My Blog List

Alege un spot led si economiseste cat altii intr-un an

O camera sau un birou iluminat in mod adecvat poate creste productivitatea si reduce oboseala resimtita dintr-un anumit punct al zilei. Inainte cu ceva ani becul obisnuit pus intr-o lustra era cam singura alternativa atunci cand era nevoie de lumina intr-o incapere.

Dezvoltatorii din domeniul corpurilor de iluminat au venit insa in timp cu o solutie avantajoasa atat pentru cumparator, cat si pentru cei care beneficiaza de pe urma sa: becul cu led. Elegante, usor de montat si cu o viata mult mai lunga decat becul clasic, becurile cu led au inceput sa fie preferate fie pentru accentuare, fie pentru iluminatul unor suprafete sau cel general. O varianta a becului cu led este asa numitul spot led, de dimensiuni foarte mici, care nu face altceva decat concentreaza lumina si o dirijeaza in jos, pe anumite obiecte sau zone din birou sau locuinta. Fix sau orientabil, spotul led este mai eficient si mai simplu decat spotul halogen, consuma mai putin si este construit din aluminiu.

Pe de alta parte, radiatorul din aluminiu te fereste de incendii nedorite, asigurand o racire rapida a ledurilor, iar lumina nu vibreaza sau straluceste si nu e asa de obositoare - de unde si eficienta si productivitatea crescuta despre care aminteam in primele randuri. Spoturile led amintite pot fi achizitionate la preturi foarte bune de pe http://vreauled.ro/, un magazin online al unei companii cu peste 20 de ani experienta in domeniul electricitatii. In oferta din prezent gasiti un spot led fie de 3W, de 7W sau 12W, asadar cu un consum de pana la zece ori mai mic decat becul clasic - nu exista nicio substanta toxica in interior – de exemplu, mercur.

Toate modelele de spot led permit ajustarea caderii luminii la 30 de grade si sunt vopsite in alb pentru o adaptare mai usoara la mediul ambiant. Livrarea comenzilor se face in timp record, o singura zi lucratoare, prin curier rapid. Returul este permis, insa transportul va fi suportat de client. Daca te gandesti cat economisesti – poti calcula rapid si pe site, vei constata ca spoturile led sunt extraordinar de utile indiferent unde le folosesti.