My Blog List

Grijile mari zboara cu un masaj bun

Sa te relaxezi e lucru mare in ziua de azi, mai ales atunci cand vine vorba despre propria casa. Cand ai o familie numeroasa, nu iti mai permiti, cel putin ca mama, sa te relaxezi asa cum ai vrea, nu mai timp de tine, si in niciun caz nu mai ai timp sa te rasfeti. Trebuie sa iti dedici tot timpul familiei, sa faci curat, sa faci mancare, sa speli haine, sa pui pachete pentru serviciu sau pentru scoala, chiar daca ideal ar fi sa primesti ajutor.

Desigur ca ajutorul vine exact atunci te astepti mai putin in unele cazuri, insa in alte cazuri trebuie sa astepti sa creasca cei mici, ori sa ramana sotul somer ca sa se plictiseasca acasa. Si cine nu si-ar dori sa aiba o camera de relaxare, in care sa nu fie deranjat, o camera pe care sa o foloseacsa exact atunci cand simte ca nu mai poate, sa nu mai auda tipete de copii, sa nu mai auda problemele ce tin de gospodarie sau alte zgomote naucitoare. Iar in acea camera sa fie si un scaun de masaj, care sa iti ofere clipe de rasfat, in care sa te asezi pur si simplu si sa uiti de toate grijile. Ei bine, un scaun cu masaj nu poate sa iti stearga toate grijile, insa cu siguranta poate sa te ajute sa uiti de ele pentru cateva momente, iar daca nu reusesti sa te scufunzi in uitare, atunci cel mai bun remediu este sa rezolvi problemele.

Chiar daca adesea grijile mari zboara cu un masaj bun, problemele mari nu se sterg in acest mod, inas tine de noi cum lasam sa curga fiecare zi si tot de noi tine felul in care vedem micile sau marile obstacole si incercari ale vietii noastre.