Cu o oferta foarte bogata de restaurante care ofera posibilitatea organizarii petrecerii de dupa botez si a petrecerii de nunta este destul de greu sa te hotarasti la o singura varianta. Unele restaurante nunti au meniurile prestabilite si pot accepta sa fie personalizate in functie de invitatii care vin si de preferintele lor culinare, alte restaurante permit personalizarea totala a meniului, familia organizatoare putand aduce si bauturi de acasa.
Pentru ca petrecerea de nunta sa fie una reusita aceste restaurante nunti trebuie sa aiba sali cat mai incapatoare, sa existe un ring de dans cat mai mare pentru a incapea toti invitatii care doresc sa danseze, lumina sa fie perfecta, sa existe si acces la terasa sau la parcare privata. De regula, daca v-a convins oferta unui restaurant si ati fost multumit de serviciile primite la nunta veti opta pentru acelasi restaurant si pentru organizari botez sector 4. In privinta petrecerii de botez, restaurantul care gazduieste evenimentul deosebit va trebui sa poata sa asigure si un meniu pentru copii, cat mai usor, bauturi naturale si un loc de joaca special pentru micuti, eventual jucarii distractive, jocuri, baloane cat mai multe.
In ambele cazuri, meniurile trebuie sa fie adaptate si in functie de sezon, cu mancare mai usoara vara si un pic mai grasa iarna, dar si in functie de dieta fiecarui invitat. De obicei batranii nu vor manca ceva foarte greu de digerat, in vreme ce tinerii vor dori sa fie serviti cu niste meniuri bogate in mancaruri mai deosebite. Personalul de la servire trebuie sa fie suficient de numeros si de amabil, sa isi faca treaba bine si sa aduca la timp toate preparatele. De asemenea, va conta foarte mult daca seful de sala va sti cum sa organizeze toate miscarile personalului astfel ca nici un invitat sa nu ramana cu un gust amar la finalul petrecerii.
Si la petrecerea de dupa nunta si la cea de dupa botez se poate opta pentru deserturi oferite de restaurant sau pentru unele comandate, pentru bauturi din partea casei sau aduse de acasa. Ideea este ca nota de plata sa fie cat mai mica si satisfactia invitatilor sa fie cat mai mare.