My Blog List

Esti disperat dupa Tetris? Il poti „devora” de acum chiar pe tricoul tau

Va mai amintiti de vremurile copilariei voastre cand nu va putea lua nimeni din ecranul jocului de Tetris si nu va puteati concepe existenta fara sa faceti cateva „linii” bune si sa castigati puncte. Pentru nostalgici, jocul Tetris a fost si ramane unul dintre cele mai provocatoare si mai inteligente jocuri, stimuland creativitatea si gandirea logica.

Cel mai cunoscut joc, Tetris-ul a ajuns si pe PC si a devenit un fenomen printre toti utilizatorii, indiferent de varsta-ba mai mult, chiar si pe consolele moderne Tetris este deosebit de popular. Recent, un programator genial a reusit sa puna jocul fenomenal pe un tricou cu maneca scurta-exista un ecran, o consola, un controller si cam tot ce ai nevoie pentru a avea o experienta cat mai buna si mai interactiva. Tricoul merge cu patru baterii, memoreaza scorul si nivelul atins.

Cu toate ca reda fidel experienta jocului Tetris, adorat de toti copiii si de toti adultii din intreaga lume, ceva nu e la fel ca in realitate: melodia care se tot repeta si asigura un fundal sonor provocator. Din pacate, nu, nu puteti cumpara de niciunde tricoul cu pricina, insa puteti, cu putine cunostinte de informatica, sa faceti si voi unul care sa aiba chiar si celebra coloana sonora.

Daca asta este viitorul jocurilor care le puteti gasi acum pe consola, atunci trebuie sa ne asteptam ca mai toate jocurile celebre de pe PC sa fie transpuse pe obiecte de vestimentatie uzuale, chiar pe lenjerie intima si pe camasi sau pantaloni…