ca o cutie postala electronica, garanteaza siguranta corespondentei primite, ne fereste de furtul acesteia sau de violarea ei. Comenzile mai mari pot primi si un anumit discount, serviceul e gratuit pe o anumita perioada, iar garantia oferita este de cativa ani buni.