My Blog List

Happy Cards da tonul pentru moda invitatiilor de botez

La fel cum moda se manifesta in mai toate sectoarele de activitate – articole vestimentare, in muzica, constructii, etc. – si in cazul inviatiilor de botez sau nunta este o moda pe care parintii si mirii o respecta cu sfintenie. Se aleg invitatii de botez moderne, speciale, foarte greu de ales in prima faza, haioase, realizate cu mare atentie la detalii. In prezent sunt o multime de modele de invitatii de botez din care parintii pot alege.

Cele mai importante tipuri de invitatii ar fi: invitatia de botez clasica, cu personaje din desene animate, colorate, simple, pentru fetite sau baietei, cea funny, haioasa, cu fotografie bebelusului inclusa in design, cea cu forme diferite. Intalnim si invitatii de botez vintage, pe hartii, cartoane, gen papirus sau retro, elegante si stilizate, accesorizate corespunzator, tip card sau tichet. Pentru ca suntem in era tehnologiei moderne, exista invitatii de botez digitale, multimedia, sau ambalate in scutec, introduse intr-o sticla pentru lapte, sub forma de plic de ceai, 3D, handmade, tip silueta copilului, cu elemente din natura, imprimate si pictate pe un scutec. Se poate sa primim ca invitatie la botez si una accesorizata cu suzete sau cruciulite sau cu insertie de bomboane. Orice fel de combinatie e posibila pentru ca parintii si invitatii sa fie multumiti. happycards.ro are in oferta multe dintre tipurile de invitatii de nunta prezentate mai sus, cu posibilitate de personalizare in functie de gusturi si pretentii sau invitati. Plicurile in care se vor introduce invitatiile sunt si ele personalizate si colorate in functie de cromatica invitatiei, au imprimeuri interesante.

Accesoriile pentru botez fac si ele parte din oferta, trusourile, cruciulitele sau lumanarile de botez fiind asortate cu tematica si cromatica marelui eveniment din viata copilului dvs. Daca se doreste se poate comanda un set complet pentru botez cu plic, invitatie si un decupaj cu design interesant si funny, adaptat sexului micutului. Oferta este variata asa ca este de preferat sa intrati din timp pe site si sa va ganditi ce alegeti din cele peste 150 de modele de invitatii!