My Blog List

Cum alegem incaltamintea pentru sport?

Daca intentiile tale pentru un corp mai bine cladit s-au pierdut pe drum, pentru ca nu te poti hotari atunci cand vine vorba de incaltari, nu este nimic de condamnat.

Confuz? Meriti sa fii, pentru ca fiecare pereche de incaltari, care ar ajuta corpul ca sa fie intr-o forma mai buna, te pune pe ganduri.

Deci, cum ai proceda tu intr-un magazin, pentru a-ti cumpara incalarile perfecte? Uita de sfaturile celebritatilor si stirile de pe site-uri. Pentru ca promisiunile, pretul si promotiile sunt degeaba, daca nu sunt confortabile sau nu se vor potrivi cu stilul tau de antrenament.

1. Informeaza-te!

O idee buna este sa intrebi daca incaltarile se potrivesc nivelului de antrenament pe care il practici. Astfel, pot varia enorm ca forme si marimi, de la o pereche la alta. Pune accentul pe tehnica si atentia personala si asigura-te ca incaltarile tale se potrivesc acestor criterii.

2. Ce spunt alte persoane?

Ar trebui sa existe intotdeauna o lista de comentarii pe site-urile cu stiri din sport si nu doar sfaturi de la sustinatori celebri. Pentru o mai buna impresie, incearca o serie de video-uri, care sa te ajute sa alegi perechea de incaltari perfecta. Multe dintre ele prezinta produsul in sine, dar vin si cu o serie de comentarii atasate in videoclip.

3. Sunt antrenamentele structurate?

Diferenta dintre incaltari o poti face in functie de modul in care sunt structurate antrenamentele. Cel mai adesea, exercitiile pe care le faci sunt superficiale si atunci trebuie sa stii ce fel de incaltari sa-ti cumperi. Diferenta dintre antrenamentele structurate si celelalte, se vede numai prin rezultate. De obicei, o pereche de incaltari bune vor face diferenta la sfarsit.

4. Cat de mult esti pregatit sa te antrenezi?

Este extrem de important, pentru a alege o pereche de incaltari care sa se potriveasca cu modul in care practici antrenamentele. Daca esti un practicant infocat, ai nevoie de acel impuls suplimentar, dar, probabil, nu este o alegere buna daca esti nou in ale sportului si doresti sa incepi cu ceva mai mult usor. Totusi trebuie sa fii sincer cu tine si cu privire la ceea ce esti pregatit sa faci la antrenament, iar in functie de asta sa alegi ceea ce ti se potriveste mai bine.

5. Care sunt asteptarile mele?

Ai nevoie sa stii care sunt asteptarile tale atunci cand vrei sa-ti achizitionezi o pereche de incaltari pentru a face sport. Acestea difera in functie de tipul de atrenament pe care urmeaza sa-l faci. Daca urmeaza sa alergi sau sa joci fotbal, ai nevoie de perechi separate de incaltari pentru cele doua.