My Blog List

Perfecta pentru plaja

Costumul de baie poate deveni o problema atunci cand nu ai un corp bine proportionat, precum unui model. Din aceasta cauza trebuie sa ne informam inainte de a merge la cumparaturi pentru vacanta de vara. 

Greselile sunt des intalnite si nu am vrea ca partile mai putin frumoase sa fie puse in evidenta, iar cele care sunt foarte bine proportionate sa fie ascunse.
Specialistii s-au oferit sa ne dea cateva sfaturi in alegerea costumelor de baie: in primul rand trebuie sa stim culorile care sunt in potrivite siluetei noastre si in al doielea rand este necesar sa aflam cu ce tip de costum de baie ne-ar sta bine.
Pentru a avea un aspect stilat si bine structurat, in cazul in care bustul este mic si nu ne prea avantajeaza trebuie sa optam pentru un sutien cu push-up sau cu volane. In schimb, daca avem un bust mare si dorim ca acesta sa iese in evidenta, putem alege un costum din doua piese in care sutienul sa fie cu baleen si bretele, exact ca cele clasice.

Corpul atletic poate fi accesorizat cu un costum de baie tot din doua piese. Recomandarea specialistilor spun ca sutienul trebuie sa fie unul simplu, fara bretele iar slipul poate fi unul boyshort. Umerii lati pot fi acoperiti cu un sutien cu bretea pe o singura parte. Daca dorim ca mai multe zone sa fie acoperite putem achizitiona un costum de baie intreg, de o culoare inchisa.