My Blog List

Treneuri langa Bucuresti

Daca doriti sa construiti o casa in urmatorii ani, aflati ca oferta de terenuri langa Bucuresti este foarte variata si se adreseaza tuturor buzunarelor. In functie de dorintele voastre va puteti orienta catre terenuri aflate in zone foarte bine dezvoltate din punct de vedere a infrastructurii, in apropierea de iesierea spre munte, zona de nord, sau in apropierea de iesirea pe autostrada soarelui, zona de est si sud-est. Deasemenea puteti alege zone in apropierea padurii sau pe marginea lacului, in zone linistite sau mai animate. Dupa cum spuneam si mai devreme oferta este foarte variata si in mod sigur exista oferte potrivite si pentru voi.

Pentru cei care vor sa achizitoneze terenuri langa Bucuresti trebuie sa stiti ca zonele cele mai spumpe continua sa fie cele din nordul capitalei, in timp ce zonele din sud si est cu mai accesibile din punct de vedere a preturilor. Diferentele de pret pot fi destul de mari in funtie de distanta de oras si de zona in care se afla terenul, sau de distanta acestuia fata de utilitati. Astfel in zona de nord a Bucurestiului, puteti sa dati chiar si 150 de Euro pe metrul patrat de teren, in timp ce in zona de sud preturile se situeaza in jurul valorii de 20-25 de euro pe metru patrat. Evident ca preturile depind si de suprafata pe care vreti sa o achizitionati, astfel, cu cat suprafata este mai mare, este clar ca marja de negociere este si ea mai mare, iar pretul pe metru patrat este mai mic.

Din pacate bancile sunt din ce in ce mai reticiente in a acorda credite pentru achizitia de terenuri, dat fiind scaderile masive de pret care au avut loc in ultimii ani. Pentru cei care nu dispun de lichiditati acest lucru inseamna ca sansele de a-si vedea visul implinit scad destul de mult.