My Blog List

Aplicatii Facebook

Aplicatiile Facebook sunt haioase, unele…pana in momentul in care ajung sa iti ruineze prieteniile. Social network pe internet, au invins un capitol major in materie de comunicare: au adus impreuna diferite generatii, stiluri de viata, si scoli toate sub o umbrela : tehnologia.  MySpace,  Hi5,  Facebook.
O parte din atractia Facebook o constituite multitudinea de aplicatii disponibila for download and share. Facebook a schimbat recent tactica pe care o aveau si care consta in trimiterea a o gramada de e-mail-uri nesolicitate in legatura cu ce aplicatii au mai dezvoltat.
Asadar cum iti poti shara aplicatiile favorite impreuna cu prietenii tai sociali (virtuali) fara a le supraincarca inbox-ul. Cateva ponturi pentru a profita la maxim de experienta Facebook, fara a ruina, prietenii:
* Ia in considerare gusturile prietenilor tai, gandeste-te daca lor le place sa se joace de exemplu FarmVille, eu personal sunt deja stresat, de acest joc!
* Gandeste-te daca prietenii tai “chiar”  utilizeaza aplicatiile, deoarece nu toti userii sunt pe Facebook pentru a socializa. Asta inainte de a convertii toti prietenii tai sa se joace PetVille sau FarmVille si ce jocuri mai sunt. Cere permisiunea inainte de a trimite aceste aplicatii prietenilor tai, pentru ca unii ca MINE nu le apreciaza deloc.
* Nu iti supraincarca prietenii cu aplicatii. 5 Aplicatii pe zi in inbox-ul cuiva il vor face sa se desparta de tine si de prietenia ta. O aplicatie la cateva zile ar fi binevenita si ar demonstra bun gust decat mai multe aplicatii deranjante in fiecare zi!
* Chiar daca tehnologia ne ofera atat de multe pentru a ne tine creierul ocupat, cateodata chiar nu e bine sa impartasim tot, tuturor, pentru ca nu toti vor aprecia asta.