My Blog List

Incendiile puternice se sting mai rapid si in siguranta cu autospecialele de la Gradinariu

Interventia prompta in caz de incendii este vitala pentru salvarea cat mai multor vieti omenesti si a bunurilor de pe o anumita proprietate, dintr-o locuinta. Cu cat masinile de interventie sunt mai bine echipate si pot ajunge mai rapid la locul tragediei, cu atat rezultatele interventiilor vor fi mai bune si mai eficiente. Autospecialele trebuie sa fie cat mai usoare, sa aiba un design care sa le permita sa intre chiar si in zonele mai putin accesibile si sa aiba dotari standard complete si complexe pentru orice fel de interventie de stingere a incendiilor.

Gradinariu, firma specializata in comercializarea de echipamente speciale pentru situatii de urgenta si nu numai, va pune la dispozitie prin magazinul online unele dintre cele mai moderne si mai rapide, mai sigure autospeciale de stins incendii cu apa si spume, de capacitate mare, medie si mica. Autospecialele au un design compact, sunt simplu de intretinut, au motoare puternice si ruleaza impecabil pe orice carosabil, ajungand in doar cateva minute la locul izbucnirii incendiului. In cazul unor autospeciale cu o capacitate mare, cumparate de la Gradinariu, rezervorul poate primi pana la 9.000 de litri de apa si substanta speciala de stins incendii, masinile au tractiune 4X4 sau 6X6, pompa de apa are presiune joasa si inalta pentru diverse tipuri de incendii, la inaltime sau la nivelul pamantului, tunul de apa are constructie solida si poate fi manuit cu usurinta. Autospecialele cu o capacitate medie si mica ajung sa poata transporta pana la 4.000 litri in rezervor, au cabine simple sau duble, pompe de apa de joasa sau inalta presiune. Fiecare autospeciala are kit medical, kit descarcerare, troliu si kit de salvare din puturi. Pentru situatiile de urgenta care implica incendii izbucnite pe aeroport, Gradinariu pune la dispozitia firmelor de pompieri autospeciale de stins incendii cu apa si spuma pentru aeroporturi.

Aceste modele au structura superioara de greutate si aerodinamica buna astfel incat sa ajunga la incendiu in doar cateva secunde. In plus, au motor dublu si aliaje compozite, putand lupta eficient cu orice incendiu, indiferent cat de grav si de mare este. Livrarea masinilor cumparate se realizeaza rapid, au garantie, sunt verificate, originale, firmele care le produc fiind recunoscute pentru calitatea produselor scoase pe piata.