My Blog List

Cursuri Engleza de Specialitate

Mediul de afaceri este intr-o continua schimbare, iar cultura si limba joaca un rol foarte important in dezvolatarea lui. Economiile emergente prezinta noi oportunitati, iar corporatiile angajeaza foarte multe persoane din tari diferite.

Competentele lingvistice s-au dovedit un instrument util pentru domenii ca: customer service, afaceri internationale, medicina, vanzari, industrie, etc.

Fiind cea mai importanta limba a mediului de afaceri international, limba engleza, la ora actuala, are un rol foarte important in dezvoltarea profesionala a angajatilor. Stapanind limba engleza la un nivel intermediar, poti foarte usor sa iti gasesti un loc de munca in alta tara, marindu-ti sansele pentru un trai si un viitor mai bun.

Daca vrei sa inveti sau sa iti aprofundezi cunostintele de limba engleza pentru domeniul in care esti specializat, poti urma cursuri de limba engleza de specialitate precum:

1. Cursuri de limba engleza pentru cadre medicale
Cursurile de limba engleza pentru medici specialisti si asistente medicale este conceput pentru a ajuta cursantii sa isi dezvolte vocabularul cu termeni si expresii din domeniul medical, precum si aspecte legate de gramatica si pronuntie. Daca vrei sa te angajezi in domeniul medical, intr-o tara vorbitoare de limba engleza, sa comunici cu pacientii eficient sau sa studiezi peste hotare in universitati specializate, atunci acest curs este perfect pentru tine.

2. Cursuri de limba engleza pentru domeniul IT 
Pentru angajatii din domeniul IT, cunoasterea limbii engleze de specialitate este extrem de importanta. Fie ca vrei sa comunici fluent in apeluri, conferinte, interviuri, sau sa iti imbunatatesti vocabularul si lexicul specific domeniului IT, un lucru e sigur, un curs de limba engleza de specialitate te va ajuta foarte mult.

3. Cursuri de limba engleza pentru firme de call-center sau outsourcing
In domeniul (BPO) cunoasterea limbii engleze la un nivel avansat este un criteriu obligatoriu de selectie. Cursanti care urmeaza cursul de limba engleza pentru call-center vor invata sa comunice mai bine cu clientii, sa isi imbunatateasca intonatia, vocabularul, accentul si gramatica si sa invete expresii specifice acestui domeniu.

4. Cursuri de limba engleza pentru ingineri si tehnicieni petrolisti
Un astfel de curs are ca obiectiv pregatirea specialistilor in extractie si rafinare care vor sa se angajeze in companiile mari, de profil, de peste hotare. Ca si in celelalte domenii de specialitate, pentru a reusi, trebui sa iti perfectionezi pronuntia, sa te familiarizezi cu terminologia de specialitate din Industria de Petrol si Gaze si stii sa comunici la locul de munca. 5. Cursuri de limba engleza pentru domeniul financiar-bancar Acest curs se adreseaza angajatilor bancilor si firmelor care activeaza in domeniul financiar-bancar. Limbajul si expresiile specifice acestui domeniu sunt foarte dificile, iar pentru o dezvoltare rapida si eficienta a comunicarii si intonatiei trebuie sa exersezi foarte mult.