My Blog List

Rezervoare hidrofor

Pentru cei care locuiesc la casa si nu au sansa de a obtine apa curenta dintr-o zona apropiata, pentru cei care au gradini foarte mari de udat, mai ales acum ca vine vara si daca au o bucatica de pamant, cum se zice, cu siguranta vor foarte mult sa planteze ceva anume, macar asa din pasiune, si nu pentru a face cultura maisva, pentru toata lumea exista solutii.

Aceste solutii se numesc rezervoare hidrofor shop-einstal.ro care ajuta foarte mult la colectarea apei si desigur la canalizarea intregii ei capacitati catre locurile dorite. Desigur ca rezervoarele sunt de mai multe marimi si confectionate din materiale diferite, insa de mentionat este ca rezervorul se va alege si in functie de spatiul in care dorim sa il utilizam, cat si in functie deduritatea materialului. Unele rezervoare nu sunt atat de rezistente, insa daca destinatia lor nu este una cu grad ridicat de dificultate atunci se pot folosi si din acele modele mai mici si mai subtiri. Rezervoarele pentru hidrofoare pot avea de la 24 de litri capacitate stocare, pana la o suta de litri, desigur chiar si peste, acestea mai mari fiind realizate la comanda.

Cum se alege insa un hidrofor rezervor daca nu avem experienta in acest tip de utilaje? Este foarte simplu daca apelam la o firma specializata, insa si mai simplu este sa ne documentam putin si sa facem tot posibilul ca sa avem in cele din urma cea mai buna varianta aleasa. Trebuie mentionat ca un rezervor hidrofor are la baza un vas format din otel, iar la interior are o membrana interschimbabila, realizata din butil o valva care induce presiune, cat si un racord care merge direct catre instalatie, ceea ce il face destul de simplu de atasat la hidrofor. La final, pompa este cea care umple membrana cu apa.