My Blog List

Oriunde ai merge, toaletele mobile te vor ajuta sa ai mereu acces la un wc ecologic confortabil si rezistent

In orice zona in care exista multi oameni este nevoie neaparat si de o toaleta. Nu toata lumea sta foarte bine cu sistemul excretor asa ca nu se stie niciodata cand o nevoie fiziologica trebuie satisfacuta. Totusi in foarte multe locuri publice accesul la reteaua de apa si de canalizare nu este unul tocmai usor sau este imposibil, asa ca autoritatile trebuie sa se descurce cum pot. Din fericire pentru ele si pentru participantii la diverse evenimente exista de ceva ani toalete mobile ecologice vidanjabile. Ele sunt independente de retelele de apa curenta sau canalizare, au bazine colectoare de mare capacitate, pana la 250 L, speciale pentru colectarea fecalelor umane.

Avantajele lor tin de intretinerea simpla, de igienizarea lor corespunzatoare si de manipularea foarte usoara. Indiferent unde vor fi amplasate toaletele mobile sunt simplu de montat pentru ca au panouri modulare din plastic, se curata foarte rapid, au ventilatie in interior foarte buna gratie fantelor de aerisire fixe si o structura robusta si cadru rezistent. Rezistenta mare a unor toalete mobile este garantata de polietilena de inalta densitate si de tratarea sa cu pelicula rezistenta la UV, in interiorul toaletelor sunt pisoare, suporti pentru hartie igiena si cuier, tuburi de evacuare mirosuri neplacute. La inchiderea usii exista un sistem special de avertizare cromatica pentru a nu fi deranjat in timpul petrecut la wc. Toaletele portabile pot fi amplasate foarte bine in orice spatii publice, in rulote sau la camping, in barci, in casele de vacanta, fiind ideale pentru persoanele in varsta si pentru copii sau persoanele cu dizabilitati.

Firmele care comercializeaza toaletele mobile asigura de multe ori si service-ul in garantie si accesorii si piese de schimb pentru reparatii imediate, wc-urile de acest tip sunt confectionate din materiale din calitate, au un design compact si sunt foarte usor de mutat dintr-o parte in alta, acolo unde este nevoie de ele.

Supravegherea video este mai simpla si mai eficienta cu noile camere speed dome

Supravegherea video a incintelor sau a spatiilor exterioare este acum mai simpla pentru ca au aparut o multime de camere performante, cu sisteme moderne de filmare si stocare, ce permit preluarea si redarea in timp real a capturilor video. Dintre acestea cele mai eficiente si mai accesibile sunt sistemele care au camere speed dome. Camerele speed dome sunt suspendate in diverse locuri din interior sau exterior, pe holuri sau in birouri, camera propriu-zisa se afla intr-o sfera din material rezistent transparent, camerele de acest tip pot fi IP, fixe sau mobile, cu sistem analog de functionare.

Avantajele unor camere speed dome sunt date de unghiurile foarte largi de filmare, de numarul mare de ore de functionare, de prezenta sezorilor IR pentru filmare si pe timp de noapte, de rezolutiile foarte bune atat la redare, cat si la captura video. Sunt disponibile si in versiuni mini pentru pozitionarea discreta in diverse zone dintr-o locuinta sau dintr-o cladire, costurile de instalare sunt reduse pentru cele tip IP care permit primirea energiei via cablu Ethernet. Practic aceste camere se pot misca la 360 de grade, in orice directie, cand cineva trece pe sub ele se rotesc automat, astfel ca obiectul sau persoana de sub ele va fi mereu filmat. Intrucat sunt destul de greu de vazut in locurile unde sunt amplasate devin instrumentul perfect de supraveghere, sunt rezistente la umiditate si temperatura fluctuante, pot filma zi si noapte fara ca imaginile capturate sa aiba de suferit, sunt foarte clare in redare si captura.

Camerele au iluminare cu led, lentile de calitate, zoom digital foarte mare, scanare automata 360 de grade, autofocus, se comanda prin intermediul unui controller sau al unui dvr. Camerele speed dome pot fi montate in diverse parcari, in magazine, unitati militare, in diverse hale industriale sau in orice cladire sau in afara ei unde exista nevoia de supraveghere permanenta si siguranta sporita.

Ma bucur

Ma bucur sa-mi umplu parul cu voi, frunze de toamna, sa fug prin padurea nebuna, cazand si razand, si sa-mi zgarii obrazul, in scoicile voastre scortoase ... Ma bucur sa-mplant in toamna roscata strigatul meu adanc, singuratic, sub boltile pline de aer uscat, de fosnet de vant, sa fug, sa cad si sa rad pe pamantul impodobit de galbenul tau sarut cu o mie de buze, toamna!