My Blog List

Terratest Romania, firma cu experienta si produse de calitate pentru fundatii si consolidari

In constructii este foarte important sa ai baza pe solul pe care urmeaza sa construiesti. Fundatia va depinde de sol, structura constructiilor va depinde si ea tot de sol, stabilitatea si rezistenta vor fi dictate de acelasi sol. 

Solurile nu sunt la fel in toate zonele tarii, pot sa existe soluri care nu pot suporta greutati si sarcini foarte mari, dar unde trebuie neaparat sa se construiasca o anumita structura. 

De asemenea mai sunt si soluri care par stabile, dar au straturi in adancime care nu au cum sa sustina straturile de deasupra, aparand deformari la nivelul fundatiei si risc din ce in ce mai mare pentru probleme la cladirile de la suprafata. 

Daca nu aveti cum sa renuntati la o anumita zona si e neaparat nevoie de o constructie acolo mai aveti o sansa daca investiti in solutii moderne pentru rezolvarea problemelor geotehnice. Firmele care pun la dispozitie astfel de solutii au suficienta experienta pentru a sti oricand ce fel de lucrari trebuie efectuate si cum se vor face pentru ca intreaga structura suportata de fundatii sa fie cat mai stabila. 

De exemplu Terratest Romania este una dintre firmele cu experienta care poate realiza elemente pentru consolidari si pentru fundatii adanci, poate imbunatati terenul si poate aduce un plus de rezistenta structurilor construite. Terratest Romania are o echipa de specialisti cu experienta vasta in realizarea de elemente speciale pentru tot felul de fundatii si consolidari, compania se ocupa de forarea pilotilor, de deplasare si de inlocuire, de realizarea pilotilor diafragma, pereti beton armat si material plastic. 

Pentru microtunelare Terratest Romania a pregatit micropiloti sau ancore de fixare si cimentare, dar si sisteme moderne Jet sau Super Jet Grouting. Firma va realiza in teren pereti mulati, piloti onshore si offshore foarte rezistenti, prefabricati, cu burghiu continuu, dar si coloane de ballast, toate produsele sunt din materiale de calitate, respecta standardele de calitate impuse la nivel european, oferind clientilor solutii economice si durabile.

Consultanta de specialitate si preturi mici, numarul mare de variante de produse din ofertele curente, realizarea lor cat mai rapid dupa incheierea unor contracte de prestari servicii, iata doar cateva dintre avantajele colaborarii cu Terratest.