My Blog List

Lorus – leader pe piata de ceasuri cronograph

Ceasurile Lorus – cu un design simplu si stilat, clasic insa mereu actual – sunt un leader pe piata de cesuri cronograph pe segmentul low-cost. Cu toate ca pretul ceasurilor Lorus este unul dintre cele mai mici de pe piata, faptul ca se pot achizitiona ceasuri Lorus cu garantie chiar si de doi ani face ca orice grija legate de calitate si durabilitate sa dispara. Lorus este unul dintre brandurile comercializate de catre celebra companie Seiko, si a fost lansat pentru prima data in Europa in anul 1982, alaturandu-se pe aceasta piata ceasurilor Pulsar si Seiko, comercializate de aceeasi companie mama.

Pretul foate accesibil, calitatea si designul de exceptie au facut ca Lorus sa fie un succes aproape imediat, si sa beneficize de o cerere foarte mare. In plus, faptul ca sunt un produs al companiei Seiko face ca si atunci cand vorbim despre ceasuri originale Lorus sa vorbim despre aceleasi pogrese in materie de tehnologie lansate de Seiko. Astfel, vom gasi ceasuri Lorus solare, digitale, duo-display si ceasuri cronograph cu alarma, si toate la preturi extrem de atragatoare. Cei care isi doresc un ceas cronograph cu adevarat rezistent si calitativ si nu sunt dispusi sa cheltuiasca sume exorbitante, pot opta pentru ceasurile Lorus, iar daca le cumparati din Romania, aveti parte de autenticitate garantata numai la http://www.secundar.ro. Aici veti gasi ceasuri Lorus la preturi reduse, incepand chiar de la 105 RON, dar si modele mai noi asa cum este modelul nou Lorus Fushion, ultima gama de ceasuri cronograph a companiei, cu detalii foarte atragatoare si un lay-out nou pentru subdial-uri. Carcasa si bratara sunt din otel inoxidabil, asa cum sta bine unui ceas cronograph de calitate.

In plus, ceasurile din gama Fushion sunt rezistente la apa. Ceasurile Lorus sunt ceasuri care vor sta bine pe mana oricarui barbat activ, care vrea in acelasi timp calitate si design de exceptie, si este un ceas care cu siguranta inspira durabilitate, forta si rezistenta.