My Blog List

Anvelopele Tigar - calitate de top la preturi budget

Compania Tigar Tyres are o traditie pe piata de profil de peste 80 de ani, un nume cu rezonanta pentru cei care adora calitatea dar un raport calitate pret cat mai echilibrat. Tigar Tyres a fost infiintata in Pirot (Serbia) in anul 1935, ca atelier de manufacturare a produselor din cauciuc si a articolelor de incaltaminte. Primele cauciucuri care au iesit pe poarta fabricii au fost in anul 1953. In 2010 renumita companie franceza Michelin a devenit detinator al pachetului complet de actiuni, detinand 100% din actiunile Tigar.

Gama de anvelope Tigar este la acest moment cel mai popular brand de anvelope pe segmentul „budget” (sau low cost), oferind calitate de top si confort la preturi extrem de avantajoase. Inca din 1953, de la primele cauciucuri Tigar folosite si pana in prezent, numele companiei a fost asociat cu produse de calitate foarte buna, cauciucuri de incredere, fiabile, pentru cei care nu isi permit sa achizitioneze anvelope scumpe, ci doar varianta budget. In plus, compania si-a facut un renume din faptul ca produce anvelope potrivite conditiilor meteorologice din Europa, dar si adaptate starii drumurilor de aici. Unele dintre cele mai populare si mai bine vandute cauciucuri Tigar sunt anvelopele Tigar Hitris pentru masini de nivel mediu si de top si anvelopele Tigar prima, anvelope de inalta performanta pentru masini mici si compacte, de familie. Pentru cei care nu au timp sa caute si stiu deja brandul si il apreciaza pentru performante dar si pentru preturi, insa si pentru cei care vor sa incerce pentru prima oara o gama de anvelope careia ii vor deveni fideli, e bine de stiut ca anvelopele Tigar se pot comanda si online, fara batai de cap si le primiti direct acasa, lansand o comanda la http://anvelope-steffco.ro, unde veti gasi ofertele cele mai bune de Tigar - Tigar Sigura, Tigar Winter 1, Tigar Prima, Tigar Hitris, Tigar Syneris, Tigar Cargo Speed si Cargo Speed Winter si Tigar SUV Summer.

Preturile incep de la 115 ron (tva inclus) si ajung pana la 450 ron (tva inclus), ceea ce le face o optiune mai mult decat atractiva. Tigar Tyres si-a anuntat recent planurile de a se extinde, ca urmare a cererii foarte mari de pe pietele din Estul Europei, Rusia si Africa. In afara brandului propriu, Tigar produce si anvelope Michelin pentru vehicule cu doua roti, si anumite componente pentru anvelope Michelin.