My Blog List

Tu de ce tip de dulap ai nevoie?

Atunci cand vorbim de dulapuri metalice, ne gandim in primul rand ca acestea trebuie sa reziste si desigur sa nu cedeze sub nicio forma la vreo greutate prea mare. Sistemele de depozitare in consola de tip Cantilever si Cantilever usor sunt proiectate in mod special pentru a depozita bunuri voluminoase si obiecte de diferite lungimi.

Aceste sisteme sunt ideale pentru depozitarea sigura si organizata a marfurilor lungi si grele. De asemenea, reprezinta solutii perfecte pentru depozitarea barelor de otel, a tevilor, tuburilor, a mobilei si a lemnului. De asemenea cu ajutorul acestor sisteme se pot depozita placi, foi de metal, sau obiecte mari si valoroase, cum ar fi lazi sau cutii. Aceste solutii pot oferi o organizare echilibrata cu acces usor, folosind la maxim spatiul disponibil, totul la un cost redus. Insa sunt si alte tipuri de dulapuri metalice pe care le puteti utiliza precum cele semiindustriale, sau cele cu paleti. Rafturile pentru paleti sunt tot rafturi industriale iar ele sunt disponibile intr-o gama de grosimi de la 1.5mm la 2.6mm pentru a corespunde unor cerinte de greutate diferite.

Traversele sunt ajustabile datorita pasului de 50 mm. Sistemele de fixare sunt pe orizontala si diagonala cu suruburi. Reversibilitatea stâlpilor permite refolosirea stâlpilor avariati. Mansonul de imbinare dintr-o singura piesa poate fi rulat si folosit ca element intern de rigidizare pentru intarirea profilelor. Se pot crea profile compuse pentru a asigura eficienta optima si costuri scazute. Finisaj standard RAL 5010 albastru.

Mai avem si Rafturile Shelfplan care se recomanda pentru marfa lunga si grea, dar nepaletizata. Sistemul Shelfplan asigura trecerea de la rafturile de capacitate mica la rafturile industriale portpalet si de la gama de solutii pentru depozitarea unitatilor individuale de greutate la sisteme sofisticate de depozitare cu mai multe nivele. Iar in cazul in care nu sunteti decis, atunci lasati un specialist sa aleaga pentru dvs.