My Blog List

Bijuteriile pentru barbati sau femei, o metoda simpla pentru a iesi in evidenta

De hainele noastre depinde foarte mult modul in care suntem perceputi de ceilalti. Oamenii s-au invatat sa judece pe cei din jurul lor nu atat dupa comportament, cat dupa maniera in care stiu sa-si aleaga articolele vestimentare si sa si le accesorizeze. De multe ori auzim in jurul nostru expresii precum „imbracat prost”, „fara gust”, „ii sta urat”.

Hainele in sine sunt create pentru a infrumuseta corpul masculin sau feminin, problema nu ar fi aici, ci in modul in care le combinam, cum stim sa le punem in valoare in raport cu forma corpului nostru. Un rol important in alcatuirea unei vestimentatii perfecte, care sa atraga toate privirile, il au bijuteriile. Ele sunt de mai multe feluri, sunt mai scumpe sau mai ieftine, dar au o caracteristica mai deosebita: pot nuanta anumite linii, anumite tipuri de asortare fara prea mare efort. Majoritatea bijuteriilor pe care le puteti gasi pe myieftin.ro sunt numai bune pentru a iesi din anonimat si a va pune in evidenta corpul si imbracamintea.

Pentru barbati, echipa MyIeftin a pregatit ace de cravata, bratari, butoni sau coliere, dar si inele sau lanturi si pandantive, toate din materiale rezistente si foarte usor de accesorizat. Cu un design mai complex sau mai simplu, bijuteriile pentru barbati sunt excelente atunci cand se doreste impresionarea unei femei sau crearea unei imagini perfecte la un eveniment. Toate modelele de pe http://www.myieftin.ro/bijuterii/100.html se pot asorta la aproape orice tip de costum sau articol vestimentar de gala, sunt rezistente in timp si usor de intretinut. Doamnele si domnisoarele pot sa-si completeze colectia de bijuterii speciale cu bratari, cercei sau coliere de la MyIeftin, precum si cu inele, lanturi si pandantive de cea mai buna calitate. Seturile de bijuterii sunt alegerea perfecta daca dorim sa fim mereu la moda si sa ne schimbam look-ul mai mereu, in vreme ce piercing-urile feminine pot pune in valoare si mai bine corpul si anumite zone mai senzuale pe care barbatii le adora. Nici copiii nu trebuie sa stea departe de ce inseamna „la moda”, asa ca le puteti lua pandantive si bratari sau seturi complete de bijuterii pentru micuti pentru a sti si ei ce inseamna sa porti un accesoriu valoros si interesant.

Nu ratati ocazia si consultati chiar acum oferta de bijuterii si preturi propuse de magazinul online cu cea mai diversa gama de articole pentru barbati, femei si copii.

Cantecul de azi


Lalelele, o incantare a simturilor in nenumarate buchete de flori si aranjamente florale

Etaland un adevarat evantai de culori, lalelele se impart in aproximativ 100 de specii distincte, folosite cu maiestrie pentru a decora buchete de flori sau sali festive cu aranjamente florale deosebite. Aceste frumoase plante perene de gradina se cultiva de peste 500 de ani si detin un capitol important in istoria plantelor.

Laleaua face parte din categoria celor mai cunoscute si apreciate flori din intreaga lume, datorita calitatilor sale estetice ce imbunatatesc aspectul oricarui buchet de flori oferit.

Desi au devenit celebre in urma procesului complex de cultivare realizat de catre olandezi, lalelele nu sunt insa originare din Olanda. Acestea au aparut pe continentul Asiatic si au fost aduse in Europa de catre triburile nomade. Imperiul Otoman a fost vrajit de frumusetea lor si a inceput sa le cultive si sa le foloseasca ca model floral pentru bijuterii sau diferite obiecte decorative. Chiar si aranjamentele florale de la masa lui Suleyman Magnificul contineau aceste flori atat de iubite de sultan si de poporul otoman.

De asemenea, vanzarea si cultivarea acestor flori erau reglementate de legi stricte, iar in timpul domniei lui Ahmed al III-lea lalelele au devenit simbolul bogatiei si prestigiului.

Lalele Rembrandt, un mod de a realiza un buchet deosebit

Acest tip de lalea poate fi considerat pe buna dreptate o adevarata opera de arta creata de natura, fapt pe care denumirea atribuita ce contine numele celebrului pictor olandez, pare sa il sustina.

In nuante de rosu, alb si galben strabatute de diafane irizatii acest soi de lalele nu ar trebui sa lipseasca din niciun buchet de flori sau aranjament de efect.

Alte tipuri de lalele de o frumusete captivanta 

Lalelele Darwin Bleu Aimable de culoare albastra vor atrage atentia oricui va primi un astfel de buchet. Este si o idee interesanta pentru decorarea unei gradini ce cu siguranta va deveni locul perfect pentru recreere.

Lalele cunoscute sub numele de “Lalele duble Angelique” in culori roz degrade pana la alb pot impodobi cu succes aranjamentele florale de nunta alaturi de soiul “Roulette” ce aduce buchetelor tente de rosu-bordo.

Lalelele Papagal Black Perrot detin petale ciufulite si variaza in gama visniu inchis – negru fiind mai potrivite unor evenimente mai solemne.

Lalelele Triumph Gavota cu cupele lor pline inveselesc orice buchet de flori cu nuantele lor de bordo si galben. Pentru un plus de culoare si de efect, buchetul poate beneficia si de alaturarea tipului de lalele Triumph Shirley cu o cupa alba bordata de o margine bordo – violet.

Acasa

De curand am auzit o expresie care mi-a ramas in minte: “acasa este acolo unde te simti iubit”. Mi-a ramas in minte aceasta expresie pentru ca nu am fost total de acord cu ea. Mi s-a parut ca ii lipseste ceva. Faptul ca e o expresie incompleta, m-a facut sa ma gandesc la ce anume ar putea sa o intregeasca. Pentru mine “acasa” nu inseamna doar locul unde ma simt iubita.

“Acasa” este si locul unde ma simt in siguranta. “Acasa” este pentru mine sinonim cu iubirea, fericirea si linistea. “Acasa” este doar acolo unde sunt acceptata pentru ceea ce sunt. “ Acasa” este acolo unde nu exista egoism, unde nu exista individualism si invidie. “Acasa” este locul unde pot sa rasuflu usurata dupa o zi grea. “Acasa” este o alta dimensiune a existentei mele. “Acasa” gasesc toate persoanele pe care le iubesc si pe care le respect.. “Acasa” este totdeauna cald. “Acasa” gasesc tot ceea ce caut. “Acasa” nu este doar un simplu loc, acest loc este unul sfant, binecuvantat. De asemenea, “acasa” nu este o locatie, este o intreaga lume. “Acasa” invatam sa mancam, sa vorbim, sa privim lumea, sa iubim, sa zambim, sa ne cunoastem si este locul unde ne vom intoarce de fiecare data cu sufletul impacat. Trebuie sa fie extrem de triste si deznadajduite acele persoane care nu cunosc ce inseamna sa te “simti ca acasa”. Cred ca este un lucru teribil sa nu poti sa iti gasesti locul potrivit in lumea asta. Dar in acelasi timp, cred ca sunt putine persoanele care nu lupta sa isi faca propriul lor “acasa”, atunci cand nu il au.

Mai exista o expresie pe care mi-am amintit-o acum si care se refera la notiunea de “acasa”. “Nicaieri nu e ca acasa” este propozitia care poate sa intregeasca acest articol. Este adevarat: chiar cred ca “nicaieri nu este ca acasa”. Sunt absolut convinsa ca notiunea de “acasa” are diferite semnificatii pentru fiecare dintre noi, dar nici nu conteaza acest lucru atat timp cat stim exact unde este si ce reprezinta.