My Blog List

Ce facem cu hainele vechi?

Ai si tu haine vechi, pe care nu le mai imbraci? Sau poate ai incaltaminte care nu-ti mai vine sau poate nu-ti mai place? Ce vrei sa faci cu ele? Te gandesti sa le arunci? Ce zici daca le pui in containere pentru colectare de haine vechi? Ca acestea sa fie apoi transmise altor persoane care ar putea sa foloseasca obiectele si hainele care nu-ti mai plac sau nu iti mai trebuie. Sigur, fiecare are acasa cel putin o haina pe care nu o mai poarta.

Fie ca nu ii mai vine, fie ca o considera demodata, fie ca pur si simplu nu ii mai place. Cu totii ne schimbam gusturile si este normal sa nu ne mai placa o haina. Insa asta nu inseamna ca ea nu isi mai are folos. De ea poate sa aiba nevoie o persoana cu o situatie financiara mult mai proasta, care nu-si permite sa-si cumpere haine noi. In acest caz, cel mai bine este sa nu arunci hainele pe care nu le mai imbraci, ci sa le depoziteti in containere de colectare haine vechi. Acest lucru este valabil si pentru incaltaminte, de fapt, pentru orice fel de materiale textile. Acum, o data cu racirea vremii, sigur ne scoatem hainele de toamna sau chiar de iarna si facem un pic de ordine in garderoba.

Daca sunt haine de care nu mai ai nevoie, atunci nu ezita sa le duci la containere de colectare haine vechi. Astfel ele vor ajunge la persoane care sigur au nevoie. Este valabil si pentru jucariile de plus. Chiar daca sunt mai vechi, acestea pot sa bucure inca copii ai caror parinti nu isi permit sa le cumpere jucarii noi. Invata sa imparti lucrurile de care nu mai ai nevoie.