My Blog List

Dacia Logan, o alternativa de inchiriat?

Dacia este producatoarea de masini romanesti de mai multe decenii. Acestia au un parteneriat cu Renault, prin care colaboreaza la elaborarea modelelor mai noi. Producatorul roman a reinceput sa intre pe piata intr-o maniera puternica odata cu aparitia primului model de Dacia Logan care s-a vandut pentru prima oara in septembrie 2004. Acesta a fost anuntat inca din 2 iunie 2004 la Paris. Totodata directorul de la Renault anunta producerea unui automobil Dacia cu pretul de 5.000 de euro inca din anul 2000, insa niciodata nu a ajuns la pretul acesta, fiind pretul de pornire de circa 6.000 de euro si cu toate dotarile atingand chiar 10.000 de euro. In momentul de fata au fost produse peste 1.000.000 de modele de Logan, cererea acetuia devenind din ce in ce mai mare. Exista uzine ce asambleaza modelul atat in Romania la Mioveni cat si in Rusia, Iran, etc, mai tarziu in 2007 deschizandu-se o fabrica si in Brazilia.

Este rentabil sa inchiriezi un model Dacia Logan?

Un autoturism Dacia Logan ofera multe lucruri pentru o masina la un pret atat de mic. Aceasta, mai ales modelul nou este dotata cu majoritatea elementelor necesare unei masini, are o forma dinamica si este perfect conceputa pentru rularea ei pe strazile Romaniei. Totodata faptul ca este putin mai inalta decat restul masinilor ii confera acesteia o nota de confort si incredere pe sosea. Aceasta statura a masinii ajuta si in timpul mersului in intampinarea gropilor sau a drumurilor neasfaltate. Modelele mai noi 1.6 1.6 adica cu un motor de 1598 de cm cubi si 16 valve dispun de o putere de 105cp, acesta fiind cel mai puternic creat de Dacia pentru acest model de pana acum, viteza maxima inregistrata fiind de 183de km/h. Totodata acesta de pare ca atinge viteza de 100km/h in timpul de 10.1 secunde. Totodata acest model are un consum destul de mic, inregistrandu-se in jurul cifrelor de 5-7 l la 100km. Masinile de la Dacia sunt masini ce pot fi inchiriate cu putini bani si cu care se pot face foarte multe lucruri, de la plecari in vacanta si pana la drumuri de serviciu. Dacia Logan are si o varianta break, Dacia MCV care dispune de 7 locuri sau de un portbagaj mult mai mare. In ambele variante este o masina foarte rentabila pentr inchiriat in timpul unei vacante, dat fiind faptul ca este o masina confortabila, care confera un mers placut si spatios.

Inchirieri Dacia Logan se poate face foarte usor in Bucuresti, dat fiind faptul ca este o masina romaneasca, deci poate fi gasita in toate firmele cu specific rent a car. Masina poate fi inchiriata in functie de carburantul pe care clientul il doreste, existand atat un model Diesel cat si unul cu Benzina, si exista si mai multe culori de unde clientii pot alege.

Boala Alzheimer ar putea fi vindecata mai usor cu medicamente… pentru cancer

Cand imbatranim creierul nostru incepe sa dea rateuri care se manifesta de cele mai multe ori prin momente de „blank”, uitare pe termen scurt, imposibilitatea de a mai face lucruri simple sau de a retine anumite elemente simple, de a rezolva sarcini fara complexitate. Toate aceste simptome sunt comune bolnavilor de Alzheimer, o maladie care afecteaza mai ales batranii si care pana nu demult nu avea leac. Pur si simplu erai condamnat sa traiesti in lumea ta, exact cum o fac autistii, si sa nu fii in stare sa mai relationezi cu nimeni din lumea normala.

Impreuna cu dementa, un efect normal al bolii Alzheimer, conditia psihica a unui bolnav care sufera de o astfel de maladie poate ajunge la niste limite inimaginabile. Din fericire pentru bunicii nostri, oamenii de stiinta americani au depistat corect cu functioneaza si cum se instaleaza Alzheimer-ul si au reusit sa depisteze si o solutie pentru a preveni declansarea bolii: un medicament pentru cancer care poate tratata si preveni dementa, cea mai grea manifestare psihica a acestei boli. Ideea este ca sistemul imunitar, mai exact celulele din el incep sa „manance” nutrienti numiti arginine, mai ales cele din zona creierului, care stau de garda ca nimic rau sa nu i se intample. Procesul urmat de celulele care atentau la arginina este blocat de medicamentul impotriva cancerului si creierul e pazit, iar dementa nu se mai instaleaza. Testele au fost facute pe soareci cu modificari genetice la nivelul genelor pentru a fi cat mai apropiati in comportamentul celular de oameni. Relevanta testelor a fost confirmata, asa ca se poate apela la medicamentul difluorometilornitina (DFMO) pentru a scapa de dementa inainte de instalarea ei.

Pana la aceasta descoperire epocala, se credea ca al nostru creier vrea sa accelereze cumva sistemul imunitar si elibereaza molecule care il afecteaza cumva la nivel structural, lucru fals. Descoperirea oamenilor de stiinta americani poate sa revolutioneze modul in care privim Alzheimer-ul si le poate da o speranta batranilor care vor sa-si traiasca ultimii ani de viata in contact perfect cu realitatea pe care au indragit-o atat de mult.

Cauti trusou botez ieftin? Intra pe InvitatiiSuperbe si alege-l pe cel care se potriveste micutului tau

In ziua botezului nu numai parintii si familia micutului trebuie sa fie in straie de sarbatoare, ci si bebelusul, cel mai important actor al evenimentului. In traditia crestina, in timpul si dupa botez sunt randuite anumite practici care necesita hainute si prosop sau sapun pentru ca toata taina botezului sa se desfasoare in conditii bune.

Un trusou botez este alcatuit din panza de mir de culoare alba, speciala pentru a infasa copilul imediat dupa ce a primit botezul din partea preotului-de preferat sa fie destul de groasa si sa retina apa de corpul micutului si haine noi pentru nou-nascut. Hainele noi sunt un simbol al vietii spirituale noi, iar alaturi de lumanarile de botez, sunt doua modalitati importante de a da sens crestinarii copilului si de a-l primi in sanul marii familii reprezentata de biserica.

Lumanarile pot fi decorate cu panglici si fundite adaptate cromatic pentru fiecare sex. Fiecare trusou botez mai contine si prosop si sapun pentru preot, sticle cu mir, pentru ungerea copilului, cutia unde se pastreaza lucrurile de la botez. La alegerea trusou botez trebuie sa tinem cont si de calitatea prosoapelor, care nu trebuie sa irite pielea copilului-de obicei sunt din bumbac de buna calitate. Hainele trebuie sa fie din materiale naturale si cat mai lejere. Trusoul e ales de catre nasi, dupa ce s-au consultat cu parintii, si poate avea diverse teme, cu personaje din desene animate, ingerasi sau poate fi simplu.

Daca inca nu ati decis de unde sa luati cel mai ieftin trusou de botez trebuie sa stiti ca il gasiti la InvitatiiSuperbe, acolo unde puteti sa cumparati si cutie trusou, fasa pentru botez de diferite culori, si hainute si prosoape cu fundite, doar din bumbac natural. Preturile sunt pentru toate buzunarele, comenzile peste 250 ron au transport gratuit, livrarea se face prin curierat rapid, direct acasa la client.

Abilitati extraodinare aparute in urma unor afectiuni uimitoare

Amintirea oricarui detaliu. Si daca tot a venit vorba de notite, ce ar fi daca nu ar trebui sa mai luati notite niciodata? Ce ar fi daca ati putea sa va amintiti perfect detalii despre ceva ce s-a intamplat acum opt ani? Un barbat pe nume Aurelien Hayman are o memorie deosebit de puternica si de precisa. Boala sa se numeste hipertimesia, ceea ce s-ar putea caracteriza prin memorie autobiografica extrema.

Aceasta conditie poate sa permita celui care o poseda sa isi aminteasca absolut orice din toata viata. Chiar daca ceva s-a intamplat acum cateva zile sau acum 10 ani, acesti indivizi care sufera de o astfel de boala isi pot aminti precis orice mic detaliu, fara ezitari. De asemenea, poate sa isi aminteasca si ce zi din saptamana era acum cateva luni sau ani sau ce fel era vremea. Conditia medicala a pacientilor nu reprezinta nici un pericol pentru sanatate. Abilitatea de a sta treaz 24 de ore pe zi. Cam cum v-ati descurca daca ati dormi doar trei ore pe noapte? Probabil ca bine, insa ce ar fi daca nu ati dormi deloc nici cand sunteti mic? La doar trei ani, Rhett Lamb dormea foarte putin pe zi. Nici macar nu reusea sa atipeasca asa cum o face un om normal. Pur si simplu a inceput sa stea treaz pana la 24 de ore. Insa aceasta conditie are repercusiuni asupra modului in care micutul si-a dus viata, nu a mai fost asa de jucaus.

Malformatia chiari este raspunzatoare de aceasta abilitate ciudata. Craniul nu este suficient de dezvoltat pentru a adaposti tot creierul-ca si cum creierul ar fi fost impins in canalul spinal. Starile de rau, dureri de gat, probleme cu echilibrul, problemele cu vorbirea sunt doar cateva dintre simptomele asociate acestei afectiuni. Prin operatie micutul a reusit sa scape de aceasta conditie.

Pregateste-te de vara cumparand tricouri dama de la Preturi Pentru Tine

Desi afara inca mai sunt zile care aduc mai degraba a toamna decat a vara sau primavara, imbracamintea groasa nu mai are ce cauta in cuier, asa ca trebuie sa o scoti de la naftalina pe cea pentru zilele foarte calde. De obicei, vara si in zilele mai caldute de primavara se poarta tricouri dama mai clasice sau mai moderne, asortate cu niste bijuterii si incaltaminte de firma, usoara si din materiale de calitate.

Pentru tricouri dama iti recomandam Preturi Pentru Tine, un magazin online unde gasesti mereu cele mai bune preturi, cele mai bune articole de imbracaminte din materiale alese pe spranceana pentru ca tu sa te simti bine cand le porti cu orice ocazie. Oferta din aceasta perioada cuprinde aproape 90 de modele diferite de tricouri dama din bumbac sau bumbac si sintetic, unele cu umeri decupati, altele mai „cumintele”. Imprimeurile si stilul popular al unor modele se incadreaza perfect cu o petrecere la iarba verde si un gratar incins bine, pentru ca vara si primavara este plin sezon al serbarilor la iarba verde, departe de casa si de zgomotul si aglomeratia orasului. Multe modele au si diferite mesaje imprimate, altele au doar diferite lucruri, obiecte, cromatica difera, fiind foarte usor de asortat indiferent de alegere. De asemenea, marimile sunt pentru toate corpurile domnisoarelor sau doamnelor, tricourile sunt foarte bune pentru piele pentru ca ii permit sa respire si sa nu supraincinga organismul in timpul caldurilor insuportabile.

Tricourile vandute de Preturi Pentru Tine pot fi purtate foarte bine in parc, in timpul curateniei de primavara prin curte, la o petrecere cu prietenii sau la o intalnire in oras, in doi. Livrarea produselor comandate, tricouri dama, de pe site se face prin curierat rapid, se accepta returul, insa numai daca produsele nu sunt purtate sau deteriorate-sunt excluse de la retur produsele ce vin in contact cu partile intime sau picioarele, lenjeria intima.

Grasimile sanatoase – un secret pentru pierderea in greutate

O multime de oameni care sunt in cautarea unui mod ideal de a pierde in greutate au aceasta idee falsa, cum ca toate grasimile sunt rele, aceasta nefiind altceva decat o conceptie gresita. La suprafata acest lucru este de inteles, deoarece oricine vrea sa piarda in greutate vrea sa taie din calorii, iar grasimea este, evident, o sursa de calorii. Multi oameni presupun ca caloriile din grasimi sunt deosebit de rele pentru pierderea in greutate si acestia scot si ultima picatura de grasime din tot ceea ce mananca. Este mult mai sanatos si durabil sa se scada in greutate de fapt cu consumul de grasimi sanatoase ca parte a unui plan si nu doar sa se elimine toate grasimile in intregime din dieta.

Pentru a avea succes cu scaderea in greutate, se mananca o cantitate modesta de grasimi sanatoase care este mult mai probabil sa conduca la obiectivul dorit de eliminare a kilogramelor nedorite. Nu numai ca sunt grasimile sanatoase bune pentru a slabi, dar corpul foloseste aceste grasimi pentru a produce hormoni, pentru a repara sistemul nervos si pentru a mentine tractul digestiv si pielea sanatoasa. Este important sa se elimine grasimile nesanatoase si in loc sa se concentreze pe acele grasimi care sunt sanatoase pentru organism. Grasimile care trebuie evitate complet sau eliminate cat mai mult daca se cauta intr-adevar in cautarea optimizarea pierderii in greutate sunt trans-grasimile, grasimi hidrogenate, uleiurile vegetale hidrogenate, margarina, untura si grasimile prefabricate. Aceste tipuri de grasimi sunt un dezastru si pot provoca chiar mai mult decat o problema de echilibru hormonal.

Daca va pregatiti propria alimente asigurati-va ca si cititi etichetele, astfel incat sa nu adaugati aceste lucruri. Trebuie sa pastrati mereu in vedere ingredientele pe care le-ati pus in mancare. Pe langa eliminarea grasimilor nesanatoase va doriti, de asemenea, sa va concentrati asupra consumului unora dintre grasimi care sunt sanatoase pentru dvs. Grasimile care sunt recomandate pentru bolnavi, inclusiv atunci cand se incearca sa se piarda in greutate, includ uleiul de masline, ulei de palmier (asigurati-va ca veti citi eticheta astfel incat sa nu cumparati o formula hidrogenata), ulei de floarea soarelui, ulei de susan si ulei de cocos (ajuta la metabolism). Ele sunt atat de folositoare pentru tractul digestiv in cantitati mici si acestea sunt toate alegeri bune si sunt sanatoase pentru orice persoana.

Grasimile sanatoase pot hrani corpul si pot oferi ceea ce are nevoie cu adevarat in termeni de substante importante de constructie a tesuturilor, pentru imbunatatirea echilibrului hormon si starii generale care este atat de importanta atunci cand aveti probleme de sanatate. Daca ramaneti la aceste orientari si veti face lucrurile care au sens, in timp trebuie sa va asteptati la rezultate pozitive.