My Blog List

Comunici eficient si te cunosti mai bine prin participarea la programe de coaching si consultanta cariera

In viata e bine sa stii cum sa reactionezi si ce sa faci, ce abilitati sa iti folosesti in anumite situatii. De asemenea, este recomandat sa stii ce sa comunici, cum sa comunici, cum sa o faci mai bine, in avantajul tau, cum sa influentezi lucruri printr-o simpla comunicare, prin discurs. Nu toata lumea e constienta de capacitatile sale, nu ne cunoastem de multe ori potentialul, nu stim sa ne descoperim calitatile, intregul potential.

Prin intermediul serviciilor oferite de site-ul leading life Roxana Muresan puteti sa va cunoasteti mai bine, sa intelegeti importanta unei comunicari infleunte si a unei reactii intr-o maniera bine gandita ori de cate ori vi se cere explicit sau implicit. Una dintre metodele propuse de profesionistul care ofera serviciile este Power Coaching With Mind Kinetics TM, un sistem de coaching acreditat international, care ne permite sa ne auto-cunoastem, sa stim clar ce ne dorim, sa gandim mai bine, sa stim ce putem face, ce calitati avem, cum putem sa ne imbunatim punctele la care nu excelam inca. In urma solicitarii acestui program complex in sedintele oferite de leading life Roxana Muresan veti invata usor cum sa va promovati imaginea, cum sa creati impact si influenta pozitiva in mediul de lucru sau cum sa iti schimbi cariera, sa fructifici oportunitati noi, printre altele.

Sesiunile interactive si invatarea dinamica, solutiile personalizate oferite si instrumentele de self-coaching, alaturi de consultanta pe e-mail 30 de zile dupa ce ati terminat cursurile, iata alte avantaje ale acestui tip de servicii interesante. Pe langa aceasta metoda site-ul propune si un program complex de comunicare influenta, cu ajutorul caruia intelegem ce ii motiveaza pe ceilalti, ce scopuri au sau cum putem sa evitam manipularea. Pe scurt veti invata cum sa adaptati limbajul in functie de cel din fata dvs., cum sa comunicati asertiv, cum sa deveniti versatili si sa ganditi mai eficient, sa relationati mai eficient.

La final veti sti cum sa comunicati la interviul de angajare, in relatii personale, in situatii conflictuale, cum se ofera un feedback de calitate, cum puteti vinde mai usor printr-o comunicare eficienta. Toate detaliile le gasiti pe site impreuna cu descrierile complete ale programelor si avantajele lor.