My Blog List

Vezi ce se intampla acasa in lipsa ta cu ajutorul unor camere supraveghere ascunse

Moda baby-sitting-ului si a bonelor angajate cu norma intreaga, pentru a avea grija de micuti cat parintii sunt plecati la munca, a inceput sa prinda in Romania, unde oamenii sunt deja prea ocupati pentru a mai avea timp si de crescut copiii.

Dezavantajul major al baby-sitting-ului si al bonelor angajate este ca nu stii niciodata ce fac in lipsa ta si pe mana cui dai copiii. Pentru a sta linistit la locul de munca si a nu iti gasi copiii cu vanatai pe care nu stie nimeni cum si le-au facut e bine sa instalezi camere supraveghere ascunse prin toate camerele si sa monitorizezi indeaproape ce se intampla acasa in lipsa ta si ce fac micutii impreuna cu oamenii care-i supravegheaza. eyewatch, magazin online care comercializeaza sisteme de supraveghere moderne, originale, la cele mai mici preturi, are la vanzare cele mai bune modele de camere supraveghere ascunse, usor de montat si foarte eficiente cand vine vorba de filaj incognito. Un prim model camera supraveghere ascunsa recomandat este cel mini, cu dimeniuni uimitor de mici-35 x 35 mm. Dimensiunile extraordinar de mici ii permit sa fie plasata strategic in orice colt al camerelor sau zona mai putin vizibila pentru a capta cele mai bune imagini. Lentila fixa pinhole cu vedere perimetrala, unghi larg, si senzorul de imagine 650 TVL Sony, ideal pentru imagini cu o rezolutie foarte buna dar si suportul de prindere fac din aceste camere supraveghere unele dintre cele mai eficiente de pe piata. Un alt tip foarte bun de camere de supraveghere ascunse sunt cele cu o camera ascunsa in senzor pir, cu lentila de 3.7 mm, CCD Sony cu 650 TVL si meniu OSD.

Camera este ascunsa intr-un senzor care pare a fi cu nimic mai prejos decat unul normal, carcasa din plastic alb ajuta la camuflarea perfecta a camerei, lentila pinhole contribuie la un unghi de captura foarte larg, iar senzorii speciali pot capta imagini la o rezolutie foarte buna. Indiferent ce veti alege, eyewatch garanteaza pentru toate produsele vandute, livrarea se face rapid, prin curier, in toata tara si este gratuita pentru comenzile mai mari de 1.000 de RON.