My Blog List

Produsele de make-up profesionale, alegerea corecta pentru un machiaj rezistent!

Zi de zi incercam sa adoptam metode inedite de make-up, care sa ne puna in evidenta ochii, buzele sau pometii. Cel mai mult conteaza produsele de make-up pe care le folosim, pentru ca rezultatul sa fie unul spectaculos. Tehnicile de make-up sunt si ele importante, pentru ca un machiaj gresit iti poate scoate in evidenta defectele. Ca sa te bucuri de un make-up reusit, exact ca cel pe care l-ar realiza un profesionist, investeste in produse de make-up de inalta calitate, in produse de machiaj profesionale, rezistente, care nu se intind si care te fac sa arati impecabil.

Un machiaj profesional este un machiaj care iti place, care te avantajeaza, care iti ofera un look natural, fara sa-ti incarce tenul. Daca esti in cautarea de produse de make-up de calitate, nu ezita sa vizitezi Store.IrinaReisler.ro, un magazin online specializat in vanzarea de cosmetice profesionale pentru toate nevoile tale.

In materie de produse pentru machiaj, in cadrul Store.IrinaReisler.ro, poti gasi farduri pentru ochi, fond de ten, pudra pentru toate tipurile de ten, rujuri si lip gloss-uri profesionale. In perioada 15.12.2015 – 31.12.2015, beneficiezi de preturi reduse pentru intreaga gama de produse de make-up PostQuam. Asadar, pe Store.IrinaReisler.ro, produsele profesionale pentru make-up de la PostQuam au calitate si preturi exceptionale! Alege-le, daca iti doresti un machiaj reusit, care sa dureze toata noaptea de Craciun sau de Revelion! Totodata, pot fi daruri minunate, pentru cineva drag tie. In aceasta perioada din an trebuie sa arati perfect, impecabil, minunat.

Un machiaj de calitate te va ajuta sa te simti minunat, frumoasa si atragatoare. Mai mult decat atat, cu produsele PostQuam vei avea parte de un machiaj rezistent, de care sa te bucuri intreaga zi.

Tragedia secundei dintai

Am crezut ca te-ai evaporat. M-au trecut fiorii din unghii pana-n crestet. Credeam ca te-am scapat. Mi-au dat si lacrimile iute, alea moi de fata.... Dar cand ti-am vazut umbra, mi-am dat seama ca doar iti faci de cap. era suficient sa-ti simt privirea-ntr-o adiere sa imi transced trupul intr-o continua inviere. bine ca te-ai facut vizibil, altfel, zau, nu stiu daca acest vers mai era cumva lizibil!

Ce este un abkant si la ce il folosim

Abkant este o masina unealta specializata in indoirea foilor de tabla, folosita in industria confectiilor metalice. Abkanturile pot fi de mai multe tipuri iar aici amintim de: cele cu actionare manuala, hidraulica sau servoelectrica. Dupa traversa care este mobila pot fi cu falca mobila jos sau cu traversa superioara mobila (la abkanturile moderne). Controlul unghiului poate fi facut cu limitatori sau prin CNC (comanda numerica).

Presele abkant CNC se diferentiaza dupa numarul de axe comandate CNC. In general axele se codifica in urmatorul fel: Y1-Y2 pentru cursele celor doi cilindri ce actioneaza traversa mobila (si care definesc unghiul obtinut); X pentru cursa cutitului ce defineste cota de indoit ; Z1-Z2 pentru miscarile cutitelor in lungul liniei de indoit; R este pentru coborarea si ridicarea sistemului de sustinere a cutitelor si limitatorilor. Dupa tehnologia de indoire pot fi cu indoire pe fundul matritei (engleza: coining) sau in aer. Abkanturile CNC lucreaza de regula pe principiul "indoire in aer" pentru ca pot controla foarte precis coborarea cutitului in prisma. Desigur atunci cand dorim sa facem o astfeld e achiztie trebuie sa ne documentam cat mai mult si cu siguranta trebuie sa cerem sfaturi cu privire la cele mai bune modele. In plus, ideal este sa facem achiztia care se pliaza cel mai bine nevoilor noastre si sa incercam sa nu substituim un produs mai ieftin care in cele din urma ne va da batai de cap.

Masina cu abkant este foarte avantajoasa deoarece ea nu afecteaza suprafata materialului atunci cand are loc procesul de indoire prin faptul ca este facuta in asa fel incat sa poata face si perforatii prin tabla dar fara sa lase urme inestetice. In comparatie cu un abkant manual, o masina cu abkant controlata numeric permite executia unor forme din tabla care pot fi predefinite (sabloane), datorita softului CNC-ului, acest utilaj fiind capabil sa prelucreze cu mare finete foaia de tabla, exact in forma dorita de beneficiar, tolerantele de dimensiuni fiind minime.

Aragazurile electrice, o alternativa excelenta pentru un gatit profesional

Ne-am obisnuit sa cumparam electrocasnice mari, hote, cuptoare incorporabile si alte produse clasice, fara prea multe functii, mergand pe criteriul performantei si rezistentei pe termen lung. Cu toate astea, cand e vorba de aragaz, clasicul nu prea e de dorit, intrucat clasic inseamna in primul rand alimentare cu gaz si cuptor pe gaz, ceea ce nu e neaparat un lucru rau, insa randamentul nu e asa de bun precum in cazul unui cuptor electric si a unor plite electrice.

La un aparat de gatit electric, temperatura se poate regla si mentine constanta, programele de gatire sunt diverse si complexe, nu necesita prea multe operatiuni pentru a se ajunge la o temperatura de gatire optima si la niste mancaruri gustoase in timp scurt. Gatirea este mult mai rapida decat la un aparat pe gaz, mai uniforma, intrucat exista un ventilator care raspandeste caldura, se poate opri automat cu ajutorul unui timer. La nevoie, la unele modele, se poate incalzi doar partea de sus, doar parte de jos sau ambele parti din cuptor, carnea se poate dezgheta mai usor cu functia speciala, in timp ce grillul special va permite sa obtineti un toast foarte gustos. Termostatele se pot seta de la 50 la 260 de grade Celsius, aveti la dispozitie si ceas de programare, aragazul oprindu-se dupa timpul stabilit in timp ce dvs. va puteti rezolva toate treburile din gospodarie fara grija ca veti arde mancarea. Intretinerea aragazurilor electrice se poate face extrem de usor, toate suprafetele sunt plane, nu aveti nevoie decat de o carpa umeda si putina crema de curatat aragazul si aparatul dvs. va arata ca nou.

 Daca va doriti ceva mai sofisiticat puteti lua un aragaz electric cu patru arzatoare vitoceramice, cu patru zone de gatit, puteri mai mari ale arzatoarelor, dar si cu rotisor si iluminare cuptor. Electric nu inseamna automat si consum mare de energie electrica, acest tip de aparate de gatit fiind reglate in asa fel incat sa aiba randament maxim si sa consume foarte putin curent.

Decembre

Te uită cum ninge decembre... Spre geamuri, iubito, priveşte - Mai spune s-aducă jăratec Şi focul s-aud cum trosneşte. Şi mână fotoliul spre sobă, La horn să ascult vijelia, Sau zilele mele - totuna - Aş vrea să le-nvăţ simfonia.

Mai spune s-aducă şi ceaiul, Şi vino şi tu mai aproape, - Citeşte-mi ceva de la poluri, Şi ningă... zăpada ne-ngroape. Ce cald e aicea la tine, Şi toate din casă mi-s sfinte, - Te uită cum ninge decembre... Nu râde... citeşte nainte. E ziuă şi ce întuneric...
Mai spune s-aducă şi lampa - Te uită, zăpada-i cât gardul, Şi-a prins promoroacă şi clampa. Eu nu mă mai duc azi acasă... Potop e-napoi şi nainte, Te uită cum ninge decembre... Nu râde... citeşte nainte.

- George Bacovia-

Craciunul la munte va fi o poveste de neuitat daca alegi Hotelul Hillden

Sarbatorile de iarna se petrec cel mai bine in familie. Nimic nu e mai frumos si mai placut decat sa stai alaturi de cei dragi la masa de Craciun si sa te bucuri de povestile parca prea bine ticluite, spuse la gura sobei sau intr-o camera bine incalzita unde miroase a cozonaci proaspeti.

Locul ideal pentru petrecerea Craciunului este insa la munte, intr-o zona aflata cat mai departe de zgomotul marilor orase, o zona in care natura sa-si dezvaluie cele mai interesante si mai imbietoare peisaje. Daca mai e si zapada, cu atat mai bine, concediul va fi si mai dinamic. Printre multele zone din Romania care merita luate la pas in aceasta perioada a anului se afla si Bran Moeciu, un loc din care parca nu-ti mai vine sa pleci odata ce i-ai descoperit secretele. Daca nu ati fost niciodata in aceasta zona va recomandam sa cautati din timp cazare Bran Moeciu intrucat numarul celor care vor sa isi petreaca sarbatorile aici este foarte mare.

Prezenta Castelului Bran este un motiv in plus sa alegeti o unitate cazare Bran, la fel cum sunt si obiectivele turistice pe care le puteti admira in voie in timpul plimbarilor lungi alaturi de familie si prieteni. Printre locurile unde merita sa va rezervati o camera sau mai multe se afla si complexul hotelier Hillden lodge&restaurant. Linistea si peisajul deosebit de frumos din jurul hotelului va garanteaza relaxarea si confortul pe toata perioada sederii. Restaurantul din incinta unitatii de cazere va pune la dispozitie meniuri traditionale si rafinate, dar si cele mai bune bauturi pe care le-ati gustat vreodata.

Pentru cei care prefera sa priveasca in jur, in timp ce mananca, exista o terasa special amenajata, gata sa-si primeasca oaspetii in orice moment al zilei. De Craciun, turistii care isi rezerva un loc in hotelul Hillden vor avea parte si de un program special din care nu vor lipsi pomana porcului, meniuri cu specific traditional adaptate zonei in care se afla unitatea turistica. In a doua zi de Craciun, oaspetii se vor putea plimba cu sania trasa de cai si vor putea admira de aproape frumusetile naturii de pe cele mai interesante trasee, in timp ce seara le va fi dedicata micutilor, pentru care se vor proiecta filme specifice Craciunului.

Cu o zi inainte, chiar de Craciun, aceeasi invitati micuti vor asculta cu sufletul la gura Povestea Craciunului, vor primi vizita lui Mos Craciun, iar seara, parintii vor petrece cat poftesc in compania ansamblului folcloric si a unui Dj. Asadar, aveti toate motivele sa alegeti hotelul Hillden de Craciun 2015!

Vacanta in Europa

O vacanta in Europa impreuna cu familia poate fi cel mai aventuros si mai educational lucru pe care il puteti face impreuna. O calatorie cu trenul iti va permite sa vezi in detaliu cele mai frumoase tari. O astfel de vacanta are multe de oferit, insa va trebui sa decizi din timp ce fel de vacanta vrei. Poti de exempu sa calatoresti de la Madrid la Paris, apoi spre Roma. Aceasta ar putea fi o vacanta de neuitat avand in vedere ca ai atatea locuri de vizitat si atatea lucruri de facut incat nu o sa ai timp sa te plictisesti vreo secunda.

Singurul dezavantaj este ca nu vei apuca sa te bucuri foarte mult timp de cultura si stilul de viata dintr-un loc anume. Sa iti petreci vacanta in Europa intr-un singur loc si sa ai posibilitatea sa te obisnuiesti cu localnicii si cu obiceiurile respectivului loc, poate reprezenta un alt stil de vacanta, unul ceva mai relaxant. Totul depinde de personalitatea ta si de ce anume cauti la o vacanta. Multi prefera sa calatoreasca cu trenul, sa viziteze cat mai mult dintr-o anumita zona si sa faca cele mai frumoase fotografii in cele mai minunate peisaje. Altii prefera sa aleaga un singur loc in care sa ramana, sa se incarce cu atmosfera de acolo si sa se acomodeze cu obiceiurile. Altii prefera sa combine cele doua stiluri descrise mai sus.

Asta inseamna sa zboare catre un anumit oras si sa se stabileasca la un hotel pentru o saptamana. Daca orasul este mare, atunci vor fi foarte multe locuri care asteapta sa fie vizitate si poti face acest lucru ori pe jos ori incercand sa te deplasezi cu mijloacele de transport in comun. Pentru a te integra in peisaj trebuie neaparat sa savurezi mancarurile traditionale la unul din restaurantele din zona. Dupa cateva plimbari prin oras poti reveni seara la hotel. Dupa o saptamana poti continua calatoria intr-un alt oras din Europa respectand acelasi program. In acest fel te vei bucura atat de aventura si plimbari cat si de stilul de viata dintr-un anumit oras din Europa.

Stim ca alegerea este destul de grea. Cine nu si-ar dori o vacanta in care sa viziteze cele mai bogate locuri in istore, frumusete si traditii culinare ale Europei.

Stirile din Blaj

Zilele astea, avand in vedere toate evenimentele neplacute care se intampla, nu poti sa nu te uiti la televizor, pe internet, sa cumperi un ziar, pentru a vedea care sunt cele mai noi stiri. Cateodata pare totul surprinzator si mi se pare ca prea multe evenimente majore si socante vin in acelasi timp. Poate si tu esti la fel si ai acelasi sentiment.

Acela ca te-ai uita si nu te-ai uita, ai citi si nu ai citi, te-ar interesa dar ti-e ca iti faci si mai multe probleme sau se nasc din ce in ce mai multe temeri legate de aceste evenimente placute si nu prea. Nu stiu cum esti tu dar eu prefer sa caut stirile pe net. Si pentru stiri de pe net caut de cele mai multe ori stiri Blaj pentru cele mai noi stiri. Asa gasesc ceea ce ma intereseaza pe mine cel mai mult. In definitiv, degeaba dai de stiri care nu te intereseaza. Eu prefer sa stiu ce se intampla la mine acasa intai si mai apoi sa vad ce se intampla pe plan national si extern. Mi se pare cel mai logic asa.

Daca caut stiri Blaj dau foarte usor de stiri care ma privesc direct. Eu nu vreau sa plec de aici. Mie imi place in judetul unde m-am nascut si nu as vrea sa plec vreodata. De fapt daca as pleca, eu as fi subiect de stiri pentru ca toti prietenii stiu cat de mult imi place aici. Daca esti ca mine sau daca nu si chiar ai facut pasul de a te muta dar esti curios sau curioasa sa aflii ce se mai intampla acolo de unde provii sau in zona in care rudele tale inca locuiesc, cred ca e necesar sa cauti stiri Blaj. Se fac multe schimbari. Anii trec rapid si tot decorul se schimba si el si devine, la fel ca noi.