My Blog List

Oriunde ai merge, toaletele mobile te vor ajuta sa ai mereu acces la un wc ecologic confortabil si rezistent

In orice zona in care exista multi oameni este nevoie neaparat si de o toaleta. Nu toata lumea sta foarte bine cu sistemul excretor asa ca nu se stie niciodata cand o nevoie fiziologica trebuie satisfacuta. Totusi in foarte multe locuri publice accesul la reteaua de apa si de canalizare nu este unul tocmai usor sau este imposibil, asa ca autoritatile trebuie sa se descurce cum pot. Din fericire pentru ele si pentru participantii la diverse evenimente exista de ceva ani toalete mobile ecologice vidanjabile. Ele sunt independente de retelele de apa curenta sau canalizare, au bazine colectoare de mare capacitate, pana la 250 L, speciale pentru colectarea fecalelor umane.

Avantajele lor tin de intretinerea simpla, de igienizarea lor corespunzatoare si de manipularea foarte usoara. Indiferent unde vor fi amplasate toaletele mobile sunt simplu de montat pentru ca au panouri modulare din plastic, se curata foarte rapid, au ventilatie in interior foarte buna gratie fantelor de aerisire fixe si o structura robusta si cadru rezistent. Rezistenta mare a unor toalete mobile este garantata de polietilena de inalta densitate si de tratarea sa cu pelicula rezistenta la UV, in interiorul toaletelor sunt pisoare, suporti pentru hartie igiena si cuier, tuburi de evacuare mirosuri neplacute. La inchiderea usii exista un sistem special de avertizare cromatica pentru a nu fi deranjat in timpul petrecut la wc. Toaletele portabile pot fi amplasate foarte bine in orice spatii publice, in rulote sau la camping, in barci, in casele de vacanta, fiind ideale pentru persoanele in varsta si pentru copii sau persoanele cu dizabilitati.

Firmele care comercializeaza toaletele mobile asigura de multe ori si service-ul in garantie si accesorii si piese de schimb pentru reparatii imediate, wc-urile de acest tip sunt confectionate din materiale din calitate, au un design compact si sunt foarte usor de mutat dintr-o parte in alta, acolo unde este nevoie de ele.