My Blog List

Curierat rapid si livrari de calitate

Vrei sa trimiti un colet sau ai de primit niste bani, vrei sa primesti un pachet rapid, important, insa nu stii la cine sa apelezi? Sameday Courier este prima si actualmente singura companie de nisa pe piata romaneasca de curierat rapid, fiind axata pe livrarea la destinatar a expedierilor in ziua preluarii acestora, indiferent ca este vorba de transport la nivel local, national sau international. Firma este preocupata de asemenea si de oferirea de solutii “tailor-made”, flexibile, destinate acelor parteneri cu particularitati specifice.

Transferul coletelor prin intermediul unui curier rapid nu a fost niciodata mai usor sau mai rapid. Prin intermediul firmei de curierat Sameday poti sa livrezi medicamente, in deplina siguranta, cu o temperatura controlata, poti livra buchete de flori, in perfecta stare, local, cat si national, poti primi colete de la diverse magazine online si nu in ultimul rand poti sa chemi curierul chiar la tine acasa sau la firma la care lucrezi, pentru a preda coletul. Tarifele sunt in functie de distanta sii in functie de coletul pe care urmeaza sa il trimiti sau sa il primesti, destul de convenabilede altfel. Sameday se poate lauda si cu faptul ca are ca si parteneri, firme foarte mari, companii de renume din Romania, care fac vanzari online si livreaza in toata tara, cu o rapiditate de profesionisti.

Tariful pe care trebuie sa il platesti pentru a livra un colet online depinde de cat de repede doresti ca acel colet sa ajunga la destinatar, aici fiind disponibile trei tipuri de servicii si anume: expres, livrarea se va face in maxim o ora, priority, livrarea se va face in maxim patru ore, si economy, livrarea se va face in maxim sase ore. Alte servicii de care poti beneficia sunt si cele internationale, iar aici majoritatea coletelor sau a documentelor pe care vrei sa le trimit, cel putin in SUA sau in Europa, vor ajunge in aceeasi zi, fara intarzieri si la cel mai inalt grad de securitate.