My Blog List

Becurile auto cu halogen sunt bune mai ales pentru deplasarile din zone cu ceata sau ploi permanente

Siguranta pe sosele este foarte importanta mai ales noaptea. Pentru ca nu exista lumina naturala si traficul poate fi mult mai intens, vitezele cu care se deplaseaza autovehiculele sunt sensibil mai mari riscul de accidente grave creste. Orice masina, ieftina sau scumpa, are lumini speciale pentru semnalizare si pentru deplasarile pe timp de noapte, sistemul de iluminat principal este insa cel de la faruri. Farurile de calitate va pot ajuta sa va deplasati rapid si sigur pe orice drum, sa evitati coliziuni si daune la nivelul masinii. Calitatea farurilor este data de becurile din interiorul lor. 

Fiecare producator de becuri auto incearca sa scoata pe piata becurile ideale pentru toate tipurile de masina. Insa masinile au cerinte diferite in functie de marca si de zona de deplasare. Eficienta unor becuri auto depinde foarte mult de tehnologia cu ajutorul careia au fost produse. Foarte populare in randul producatorilor de masina si in randul soferilor becurile cu halogen asigura un iluminat mai bun pe sosele, ele sunt ieftine, usor de montat, rezistente si eficiente. Lumina emisa este cea alba, mai apropiata de ce a unor becuri auto cu xenon, durata de viata este destul de mare, sunt foarte bune in conditii de ceata, ploaie si ninsoare. 

In interiorul becurilor rezistente moderne exista argon si halogen, durata de viata este prelungita prin actiunea interna a halogenului, filamentul lor este din tungsten, se regenereaza usor si productia lor e foarte rapida. Becurile cu halogen sunt mai ieftine in magazinele online, se pot comanda rapid, pe site-uri gasiti toate specificatiile tehnice, fiecare bec este destinat unei anumite parti a sistemului de iluminat al masinii-au notatii specifice pentru a fi mai usor de montat. Cu becurile cu halogen veti putea folosi masina in orice conditii, becurile nu se vor arde asa rapid ca in cazul celor simple, fara halogen, lumina data de becuri va fi mai puternica astfel incat in conditii extreme se va putea merge fara probleme pe orice sosea.