My Blog List

Micropilotii Terratest, utili in orice lucrare de consolidare si fundare

Terenul pe care se vor construi diverse cladiri trebuie sa fie cat mai stabil cu putinta. Stabilitatea terenului depinde de compozitia solului, de zona unde se va construi, de modul in care a fost intretinut terenul.

Refacerea stabilitatii pierdute sau inexistente de la inceput se poate realiza prin intermediul unor micropiloti Terratest.

Terratest Romania este o firma cu experienta si produse de top pentru fundatii si consolidari, portofoliul sau cuprinde lucrari importante executate in decursul timpului, care reflecta calitatea si expertiza oamenilor si a echipamentelor.

Micropilotii de la Terratest se realizeaza direct in teren, se foreaza gauri cu diametrul de pana la 250 mm, minim 80 mm, sunt utilizati pentru consolidarea structurilor vechi, fiind formati din tuburi metalice si profile instalate direct in sol si cimentate.

Injectarile se fac fie intr-o singura etapa de umplere, cu presiuni scazute, dar se pot repeta la perioade mari de timp la presiuni mult mai mari. Pentru a avea micropiloti Terratest de calitate trebuie mai intai sa se execute un foraj de calitate, realizat cu cele mai bune si mai noi tehnologii Terratest, apoi se va introduce armatura, se vor executa injectii de umplere si injectii repetate ale bulbului de beton.

Lucrarile de finalizare a executiei micropilotilor vor include si verificarea si testarea lor pentru o rezistenta cat mai buna. Terratest ofera consultanta specializata si servicii de calitate pentru astfel de lucrari, toate tipurile de micropiloti executati vor face fata foarte bine greutatilor si sarcinilor puse asupra lor.

Rapiditatea, eficienta lucrarilor realizate, gama diversa de produse prezenta pe site, calitatea proiectarii si a punerii in practica, iata doar cateva avantaje ale colaborarii cu Terratest. Pentru mai multe detalii despre micropilotii pusi la dispozitie de Terratest puteti vizita site-ul oficial, acolo unde veti descoperi si informatii complete despre toate produsele oferite de firma cu experienta.