My Blog List

Cat costa reparatiile termopanelor si ce criterii se folosesc la stabilirea preturilor?

Orice interventie costa. Asta o stie toata lumea. Nimic nu se face gratuit, toate serviciile prestate se platesc in functie de complexitatea lor si de timpul petrecut pentru punerea in practica. In cazul termopanelor costurile reparatiilor pot varia de la cateva zeci de lei la sute de lei, in functie de cat de grava este problema depistata. Preturile interventiilor pentru remedierea defectelor aparute la termopane sunt destul de variabile, unele firme de reparatii termopane zona Obor acorda si reduceri pentru clientii fideli, pun la dispozitie piese originale si accesorii al preturi bune, luate direct din stocurile proprii, astfel ca pretul final manopera plus schimbat piese poate fi mai mic.

Reparatiile termopanelor pot sa coste mai mult daca sunt defecte multiple si echipele de specialisti fac eforturi pentru a remedia fiecare problema, pretul poate deveni chiar foarte mare daca defectele sunt la structura tamplariei si e nevoie chiar si inlocuirea unor parti din ea. Criteriile in functie de care se stabileste pretul variaza si ele de la o firma cu servicii de reparatii termopane zona obor la alta, insa in general se inscriu in niste linii destul de simplu de urmarit. In primul rand costurile reparatiei termopanelor depind de rapiditatea prestarii serviciului. Daca vreti interventii la urgenta platiti mai mult, daca interventiile sunt si la distanta mai mare fata de firma, in afara localitatii, iarasi platiti mai mult. In al doilea rand preturile interventiilor pentru remedierea defectelor la termopane depind si de severitatea defectiunilor intalnite. Orice defect presupune un anumit tip de interventie, anumite instrumente folosite, un anumit timp, deci cu cat e mai grava problema, cu atat toate acestea se vor cumula si vor duce la costuri ale manoperei destul de mari.

In al treilea rand preturile reparatiilor la termopane depind si de piesele inlocuite si de accesoriile schimbate, cu cat mai multe, cu atat pretul creste. In al patrulea rand repararea termopanelor va costa mai mult daca si echipa este mai complexa, lucreaza mai multi oameni, platesti mai mult. Alt criteriu important in stabilirea pretului final este si calitatea termopanelor pe care trebuie sa le repare echipa. Daca se ajunge de la o defectiune ce pare minora la altele si altele, evident ca si costurile finale vor creste. Avem termopane de calitate, solide, unde defectele nu genereaza altele, avem si costuri mai mici la reparatii.