My Blog List

Manichiura semipermanenta vs. unghii false

Unghiile construite cu gel sau orice alt tip de unghii false sau extensii de unghii care exista la acest moment pe piata se afla pe un trend descendent. Dupa ani intregi in care au dominat in tendintele privind manichiura si au beneficiat de o popularitate imensa, este acum momentul ca femeile sa mizeze pe natural si in ceea ce priveste unghiile.

Daca in machiaj si coafura tendintele ultimelor sezoane au indicat catre natural, iata ca este si randul manichiurii sa revina la natural dar si la solutii mai sanatoase pentru unghii. Daca ar fi sa privim la cateva dintre avantajele ojei clasice sau mai nou ale manichiurii cu oja semipermanenta - care castiga tot mai mult teren in preferintele doamnelor si domnisoarelor - ar trebui sa ne referim atat la latura estetica cat si la cea legata de sanatate. Unghiile false au un aspect nenatural, par foarte groase si au de cele mai multe ori o lungime si o forma care cu greu pot fi asociate cu un look natural. Daca in ceea ce priveste lungimea, aceasta poate fi ajustata, multe femei au fost nevoite sa se multumeasca cu grosimea incomoda, nefireasca si inestetica a unghiilor false, doar pentru a se bucura in schimb de o manichiura foarte rezistenta, care nu trebuia improspatata in fiecare zi, care nu sarea sau nu se exfolia la prima expunere la apa. Insa odata cu aparitia ojei semipermanente, nu mai exista loc de compromis.

Oja semipermanenta face unghiile naturale sa straluceasca de sanatate si le da un aspect minunat in orice moment, mai ales daca optati pentru ojele e la gelurideunghii.ro. Lasand la o parte latura estetica, marea problema a manichiurii cu gel sau acril este aceea ca este un factor favorizant al aparitiei cancerului de piele, din pricina expunerii la lampa cu raze UV necesara pentru uscarea straturilor ce formeaza unghia. De asemenea, unghiile naturale sunt extrem de afectate din pricina substantelor care le sunt aplicate in construirea unghiilor false si raman afectate mut timp dupa inlaturarea acestora.