My Blog List

Elimina murdaria si praful din mochete

Mai usor de curatat si de intretinut decat un covor obisnuit, mochetele sunt o optiune foarte populara mai ales la apartament. Sunt disponibile intr-o varietate de culori, se pot curata relativ usor, au texturi care permit chiar si o curatate in profunzimea fibrei. Cu timpul praful si mizeria acumulata in mochete poate fi mult mai greu de indepartat decat in cazul covoarelor cu fibre mai „aerisite”. O simpla spalare nu este suficienta, aspiratul nu va mai e de folos, aspectul estetic al mochetei nu mai este deloc unul placut.

Ca sa scoateti toata mizeria si praful din mochete aveti o singura solutie: serviciile de spalare si curatare mochete prestate de firmele specializate in curatenie. Nu numai ca veti avea o mocheta care va rezista mai bine, fibrele vor fi protejate prin inlaturarea mizeriei, dar veti avea mochete cu niste culori superbe, protejate si ele in timpul spalarii. Specialistii de la firmele recomandate folosesc doar substante de calitate, care nu sunt toxice, sunt ecologice, nu provoaca reactii alergice, au grija de tesaturi. Metodele de spalare si curatare mochete difera de la caz la caz, dar cele mai des folosite sunt cele tip injectie-extractie, prin spalare umeda, pentru murdarie extrema si mochete care arata foarte rau, si cele cu spalare uscata, cu ergodisc si detergenti speciali. Sunt indepartate petele si tot praful, spalarea este completata de aspirarea in profunzime, cu aspirator si perie electrica, mochetele se vor zvanta rapid, spalarea si curatarea se poate face la sediul clientului sau la sediul firmei de curatenie, mirosul neplacut va disparea si el, uscarea va fi facuta doar in camere speciale cu ventilatie corespunzatoare, daca alegeti spalarea la sediul firmei.

Cu firmele de curatenie puteti face economie de timp si bani, aveti la dispozitie cele mai moderne tehnologii de curatare, toate substantele folosite actioneaza cu grija asupra mochetelor si le improspateaza aspectul, rezistenta lor va fi mai mare dupa finalizarea procesului de spalare.