My Blog List

Vitamina c

Vitamina C este cea mai buna vitamina si cea mai simpla de asimilat de catre organism, putand trata foarte multe boli al caror leac nu putea fi gasit decat foarte greu. VITAMINA C SIMPLA 180MG 50CPR de la Cufarul Naturii contine cantitea necesara de vitamina C pentru a pune organismul pe picioare indiferent de bolile de care sufera. Prin simpla administrare a unei tablete de VITAMINA C SIMPLA 180MG 50CPR veti ajuta organismul sa se apere de radicalii liberi-vitamina C are efect antioxidant-, veti scapa mai usor de infectii si de eventuale toxine introduse in organism.

Actiunea tonifianta si participarea la asimilarea fierului in organism o fac indispensabila pentru perioadele de crestere si de dezvoltare in primele stadii ale vietii extrauterine. Vitamina C vindeca scorbutul, face vasele de sange mai rezistente, intrand in procesul de formare a globulelor rosii, a dintilor si a oaselor. Regleaza colesterolul si glicemia, distruge toxinele din corp, mentine sanatoase tesuturile si organele. Bolnavii aflati in perioada de convalescenta se vor reface mai rapid, iar ritmul de opacifiere a cristalinului este redus in urma administrarii VITAMINA C SIMPLA 180MG 50CPR. Cataracta nu va mai fi nici ea un pericol pentru ochi sub actiunea vitaminei C, ficatul nu va mai avea grasime depusa excesiv, iar actiunea laxativa si antialergica protejeaza organismul de toxinele ce se pot acumula si care pot favoriza aparitia diverselor boli. Este foarte buna in caz de stres, boli infectioase grave, oboseala cronica, anorexie sau anemii, hemoragii si in carenta de calciu.

Hipercolesterolemia si hipertensiunea arteriala sunt tinute in frau, glandele sexuale functioneaza normal si reproducerea pe cale naturala nu este pusa in pericol. De asemenea, femeile care au dificultati in a duce la capat o sarcina sau in timpul alaptarii pot sa cunoasca imbunatatiri ale starii de sanatate dupa ce iau vitamina C.

Cum iti dai seama ca esti mintit

Se spune ca mincinosii obisnuiesc sa evite privirea interlocutorului, insa acesta nu este un mod prea sigur de a detecta minciuna, deoarece “vinovatii” pot controla foarte usor acest indicator. Clipitul este mult mai greu de controlat, dar el apare nu doar in cazul minciunii, ci si in cazul unei stari tensionate; Cum iti dai seama ca cineva te minte sau ca ocoleste pur si simplu sa iti spuna adevarul? Este destul de simplu. iata care sunt principalele aspecte prin care iti poti da seama ca esti mintit: frecarea palmelor, scarpinatul in cap, folosirea mainilor pentru a mangaia diferite parti ale fetei pot indica minciuna. Deoarece mincinosii fac efortul de a-si controla partea de sus a corpului, minciuna e mai usor de detectat privind partea de jos a corpului: modificarea pozitiei picioarelor si talpilor ofera informatii mai de incredere decat mainile sau fata; acoperirea totala sau partiala a gurii si scarpinatul nasului (deoarece atunci cand o persoana minte fluxul sanguin in regiunea nasului creste, creand o senzatie neplacuta); mascarea emotiilor negative care insotesc minciunile se poate face printr-o “expresie impasibila” si prin zambet.

Majoritatea oamenilor nu reusesc sa faca diferenta intre un zambet fals si unul autentic. Zambetele false dureaza mai mult, se “formeaza” mai usor si sunt “descompuse” mai rapid, implica doar gura (nu si regiunea aflata in partea exterioara a ochilor) si de cele mai multe ori sunt asimetrice (apar doar pe o singura parte a fetei); Contrar parerii ca cel mai usor minciuna se detecteaza din gesturi, ea se detecteaza cel mai usor urmarind discursul unei persoane: mincinosii deviaza de la subiect, povestind cu totul altceva decat ce sunt intrebati; dau informatii generale, iar cand li se cer detalii de obicei nu dau un plus de informatii, ci repeta ce au spus inainte. O persoana onesta ofera detalii legate de spatiu, timp si sentimentele celor implicati, iar cand i se cer detalii aduce multe informatii noi; dau raspunsuri care starnesc confuzia, invitand la interpretari; folosesc in masura mult mai mare negarea. Nixon a sustinut, in scandalul Watergate: “Nu sunt un escroc.”, si nu: “Sunt un om cinstit.”; mincinostii vorbesc foarte putin despre ei (folosind “eu”, “mie”, “mine”etc) si folosesc multe generalizari: “nimeni”, “niciodata”, “oriunde”, “toata lumea” etc; mesajul este transmis mult mai formal, fara a folosi eliziunea (de exemplu folosesc “nu imi” in loc de “nu-mi”); daca minciuna nu a fost repetata inainte, oamenii tind sa faca o pauza inaintea ei si sa o spuna vorbind mai lent decat atunci cand spun adevarul; pauzele intre cuvinte si propozitii sunt mai dese decat de obicei, in ele aparand “aaa” sau “hmm”. Se intampla chiar ca mincinosii sa abandoneze o propozitie inceputa pentru a veni cu una noua. Probabil cu totii ne dam seama cand cineva zambeste “din suflet” si cand cineva zambeste fals, dar de cele mai multe ori nu facem nici o diferenta intre ele fiindca ne dorim ca zambetul sa fie autentic. Oricat s-ar stradui o persoana suparata, zambetul ei nu va reusi niciodata sa para convingator. Autorul analizeaza complet acest limbaj. Pornind cu sprancenele si terminand cu talpile, fara a scapa din vedere postura si situatia dand exemple posturi sau gesturi ale unor persoane celebre.***** Poate ca deseori v-ati intrebat de ce anumiti oameni sunt considerati buni oratori si reusesc sa convinga, sa mobilizeze oameni, sa se faca auziti, iar altii cu un discurs similar ori chiar mai bun, sunt considerati ca neavand charisma sau chiar fiind plictisitori. De ce anumite femei sunt considerate aavea sex-appeal iar altele care spun aceleasi lucruri sunt considerate vulgare sau false. De cele mai multe ori secretul sta in detalii, exact lucrurile pe care le consideram ca nefiind importante.

Aceste informatii va vor raspunde cu siguranta la o parte din intrebari. Citind cartea gesturilor am putut cunoaste mai bine oamenii de langa mine si am stiut sa-mi aleg persoanele in care sa am incredere. M-a ajutat foarte mult si o recomand tuturor celor care nu vor sa dea gres in alegerile facute in ceea ce priveste mediul social si relatiile cu cei din jur.

Monitorizarea video si alarmele, solutiile ideale pentru o viata fara stres

Vi s-a intamplat probabil de multe ori sa stati la locul de munca si sa va tot ganditi ce o face copilul sau mama care e paralizata si ingrijita de un necunoscut, sarcinile sa vi se para mai grele, sa nu va puteti concentra tot gandindu-va la aceste lucruri. Sistemele de alarma si de supraveghere video au fost cele mai bune solutii pe care oricine si le-a putut permite pentru a nu mai sta pe ganduri si a-si putea desfasura activitatile zilnice fara probleme.

Sistemele de supraveghere si alarma va pot proteja in primul rand familia si copii. Daca ati angajat o bona care sa aiba grija de copil, atunci o puteti urmari pas cu pas sa vedeti daca isi face treaba pentru care e angajata si cum se comporta cu micutii-sunt din ce in ce mai dese cazurile in care copiii lasati in grija bonelor sunt tratati urati de catre acestea. In plus, avand monitorizare continua cat timp esti la locul de munca te ajuta sa lucrezi cu spor si sa nu stai cu grija permanenta nestiind ce se intampla acasa, daca e totul in regula.

Mai mult decat sistemele de supraveghere, care doar pot sa ofere informatii concrete despre autorii furturilor, sistemele de alarma profesionale montate in zone greu accesibile si protejate – elementele lor si fiecare cablu alarma 6x0.30 sunt mascate pentru a nu fi taiate sau vandalizate de hotii care nu isi pot duce la bun sfarsit treaba – pot sa alunge imediat hotii si sa avertizeze firmele de securitate, politia si proprietarii despre incercarile de spargere a locuintelor. Sistemele de supraveghere si alarma sunt bune si in spatii comerciale sau publice, acolo unde exista foarte multi oameni si incercari de furt sau activitati suspecte care sunt greu de monitorizat in timp real de catre paznici.

Sistemele video de supraveghere permit prinderea persoanelor rau voitoare, in vreme ce sistemele de alarma alerteaza imediat paza cand s-a intamplat un eveniment nedorit. In cadrul companiilor sau firmelor, aceste sisteme pot sa previna atentate teroriste, sa ii faca pe angajati sa isi indeplineasca sarcinile mai bine si fara sa piarda timpul inutil. Ambele sisteme pot fi controlate si de la distanta, asa ca supravegherea e permanenta, iar capturile video sunt de inalta calitate, pentru identificarea rapida a oricaror detalii relevante.

Cum sa ai succes in propria afacere

Nimanui nu ii place sa se trezeasca dimineata si in nici un caz sa aiba un sef care toata ziua sa urle la el. Cu totii spunem ca ne vom deschide noi afacerea noastra cand ne vom face mari si vom face noi pe naiba in zece ca sa nu mai depindem de nimeni, ceea ce nu stim insa este faptul ca o afacere personala este mai stresanta decat cel mai greu job de pe planeta si o afacere personala nu te trezeste dimineata ci nu te mai lasa sa dormi noptile. Iata insa cateva sfaturi pe care le poti folosi pentru a avea succes, oricat de mult te-ai stresa si oricat de mult ai crede ca dai gres, daca urmezi niste trucuri, atunci succesul este de partea ta.

Aceste sfaturi trebuiesc luate ca si niste recomandari din partea specialistilor in afaceri si sunt atuurile afaceristului de top: Sa inceapa o afacere in domeniul in care se pricep mai bine. Sa opteze pentru domeniul in care se pricep mai bine. Sa scurteze (pe cat posibil) ciclul investitie-profit, sa castige timp prin stabilirea prioritatilor, organizare eficienta, decizii rapide, evidente complete. Sa se individualizeze in raport cu ceilalti clienti din punct de vedere al calitatii, pretului, diversitatii sortimentale. Sa evite rutina cu orice pret, sa aduca elemente de noutate, de schimbare. Sa intuiasca masura intre prudenta si risc. Sa ruleze permanent capitalul financiar. Sa fie in contact permanent cu piata, sa simta “pulsul afacerii”, sa urmareasca reactiile cumparatorilor. Sa se pozitioneze in centrul afacerii, sa discearna intre solutii si sa decida. Sa excluda sentimentalismul din relatiile interumane, sa aplice criterii obiective de angajare si promovare a personalului. Sa-si propuna ca prioritate dezvoltarea afacerii, dezvoltarea fiind sansa supravietuirii afacerii. Daca urmezi aceste recomandari cu siguranta vei avea o afacere prospera si o viata mai linistita.

Greselile de fashion care iti pot strica buna dispozitie la un eveniment important

Ca in orice alt domeniu si in fashion se pot face greseli fara sa vrem, fiind foarte simplu mai ales ca exista enorm de multe detalii la care trebuie sa fim atenti atunci cand ne asortam diverse tinute.

Una dintre cele mai mari si cele mai penibile este afisarea lenjeriei intime.

De multe ori am vazut indiferent de eveniment domnisoare care isi lasau la vedere bretelele sutienului aproape invizibil sau marginea bikinilor.

Conform regulilor din fashion, sutienul se asorteaza cu topul, daca e negru merge cu bluza alba, insa combinatia e cea mai rea posibila, pentru ca se observa pe sub haine marimea si forma sanilor sau tipul sutienului.

De obicei, lenjeria intima trebuie sa fie fara cusaturi. Foarte important e ca tinuta sa „bata” cu varsta.

Nu incerca niciodata sa pari mai matura decat esti sau mai tanara decat esti in realitate pentru ca nu vei reusi sa fii fashion niciodata. Nu sunt potrivite in acest context dresurile in culoarea piciorului, hainele in cromatica sterasa, pantofii cu tocuri foarte inalte, sutienele de tip push up, decolteurile enorme.

Alta greseala mare cand vine vorba de moda este purtarea hainelor demodate, stilul retro fiind deja unul pe duca. Camasile creponate din nailon sunt un bun exemplu de haine care nu mai au ce cauta pe tine, la fel si pantalonii-pana sau tricourile cu plasa.

Si incaltarile iti pot da de furca daca sunt murdare si nu au flecuri, daca nu sunt date cu crema de calitate si sunt ingrijite fara nici cea mai mica raspundere. Nici daca incercati sa pareti slabe punand pe dvs. haine prea mulate nu obtineti nimic bun, doar cateva reprosuri si priviri mai ciudate.

Corpul trebuie sa poata sa se miste cum doreste, hainele trebuie sa se potriveasca, asa ca trebuie as evitati stilul baggy, care e poate efectul cel mai urat al unei tinute dezordonate si prost alese.

Britanicii antici aveau GPS

Ideea unor civilizatii antice care aveau tehnologie futurista este geniala. In 2010, s-a presupus ca britanicii antici chiar aveau un fel de gadget care semana cu GPS-ul. Analizand localizarea monumentelor preistorice pe harta, s-a descoperit ca toate, unite printr-o linie, ar fi dus la crearea unei retele de triunghiuri isoscele perfecte. Britanicii antici ar fi descoperit astfel geometria cu doua milenii inainte de greci. Imposibil. Ideea din spatele greselii de interpretare tine de datele selective si plasarea lor intr-un context gresit, acelasi model care ducea la aparitia triunghiurilor putand aparea oriunde daca luam reperele corecte.

Diferenta dintre job si cariera

In ziua de azi este tot mai greu sa te pozitionezi pe un anumit job, fie el jobul visurilor tale sau nu. Site-urile de recrutare sunt tot mai multe si nu stim in care sa avem incredere, sau avem incredere in toate insa nu le acordam suficienta atentie.

Un job poti gasi numai tastand pe Google locuri de munca Timisoara, de exemplu, insa o cariera iti faci mult mai greu. Diferenta dintre job si cariera nu o stiu prea multi iar cei care o stiu, sunt obligati de imprejurari sa o ignore. Tot mai multi tineri isi doresc o cariera, inteleasa ca recunoasterea succesului intr-o activitate profesionala oarecare sau accederea la o pozitie socio-profesionala inalta. 

Dupa cum ne arata etimologia cuvantului, cariera ramane, inainte de toate, o cale pentru vehicule lente si nu se lamureste pe deplin decat retrospectiv. Singurul bagaj indispensabil pentru acest drum este cel al principiilor. Acestea ne vor permite sa ne pastram orientarea si sa nu confundam punctele cardinale din viata noastra. Deoarece cariera depinde de o multitudine de factori care nu tin de noi (de la contextul socio-economic pana la preferintele sefului), respectarea principiilor noastre ne va conferi, in ciuda erorilor pe care le vom comite, linistea ca am actionat intotdeauna in conformitate cu noi insine.

Lucruri care nu ati crede ca sunt contrafacute

Masinile. Cei mai buni la falsificari, chinezii au ajuns sa falsifice si masini intregi. In 2000, ub Chery QQ se lansa cu mare pompa. La un moment dat era chiar cea mai ieftina masina din lume cu doar 5.000 de dolari ca pret de pornire. Misterul mare este cum anume reusesc chinezii sa copieze tot, in cel mai mic detaliu, si cu niste costuri foarte mici. In ciuda productiei si materialelor folosite, ei continua sa faca profit si sa fie mereu pe plus, muncind mult mai putin la producerea lor. Se pare insa ca e si ceva mai mult decat noroc si minte sclipitoare in toata aceasta problema, insa ce anume e nu vom sti niciodata pentru ca firmele din China care produc falsuri stiu foarte bine sa-si tina secretele bine ascunse.