My Blog List

Operatiile estetice

Probabil ati observat ca tot mai multe doamne si domnisoare apeleaza la bisturiu. Unele arata chiar bine dupa aceste interventii, altele mai bine nu isi faceau nimic. Habar nu am cand a inceput aceasta moda cu operatiile estetice. Un silicon aici, un pic de botox dincoace, sa mai bagam ceva si in fese. Mda. Tare as vrea sa stiu cat de mult plac barbatilor femeile siliconate si botoxate.
 
Eu as apela doar in cazuri extreme la o astfel de varianta. Doar daca doamne fereste as avea cancer la san si ar trebui extirpat. E singura modalitate prin care as apela la bisturiu. Cel mai bun exemplu de femei de plastic e evident Bianca Dragusanu. Eu cred ca individa aia, nu mai are nimic natural in ea. Daca iei un ac si o intepi se sparge, face poc! Si se vede rezultatul intr-adevar. Circula pe net un filmulet cu o imagine de-a ei de acum  vreo 10 ani. Parca e o cu totul alta persoana. Si evident ca tinerele din ziua de azi o iau ca model. Eu consider ca naturaletea e cea mai frunoasa. Iar operatiile astea estetice trebuie facute cu un scop si dupa o anumita varsta. Altfel chiar nu le vad rostul.E adevarat ca sunt si femei care nu se simt bine in corpul lor si prefera sa mai repare ceva pe ici pe colo.
 
Sper sa nu fie cazul sa apelez la asa ceva niciodata. Dupa cum spuneam tot ce e natural e mai frumos decat artificialul.