My Blog List

Inchirierea masinilor in Bucuresti

In Bucuresti firmele de servicii de inchiriat masini au o activitate foarte intensa mai ales in perioada vacantelor de vara si a sarbatorilor. Acestea dispun de mai multe modele de automobile in functie de necesitatea fiecarui om, existand automobile economice, automobile de lux, automobile mari (SUV), VAN-uri, etc.

Serviciile rent-a-car din Bucuresti sunt de mai multe tipuri din punct de vedere al: Modului de taxare. Unele firme inchiriaza masina si ofera mai multa libertate clientilor, fiind nevoiti doar sa lase rezervorul plin la intoarcere, la fel cum l-au si primit, in schimb alte firme au o limita de km care pot fi efectuati, iar apoi se aplica o taxa speciala pentru fiecare km in parte, care de obicei este in jurul sumei de 0,14 euro.

Exista atat firme de inchiriat masini care au automobile din fiecare gen de masini si altele care au un singur gen de automobile, de exemplu off road.

Serviciile rent a car din Bucuresti pot avea si alte bonusuri, cum ar fi livrarea masinii intr-un loc ales de client, sau diverse accesorii de care clientul ar putea beneficia contra-cost, de exemplu portbagajul extern, sau scaun pentru copii, suport pentru biciclete, etc. In functie de necesitatea clientului exista:

Masini de lux - acestea au un statut impunator si sunt perfecte pentru cei ce au o intalnire de afaceri in care trebuie sa aiba un aer profesionalist si elegant in acelasi timp. In acest fel clientii pot alege dintre masini din gama Mercedes-Benz, BMW etc.

Masini economice - automobilele acestea au o dimensiune redusa, cu un motor sub 1.400 cm cubi care au de asemenea un consum diminuat. Ele sunt perfecte pentru traficul aglomerat al bulevardelor din capitala, fiind fiabile si usor de parcat in spatii inguste.

Masinile mari - acestea sunt prielnice pentru transportul unor marfuri cu gabarit ridcat, care ar fi total inadecvate pentru o masina mica. Utilizand un aotombil mare se poate transporta toata marfa dintr-un singur drum, ceea ce este un plus in castigul combustibilului, deci pretul cu tot cu inchiriatul acestei masini poate fi acelasi ca si cel in care clientul ar folosi propria lui masina, doar ca ar putea castiga mai mult timp.

Serviciile rent a car din capitala se pot gasi cel mai usor in mediul online.

Studii stiintifice demitizate care ar fi facut viata uimitoare

Copiii din Balcani au puteri supranaturale magnetice. Din toate universurile din filme, cel din X-Men poate fi cel mai cool de trait in el. Asa ca nu e de mirare ca in 2011 toata lumea a ramas socata cand doia baieti din balcani au inceput sa aiba puteri supranaturale magnetice. Un baiat din Serbia putea lipi orice din metal pe piept, iar altul din Croatia putea atrage obiectele metalice si putea sa se vindece.

Adevarul a iesit insa la iveala si a dovedit ca nu e nimic supranatural. Baietii se inclinau putin pe spate pentru a fi siguri ca obiectele nu cadeau de pe ei, asa ca nu era nimic paranormal in actiunile lor. Defapt puterile lor tineau de pielea prea lipicioasa si grasa, care permitea obiectelor sa stea lipite de ea. Iar vindecarea nu era decat un proces normal care se intampla tinerilor, care se vindeca mai rapid decat adultii. Neutronii sunt mai rapizi decat lumina. In 2011, cercetatorii de la gigantul OPERA au spus ca au descoperit ceva imposibil. Dupa ce au masura viteza neutronilor, ei au calculat ca acestia se deplaseaza cu o viteza mai mare decat viteza luminii.

Dincolo de invaliderea ideilor lui Einstein, neutronii mai rapizi decat lumina ar fi facut calatoria in timp posibila. Totul, de la teoria lui Einstein la nasterea universului trebuia rescris prin prisma acestei descoperiri. Din nefericire, totul s-a dovedit o teorie gresita produsa de un simplu cablu desprins pe undeva care a dat alte citiri pe ecranul de input al cercetatorilor.

Ceasuri potrivite pentru toate ocaziile

Ceasurile Casio Edifice sunt proiectate pentru persoanele care doresc un produs cu stil clasic si functionalitate moderna. Casio este o companie se mandreste cu crearea de ceasuri care sunt bine concepute, bine facute si confortabile. producatorii isi dau seama ca un ceas este piesa cea mai uzata de bijuterii in garderoba personala si este nevoie sa arate nu numai bine, dar sa dureze ani de uzura de zi cu zi.

Aceste ceasuri Casio Edifice sunt concepute pentru a arata grozav inre-un birou exclusivist, dar si intr-un mediu casual. Ele se vor potrivi la fel de bine cu costumele de afaceri, dar si cu o tinuta de zi cu zi. Edifice sunt ceasuri sport care se aleg atunci cand doriti eleganta si stil in activitatile zilnice. Aceste ceasuri au rame din otel inoxidabil si curele cu care se completeaza cadrul ceasului intr-o eleganta simpla. Sistemul de blocare pentru siguranta va va asigura ca ceasul ramane permanent pe incheietura mainii. Stilul cronograf clasic afiseaza ziua, data si orele cu mare precizie. Geamul mineral extrem de finisat va rezista la agitatie si lovituri pentru a mentine durata de viata a ceasului. Fatetele ceasului vin cu finisaje clasice negre sau albastre care sunt facute din otel inoxidabil cu finisaj satinat la perfectiune. Ceasurile Edifice mentine precizia de 20 secunde intr-o luna si sunt rezistente la apa.

Aceste modele au un profil subtire, care sta bine sub camasa si mansetele costumului. Finisajul neted satinat va preveni rupturile si rezista zgarieturilor de orice fel. Ceasul Edifice va deveni rapid una dintre piesele dvs. preferate si va va atrage din nou si din nou, prin simplitate si eleganta. Casio construieste toate ceasurile sa dureze si Edifice nu este o exceptie. Ceasurile din aceasta gama au o viata lunga a bateriei si sunt pe deplin garantate de catre producator.

Lucruri ciudate pe care nu le-ai stiut despre prezervative

Jocurile Olimpice. In afara de toata pompa si circumstantele care invaluie Jocurile Olimpice, exista si o pofta extraordinara de sex. Pe scurt, olimpicii „o fac” ca iepurasii in nestire. Dar chiar are sens acest comportament primar. Ca sa ajunga la perfectiunea psihica si sa stea atata timp intr-un sat olimpic in preajma a sute de parteneri, partidele de amor trebuie sa aiba loc pentru a se elimina rapid stresul concursului.

Ceea ce e uimitor este cat de activi pot fi sportivii pe perioada JO. In 2000, la Sydney, au participat 6.582 de sportivi de sex barbatesc. S-au distribuit oficial 70.000 de prezervative, cam 10 de persoana. Toate s-au epuizat in cateva zile si s-au mai comandat 20.000 de prezervative! In 2014, la Sochi, Jocurile Olimpice de Iarna, s-au distribuit 100.000 de prezervative, insa nu au depasit limita impusa in 2012 la JO de la Londra, cand s-au dat 150.000 de prezervative-in ambele situatii toate au fost folosite pana la ultimul! Prezervativele si razboiul rece. Razboiul Rece a fost unul dintre capitolele cele mai ciudate din istoria omenirii. La suprafata, CIA sau KGB lucrau pe la spate cat puteau pentru a-si submina dusmanii. Multe operatiuni erau criminale si sinistre, dar alte erau chiar funny. Operatiunea Acoustic Kitty este una dintre cele mai bizare si haioase: o pisica a fost folosita drept spion cu un microfon implantat. Desigur, prezervativele nu aveau cum sa nu lipseasca din artileria lor. S-a speculat ca ar fi fost o idee de a arunca asupra URSS prezervative etichetate Made in the USA Medium.

Nu se stie cat de adevarata e aceasta idee, insa tentative de a arunca din balon obiecte asupra URSS au mai existat si au pus destule probleme in timpul Razboiului Rece. La un moment dat chiar directorul CIA a amenintat ca va inchide toate divizia daca va mai exista vreo amenintare cu aruncarea de obiete din baloane.

Cum sa alegeti cei mai frumosi cercei placati?

Aspectul fizic al unei femei este foarte important in orice situatie, asa ca nici un detaliu nu trebuie neglijat. Primele bijuterii care scot in evidenta fata si pot sa adauge o nota de eleganta sunt cerceii. Multe doamne nu stiu exact cum sa aleaga perechea potrivita, asa ca ajung sa fie puse in ipostaze mai putin placute tocmai pentru ca exista o discrepanta intre fizionomie si modelele alese. Ca sa nu gresiti atunci cand alegeti cercei placati pentru diverse evenimente, trebuie sa tineti cont de cateva criterii importante.

Cum se aleg cerceii potriviti?

Trendul nu trebuie sa fie mai presus de estetica si de forma fetei. Niciodata nu trebuie sa cumparati cercei placati cu aur sau argint daca nu va avantajeaza si nu va scot in evidenta forma fetei. Cerceii mari si rotunzi ar trebui evitati daca aveti obrazul rotund finut. Sunt de preferat cerceii mici, care merg foarte bine la orice fata si obraz, la orice tip de ureche, forma lor putand fi diferita, in functie de personalitate. La un obraz triunghiular se vor asorta cercei placati mari rotunzi, ei mergand foarte bine si la o tunsoare scurta care e in ton cu feminitatea dvs.

Cerceii pandanti la moda

O alegere perfecta de cercei placati poate fi cea care include cerceii pandanti, foarte la moda mai ales in prezenta rochiilor decoltate - in trecut se purtau doar la evenimentele care aveau loc seara, azi se poarta indiferent de momentul din zi. Cerceii de acest tip le vor veni foarte bine femeilor cu obraz alungit, oval sau rotund si care au gatul lung. Obrazul oval trebuie sa aiba asociat cercei in forma de inele, iar cerceii colorati sunt mai potriviti vara. Se va avea in vedere si contrastrul dintre ten si culoarea cerceilor, urmarindu-se mereu obtinerea unuia puternic. Daca vi se pare greu de ales un model care sa va puna in evidenta, puteti sa obtineti cateva idei intrand pe belatriz.ro, magazinul online cu cele mai mici preturi la bijuterii si accesorii din aur sau argint.

Aici aveti sute de modele de cercei pentru toate gusturile si evenimentele, aurul este de 18k, argintul de 925, preturile sunt potrivite pentru orice buzunar, iar echipa Belatriz va sta la dispozitie pentru a face mereu alegerea cea mai buna.

Se ofera reduceri de pana la 30%, cutie cadou si transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 100 de lei.

Incerci sa maschezi lipsa de vitamine? Te dau de gol unghiile

Corpul uman este o masinarie extrem de inteligenta. Atunci cand are vreo suferinta, el nu asteapta sa se acutizeze si transmite imediat semnale care, daca sunt descifrate la timp, pot sa ne salveze de la a ajunge pe patul de spital. Cele mai simple semnale transmise de corpul omenesc pot fi observate mai ales la nivelul organelor externe, care sunt mai simplu de monitorizat. De exemplu, o infectie la organele genitale da imediat miros neplacut, inflamatie, roseata, anumite bubite, astfel ca tratamentul e aplicat imediat pentru ca nu ai cum sa treci peste asa ceva.

Foarte utila in depistarea anomaliilor de functionare a corpului este si observarea unghiilor. Desi femeile acorda mai mult atentie unghiilor, ambele sexe sunt constiente ca unghiile sunt importante si ii pot ajuta sa se fereasca de acutizarea unor suferinte ascunse. Cea mai simpla afectiune care poate fi observata cu ajutorul unghiilor este carenta de vitamine. De exemplu, daca apar niste dungi verticale destul de groase pe unghie, fara sa existe imbatranirea si nici anumite traume locale, atunci individul trebuie sa stie ca are nevoie sa ia suplimente cu fier. Ca sa dispara unghiile, se pot masa cuticulele cu uleiuri si creme emoliente. Daca dungile de pe unghii sunt orizontale, atunci e semn ca sunteti prea stresati sau aveti metabolismul dat peste cap, insa aceste dungi pot trada lipsa de vitamina A si B-uri, dar si de calciu. Petele able pe unghii aparute din senin sunt semn clar ca organismul nu mai are zinc, iar unghiile foarte friabile pot sa tradeze lipsa de calciu, vitamina A-pentru a scapa de aceste pete se poate masa unghia cu ulei de masline de calitate.

Ingrijirea unghiilor se face cu mare atentie, mai ales daca prezinta aceste deficiente, baia de ulei sau tratarea cu bicarbonat de sodiu reducand ingalbenirea lor. Unghiile casante, friabile pot fi reparate cu balsam cu musetel mai concentrat. Ca o regula, carentele de vitamine nu sunt tratate neaparat cu suplimente alimentare luate dupa ureche. Orice vizita la medic poate depista clar cauza carentei si metoda cea mai buna de combatare, nu neaparat cu suplimente alimentare care au de multe ori efecte negative asupra organismului, pe termen mediu si lung.

Cum se depoziteaza gheata carbonica?

Gheata uscata, cunoscuta si sub denumirea de gheata carbonica, reprezinta forma solida a dioxidului de carbon. Desi principala intrebuintare a acesteia este ca agent de racire, gheata carbonica este des utilizata in procesul de sablare sau pentru crearea efectelor speciale. Gheata carbonica trebuie folosita cu mare atentie, deoarece poate provoca arsuri grave. De aceea este foarte important sa stim care sunt modalitatile corecte de manipulare si depozitare.

Cateva indicatii importante pentru depozitarea corecta a ghetii carbonice:

Mediul de stocare al ghetii carbonice. Exista mai multi factori care pot influenta trecerea ghetii carbonice din stare solida in stare gazoasa. Printre acestia se numara temperatura si umiditatea, calitatea containerului sau cat de frecventa este utilizarea acestuia. De asemenea, spatiul de depozitare al ghetii carbonice trebuie sa fie bine ventilat, deoarece dioxidul de carbon este mai dens decat aerul si poate avea un evect asfixiant.

Ventilarea spatiului de depozitare. Aerul este compus in proportie de 78% azot, 21% oxigen si doar 0.035% dioxid de carbon. Daca aceasta concentratie de dioxid de carbon creste peste 0.5%, poate provoca dureri de cap si poate ingreuna respiratia. Daca gheata carbonica este depozitata mai mult de 10 minute intr-o camera inchisa sau intr-un vehicul, deschide imediat usile sau geamurile.

Containerele speciale. Gheata carbonica trebuie intotdeauna depozitata in containere speciale, dotate cu un sistem eficient de termoizolare. Nu depozita gheta carbonica in frigider sau congelator, si nici in recipiente de sticla sau plastic. De asemenea, gheata carbonica nu se arunca niciodata in chiuveta sau in vasul de toaleta.

Manipularea ghetii carbonice. Manipularea ghetii carbonice nu trebuie facuta niciodata cu mainile descoperite, ci cu manusi speciale izoterme, pentru a reduce riscul arsurilor. Gheata carbonica este un material criogenic ce poate cauza degeraturi grave, in contact cu pielea. Iar daca este depozitata intr-un container ce nu permite eliberarea gazelor, gheata carbonica poate exploda.

Transportarea ghetii carbonice. Evita transportarea ghetii carbonice in cabina unui camion sau in interiorul unei masini. Este de preferat un mijloc de transport in care cabina soferului sa fie separata de containerul in care este depozitata gheata carbonica, si se recomanda descarcarea acesteia imediat dupa atingerea destinatiei.

Daca vrei sa afli mai multe despre gheata carbonica si despre intrebuintarile acesteia, intra pe http://www.carbonica.ro. Aici poti comanda gheata carbonica pentru restaurante, baruri, cluburi, petreceri si nunti. Poti fi sigur de succesul petrecerii organizate, apeland la Carbonica.ro.

Asa vad eu viitorul

Sumbru, sumbru rau (imi repeta o voce din capul meu!!!!!!) Dar nu e deloc asa. Avem voie sa visam inca. Oamenii trebuie sa isi mentina speranta vie ca macar asta moare ultima. Eu imi vad viitorul foarte luminos chiar daca tara asta de rahat preconizeaza altceva. sunt o fire inventiva si cu siguranta nu voi sta sa putrezesc in Galatiul asta in care de cand m-am intors numa belele imi face. Adica chiar daca acum nu am niciun ban si niciun job, macar sunt libera sa visez.

Am planuri… Desigur ca viitorul in perspectiva mea se schimba de la zi la zi si nu pentru ca sunt o persoana nehotarata insa sunt dinamica, diversa si maleabila. Ceea ce inseamna ca (din pacate pentru mine) cam vreau totul si ma doare neajunsul, ma ustura infinitul asta pe care nu pot sa il privesc. da, e adevarat ca banii fac totul si ca daca i-as avea probabil as face mai multe. Dar viitorul mi-l vad cam asa: afacerea mea pornita din nimic, o casuta modesta la marginea sibiului sau mai bine inafara lui, cu trei copii, doi baieti si o fata, cu sotul meu iubit care e arhitect in devenire si cu vrei trei caini si cinci pisici in curte. Aaa si vreo cateva oi. Nu de alta dar mi se par simpatice. sAu mai degraba capre. si-o vacuta ca daca tot stam la casa trebuie sa producem ceva. Desigur ca viata e scurta si trebuie sa fac o alegere, ceea ce inseamna ca cea mnetionata anterior este alegerea finala, ori macar cea mai simpla. De multe ori am avut porniri zapacite de a fugi in lume. Adica sa plec pur si simplu cu cateva lucrusoare in spate si sa merg cu ocazia prin lume, sa lucrez pe unde apuc ca sa fac un ban si sa plec mai departe, sa vad orasele, lumea, pamantul… Dar sunt lasa … deici aleg varianta mai simpla - cea cu familie, cu copii and all. De la tala meu aud mereu numai vorba “tre sa faci si tu ceva in viata” de parca nu am facut… Adica imi castig singura existenta cum pot si cu ce pot, nu ma intretine nimeni, nu stau pe capul nimanui, nu m-am plans niciodata de neajunsuri si tot timpul am ajutat pe cei din jur. cred ca i-ar pica bine o lectie despre cum sa supravietuiesti intr-o lume tampita, tatalui meu, ca daca ar fi dupa el ar trebui sa imi castig existenta lucrand intr-un magazin pe 8 milioane si sa stau la program fix.

Adica daca am program fix inseamna ca am ceva de facut implicit fac ceva cu viata mea. Daca scriu, citesc si ma plimb inseamna ca nu fac nimic. Chiar daca din asta fac bani… tampenii de om comunist. Insa te seaca de vise asemenea vorbe ! Incerc totusi sa pastrez distanta si sa imi vad cum imi vad eu viitorul caci la patron nici moarta sub reguli nu voi sta intinsa sau dreapta!

Trimite rapid scrisori sau colete celor dragi din strainatate cu cea mai buna firma de curierat international

Vrei sa trimiti rapid colete sau scrisori in strainatate, rudelor aflate la munca sau prietenilor? Iti doresti ca tot ce trimiti sa ajunga in deplina siguranta la destinatie si sa stii mereu unde se afla coletul tau? Iti recomandam serviciile ireprosabile ale Sameday, firma de curierat rapid national si international cu experienta si personal instruit pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune serviciil.

Cu Sameday poti sa trimiti orice in regim de curier rapid in strainatate, livrarea ta ajungand in aceeasi zi sau a doua zi. Daca vrei ca firma de curierat international sa iti livreze coletul a doua zi, poti sa alegi varianta express, cu livrare in 1-2 zile. Livrarea se face in 1-3 zile lucratoare, se pot trimite plicuri si colete de orice marime, in toata lumea, iar preturile sunt cele mai mici de pe piata, adaptate nevoilor tale. Pentru cei care nu vor sa se grabeasca, exista si varianta classic, cu livrarea prin servicii de curierat international in 3-5 zile lucratoare. Cand e ceva urgent de trimis, puteti sa beneficiati de servicii de curierat rapid international cu livrare in aceeasi zi, in 3-12 ore, un serviciu premium unic in tara noastra - coletele si plicurile trimise trebuie sa aiba insa sub 15 kilograme. Astfel, se pot trimite plicurile sau coletele in Europa, Africa, Asia, America de Sud, fiecare kilogram in plus fiind taxat cu 50 de lei.

Alta varianta de livrare rapida este si cea in 6 pana la 18 ore, cu primul avion care e disponibil imediat dupa preluarea coletului de la expeditor. Sameday garanteaza integritatea continutului plicurilor sau coletelor, soferii Sameday au mereu grija de ceea ce transporta, masinile sunt verificate permanent si functioneaza impecabil, iar adaptabilitatea soferilor este un plus pentru siguranta la care tii atat de mult.

Importanta optimizarii SEO pentru paginile web

Generarea de continut de calitate pentru SEO joaca un rol important in mentinerea unui numar ridicat de vizitatori pe un site web. Gasirea unui bun specialist pentru partea de optimizare SEO este mai usoara decat credeti. Doar rulati o cautare pe Google si veti gasi www.seoo.ro, o companie cu toate optiunile folositoare in acest domeniu.

Daca veti insera in pagini continut de slaba calitate doar pentru a umple respectivele sectiuni cu material, veti avea de suferit prin depunctarea din motoarele de cautare Factorul principal care va determina daca respectivul continut SEO este "destul de bun", este materialul furnizat de site-uri web concurente. Aveti nevoie de continut unic pe care nimeni nu il are, pentru a trece de filtrele de continut duplicat. De aceea, este important ca sa obtineti bucati de continut indexate inainte de a le insera in motoarele de cautare.

Algoritmii motoarelor de cautare pot urmari inapoi continutul si vedea cine l-a publicat pentru prima oara, astfel incat cel putin asigurati-va ca il publicati pe site-ul sau blog-ul dvs inainte de a-l trimite la directoarele de articole. Pentru a consolida tema site-ului dvs., aveti nevoie de cuvinte cheie cu continut bogat de SEO. Scopul principal al SEO este de a crea o sectiune noua de material, care este original, simplu, informativ si de asemenea, la obiect. Generare de continut specific SEO se face pentru paginile independente in mod separat. Vizitatorii vor observa ca puteti genera intr-adevar continut unicsi captivant, iar ca rezultat traficul va creste foarte repede.

Cu toate acestea, exista unele reguli stricte impuse de continutul SEO. Odata ce aveti un numar suficient de vizitatori, obiectivul SEO ar trebui sa fie transformarea lor in clienti. Cu un continut eficient SEO pe site-ul dvs, se face deja jumatate din munca de optimizare in rankingul motoarelor de cautare.

Kumico

Uneori e greu de admis ca te-ai inselat in privinta cuiva (se intimpla sa ramii blocat in eroare!) prelungind un esec inevitabil, evident pentru oricine altul in afara de tine, incerci disperat sa eviti un dezastru (plecarea sotiei tale cu altul, de pilda!), care nu mai poate fi impedicat, te iluzionezi cu tot felul de scenarii (imposibile), stiind ca ai pierdut partida, dar o faci dintr-o dorinta perversa de autoflagelare sau numai asa, de-al dracului ca sa te pisi impotriva vintului!), sperind intr-un miracol, despre care stii ca nu se va produce niciodata.

Tocmai o cunoscusem pe Kumico (imi placuse numelei ei japonez, kimonoul si machiajul puternic!), o gorjanca flegmatica, sloboda la gura, pe care o intilnisem, intimplator, la onomastica unui prieten. Imi marturisise ca era gheisa ( un fel de dama de companie!), intr-un club select, frecventat numai de oameni de afaceri japonezi (dansind si cintind pentru acestia). Gurile rele spuneau ca in spatele acestor gheise occidentalizate se ascundeau, de fapt, niste prostituate (de lux), lucru pe care i l-am spus si ei, nereusind decit sa o enervez, sa abat potopul asupra mea. „Voi barbatii, se dezlantui ea, n-aveti nici un respect pentru femei, sinteti niste porci ordinari.

Va milogiti de ele (le pupati si-n fund, la propriu!) pina va goliti scula, dupa care va duceti acasa si va bateti nevestele ca se fut cu altii, de parca saracele de ele si-ar tine pizdele-n palmi! Nici tu nu esti mai breaz, ti-ai bagat-o in mine pina la urechi si-mi spui acum tot felul de chestii (bati seaua ca sa priceapa iapa!”). Incercasem sa ma apar, s-o asigur ca nu dadusem crezare acestor birfe, dar ea era de neoprit.” Daca nu crezi, zise, fa-o! Insoara-te cu mine! De futut m-ai futut cit ai vrut (si cum ai vrut), ce mai astepti? Vrei sa te trag eu de pula la Starea civila sau sa ti-o sug ( ca sa poti spune apoi ca-s curva!). Sictir!”. Plecase de la mine val-virtej, eu nu incercasem s-o opresc, nici s-o cer de nevasta, speram sa-i treaca si sa se intoarca. Peste citeva zile insa o zaresc la bratul unui „galbejit”, (probabil un japonez, nu-mi dadeam seama!) imbracata in rochia de mireasa pe care i-o cumparasem chiar eu de la Paris.

Transforma vila sau casa in care locuiesti cum vrei tu cu ferestre lemn stratificat de la DomusOnline

O fereastra de calitate poate schimba complet aspectul locuintei, casei, vilei. Daca mai este combinata si cu un stil arhitectural interesant si finisaje foarte bine executate va puteti transforma casa intr-un veritabil palat sau intr-o opera de arta ce merita admirata.

Ideale pentru case si vile impunatoare, pentru proprietarii care tin la aspectul exterior modern al cladirilor, ferestre lemn stratificat de la S.C. Domus S.R.L reprezinta solutia ideala pentru infrumusetarea locuintei dvs. Cu profile din trei straturi de lemn din esente de brad sau stejar, exotice, ferestrele vandute de S.C. Domus S.R.L sunt cele mai rezistente de pe piata, au un design placut, care se incadreaza perfect in orice stil arhitectural, se monteaza usor si rezista mult mai mult la socuri sau la trecerea timpului decat ferestrele PVC. Rezistenta mare la umiditate a ferestre lemn stratificat este data de stratificare cu adevizi din clasa D4, care permit o lipire perfecta a straturilor prin presare si asigura o calitate sporita a finisajelor finale. Proprietarii de locuinte care vor ferestre mai deosebite pot comanda de pe DomusOnline ferestre lemn stratificat placat cu aluminiu si bronz chiar, finisajele fiind la alegerea cumparatorului.

Toate lacurile utilizate in prelucrarea lemnuluui sunt ecologice, din Olanda si Italia-deci calitatea e asigurata-tamplaria capatand o rezistenta si mai mare la umiditate, UV sau la temperaturi scazute sau foarte mari. Si pentru ca elementul cel mai important al unei ferestre este pana la urma geamul, DomusOnline a mizat pe geamurile termoizolante tip Float+Float, Float+Low-E, ambele tinand caldura in interior si o atmosfera placuta in casa.

La nevoie se pot personaliza cu sticla reflexiva, anti-efractie, pentru un plus de siguranta a locuintei. Ferestrele se pot deschide in toate felurile dorite, au feronerie germana, tip ROTO NT si lacrimare pentru evacuarea apei, dar si garnituri duble pentru etansare perfecta-condensul nu va va face probleme niciodata.

Viata ca o prada

Unii oameni (barbati sau femei) privesc viata cu o detasare dezarmanta (irationala ). Ei traiesc clipa. Daca se simt bine pe moment, restul nu mai conteaza. Nu-i deranjeaza nici daca distrug relatii, casatorii, nimic. Scopul (obtinerea placerii sau a unui avantaj material! ) scuza mijloacele. Atita timp cit lucru in sine nu-i afecteaza, totul este O.K. Site-urile de publicitate sau de matrimoniale abunda de anunturi nonconformiste. Femeile ofera orice si sint dispuse sa faca orice, ca si barbatii, de altfel, fara nici un angajament, contra unui tarif standard, (transformind sexul intr-o marfa!). Pe linga faptul ca aceasta filozofie de viata e degradanta, exemplarul care se preteaza la asa ceva este de-a dreptul scirbos si ridica semne de intrebare cu privire la conditia sa umana. Adesea oamenii sinceri, integri, de buna credinta, care isi cauta jumatatea, intilnesc si asemenea specimene. Intr-o lume atit de pestrita, ca aceasta, unde interesul reprezinta regula (nu exceptia), este destul de greu de ales. E drept ca nici site-urile in cauza ( interesate numai de trafic!) nu prea fac nimic, deschizind portile oricui. Nu credeti ca ar trebui sa existe site-uri specializate pentru don juani si pentru curve?