My Blog List

Informatii despre dezumidificatoare

Dezumidificatoarele se impart in mai multe categorii, dupa principiul de functionare de care acestea dispun si dupa tipul de utilizare (pot fi dezumidificatoare profesionale, semniprofesionale sau casnice). Aparatele de acest tip sunt realizate si folosite pentru a controla umiditatea din diferite spatii in care este necesara scaderea sau cresterea umiditatii, cum ar fi: muzeele, arhivele, cramele, halele de productie. Totodata pot fi folosite si pentru uscarea sapilor, a zidurilor abia tencuite, a gletului, uscarea in urma inundatiilor, uscarea aparatelor inainte de montarea pachetului si in general in domeniul constructiilor.

Dezumidifcatoarele actioneaza in asa fel incat mentin o umiditate constanta in locuri in care aceasta inregistreaza o tendinta de crestere. Acestea se pot achizitiona atat in variante mari, pentru a actiona pe o suprafata intinsa, cat si mai mici, pentru a actiona pe o raza mai mica, cum ar fi o camera a unei case.

Criterii in alegerea unui dezumidificatoare:
  • Evaluarea volumului incaperii afectate de umezeala. In functie de acest criteriu, se poate opta pentru un dezumidificator profesional sau pentru unul casnic. Dezumidificatorul profesional va extrage umiditatea atat din aer cat si din structura cladirii sau incaperii in care este utilizat 
  • Stabilirea sursei de umiditate (cladire / camera nou construita, infiltratii, aerisire necorespunzatoare, inundatii s.a.m.d). 
  • Consumul de energie electrica (diferit in functie de capacitatea aparatului si de caracteristicile acestuia) 
  • Nivelul de zgomot (de regula in fisa tehnica a unui dezumidificator este precizat daca poate fi utilizat in timp ce desfasurati alta activitate sau daca nivelul de zgomot este ridicat si impiedica pe perioada de functionare realizarea de alte actiuni) 
  • Capacitatea de stocare a dezumidificatorului (dezumidificatoarele profesionale dispun de recipiente de stocare cu capacitate mare si necesita golirea o data sau de doua ori pe zi) 
  • Mobilitatea aparatului ales.

Foarte important este ca in general fiecare dezumidificator are prevazut un plutitor care opreste automat aparatul in momenul in care cuva este plina, eliminand posibilitatea unei eventuale inundatii. Apa poate fi evacuata si direct la canalizare prin cadere libera sau cu ajutorul unei pompe, la nivele mai inalte.

Situatii bizare pentru care exista un cuvant descriptiv

Pu’ukaula. Jocurile de noroc pot duce la pierderea multor lucruri. Unii isi pot pierde casa sau masina. Daca isi pierde casa, e posibil ca barbatul sa-si piarda si femeia, care se duce dupa altul care are casa si masina la usa. Insa exista o metoda si mai directa prin care un barbat isi poate pierde femeia la masa de poker.

Definitia cuvantului hawaian pu’ukaula este a pune sotul sau nevasta drept miza intr-un joc de noroc. Poate parea o metoda desprinsa din filme sau practicate doar de oameni bolnavi, dar, in realitate, se intampla mai des decat ne-am putea imagina. Doua incidente au fost raportate in India. In ambele cazuri, femeia a scapat cand barbatul se pregatea sa i-o „inmaneze” castigatorului jocului de noroc. In alta situatie, localnicii au trebuit sa pazeasca casa in care se ascundea nevasta pentru a o feri de sotul care o cauta innebunit pentru a o preda castigatorului jocului de noroc. Okuri-Okami. Este un cuvant japonez care inseamna un barbat care se preface a fi foarte ganditor si se ofera sa se intalneasca cu o fata acasa la ea numai pentru a o molesta odata intrat in casa ei. Cazurile in care apar astfel de situatii sunt rare in Japonia, dar exista. Intr-o statistica recenta se spune ca 2.4 femei din 100.000 au fost supuse unor atentate la intimitatea sexuala in timpul unui an, in timp ce 84 de femei dintr-o 100.000 erau supuse unor astfel de perversiuni in SUA. Ideea e ca foarte putine sunt raportate in Japonia.

Astfel de cazuri sunt asociate cu violul si comportament sexual deviant. De foarte putine ori te astepti, ca femeie, ca un prieten sau cunoscut, care te conduce acasa, sa te dezbrace imediat ce intri in sufragerie si sa te nenoroceasca pe viata.

Analiza, un punct de plecare excelent pentru optimizare SEO de calitate

SEO e o arta, asta stim cu totii. Nu exista optimizare pentru motoare de cautare care sa plece de la niste elemente vagi. Inainte de orice optimizare trebuie sa existe o analiza. Analiza poate decide ce fel de tehnici si instrumente de optimizare vor fi folosite, de unde se porneste cu optimizarea, daca sunt elemente deja optimizate.

Toate tacticile esentiale de optimizare le gasiti la http://dexterseo.ro/promovare-si-optimizare-site-tactici-avansate, blogul oficial al DexterSeo, cea mai buna agentie full-service de marketing online si optimizare pentru motoarele de cautare. Rezultatele pot fi cuantificate doar daca exista o analiza amanuntita a tuturor strategiilor si tacticilor aplicate in incercarea de optimizare SEO. Desi pare foarte greu de facut o astfel de analiza pe niste termeni abstracti, pe online exista o groaza de instrumente foarte bune pentru a usura analiza si a oferi cea mai buna perspectiva despre cat de bine a fost optimizat site-ul dvs.

Cel mai popular e Google Analytics, care va da tot ce va trebuie pentru a vedea de unde porniti cu site-ul. E suficient sa va creati un cont pe site si puteti sa aveti acces la statistici si analize detaliate, defalcate, in functie de criterii variate. De asemenea, aveti la dispozitie Webmaster Tools, care va da o idee despre datele generate de site, valide pentru Google si Bing. Foarte util e si RSS Feed Analytics, care analizeaza calitatea feed-ului TSS si incearca sa va sugereze ce se poate imbunatati pentru un trafic de calitate si un site optimizat in parametri normali. Nu in ultimul rand, trebuie testate toate browserele, cum anume se incarca site-ul, cat de rapid, cum se vad imaginile, daca sunt afisate corect toate elementele din pagini. Cand toate aceste elemente vor fi verificate si puse la punct, site-ul dvs. va fi pe calea cea buna.

Pentru rezultate optime apelati la o firma specializata de SEO, cum e si DexterSeo, agentie full-service care pune la dispozitia tuturor celor interesati servicii de marketing online si optimizare pentru motoarele de cautare. Cinci ani experienta si sute de site-uri optimizate sunt doar doua atuuri pe care DexterSeo vi le ofera. Intrati pe site-ul dexterseo.ro si solicitati chiar acum un raport gratuit de optimizare SEO.

Jocuri

Prima data cind am intrat in biserica din sat, a fost la o denie. Nu stiam eu ce inseamna aceea, habar nu aveam, curiozitate era mare. Faptul ca usile bisericii erau deschise, spre deosebire de alte zile, a constituit un imbold si impreuna cu alti copiii, de aceeasi virsta, am intrat. Popa Vasile, cum auzise ca-l cheama, sedea in mijlocul bisericii linga o masa mare, acoperita cu un material lung si gros, din pinza.Un baiat mai infipt decit mine, care cunostea rosturile bisericesti, ne sopti ca trebuie sa trecem pe sub aer, adica pe sub masa aceea, si sa sarutam mina preotului. Am spus „ sarut mina, parinte” si ne-am ingramadit sub masa, unde ne-am apucat de hirjoneala, speriindu-ne unul pe altul, prin intuneric, pina cind popo Vasile ne scoase de acolo, de urechi, ne facu o sfestanie si ne trimise la scola, de unde fugisem. Asa a luat sfirsit prima mea intilnire cu Doamne-Doamne…

Criterii de luat in considerare atunci cand cautati restaurante nunti

Nu de putine ori am auzit la prieteni care incep sa se pregateasca de nunta ca alegerea restaurante bucuresti e lasata mai la urma pentru ca detaliile care trebuie stabilite mai intai sunt cele legate de invitatii si de numarul invitatilor care vor veni. Normal ar fi ca restaurantul sa fie pe primul loc, macar la nivel conceptual, dar fiecare face cum crede ca e mai bine. Sunt mai multe criterii pe care nu ar trebui sa le scapati din vedere, dupa ce ati ales si invitatii si vedeti clar numarul lor, si ati ajuns la alegere restaurantului.

Primul lucru la care trebuie sa ne orientam este dimensiunea restaurante nunti. Daca la nunta va vin 300 de invitati are rost sa luati un restaurant foarte elegant, cu sala sau sali foarte mari, cu zeci de chelneri si personal gata sa va puna la dispozitie cele mai bune servicii. Pentru o nunta fara pretentii si cu sub 60 de invitati e recomandat un local micut, unde toti invitatii se vor simti extraodinar si atmosfera generala va fi una linistita, intima. Al doilea lucru la care trebuie sa va ganditi bine e obtinere exclusivitatii asupra restaurante bucuresti. Este foarte important pentru reusita serii ca tot restaurantul sa fie al vostru, sa nu existe si alti clienti si sa aveti suficiente locuri de parcare. Ca sa va inchipuiti cat de mult inseamna aceasta exclusivitate, imaginati-va doar ce s-ar intampla daca in seara petrecerii de nunta invitatii s-ar inghesui bine printre vreo 40 de indivizi care tocmai ce s-au imbatat bine si injura sau danseaza pe niste manele de sezon.

Foarte importanta e si alegerea meniului corect si pe placul invitatilor. Multe restaurante va dau posibilitate sa gustati din meniuri si sa stabiliti singuri ce doriti sa aveti pe mese la petrecere, dar puteti iesi din tipare si puteti cere orice fel de combinatie si preparat pe care bucatarii sa stie sa-l prepare, evident. La pachet cu alegerea mancarii vine si alegerea bauturilor care de la petrecerile de la restaurante nunti. Daca nunta e in anotimp mai rece, se pot include si bauturi tari, bere din belsug, fel de fel de sosuri si mancaruri mai grele. Daca insa e vara si e caldura foarte mare, bauturile puternice nu sunt de preferat, sucurile si apa sau berea de calitate fiind de preferat, la fel ca si asocierea lor cu sosuri mai usoare si preparate care sa nu provoace stari de rau in combinatie cu transpiratia excesiva si caldura dogoritoare. Ultimele detalii pe care trebuie sa le stabiliti sunt numarul de chelneri din sala in care va avea loc evenimentul si daca seful de sala e in stare sa tina in mana toata servirea.

La final, se negociaza pretul, care trebuie intors pe toate fetele si trebuie puse intrebari si simulate situatii cand nu vin cativa invitati sau cand se anuleaza petrecerea ori intervine altceva. Doar asa veti avea o nunta perfecta din toate punctele de vedere. Pentru alegeri rapide si mai usoare puteti vizita si localuriinbucuresti.ro, un portal dedicat tuturor celor care cauta restaurante si localuri de top din Bucuresti. Descrieri detaliate, prezentari, galerii foto si cele mai importante date despre restaurante, iata doar cateva atuuri ale LocaluriinBucuresti.ro.

Legaturi primejdioase

Radu Dionise era un administrator de firma pirlit, uneori nu avea dupa ce bea apa.E drept ca nu prea agrea apa, fiind un bautor de tarie renumit, dar nici norocul nu se arata prea darnic cu dinsul, de-a lungul existentei sale triste. Soarta il lovise din plin, luindu-i, mai intii, nevasta, apoi copii si apoi bruma de agoniseala, pe care o strinse si el ca omul, o casa, un grajd, niste cotete pentru pasari si citeva animale. Ii mai ramasera actele societatii, care nu functionase niciodata si care fiinta la un sediu inexistent, pe locul fostului sediu, disparut demult, intr-un incediu inca neelucidat.

Traia din traficul de tigari moldovenesti, pe care le primea de la un rachet periculos la jumatate din pretul pietii, ca sa se aleaga si el cu ceva. Fumatorii pasionati, cumparau numai de la dinsul atit din cauza pretului bun, dar si din mila, iar betivii notorii, din solidaritate. Probabil ca ar fi dus-o asa mult si bine, daca intr-o duminica dimineata n-ar fi venit la el un fost coleg de liceu. Nu uitase de sicla de sticla cu vodca. Isi adusera aminte de anii de scoala, bausera citeva pahare de si risera amuzati de amintiri si de lucruri, pe care le credeau uitate.
 - Am aflat ca o duci prost, ii spuse Virgil Popa, colegul sau de liceu, si ca nu-ti prea merg afacerile! Atunci m-am gindit sa-ti vin in ajutor, sa te umplu de bani, numai sa vrei!
- Cum sa nu vreau! exclama Dionisie. Nu sint in situatia sa refuz o mina intinsa! Virgil Popa zimbi.
- Asa ziceam si eu! Dar nu ti-am spus care-i spilu`! In linii mari este vorba de vreo trei milioane de dolari, pe care trebuie sa-i rulezi, doua pentru mine, unul pentru tine!
- Oi fiu eu timpit, replica Dionisie neincrezator, dar prost nu sint! Carul cu prosti s-a rasturnat mai incolo! Tu glumesti, nu-i asa?
- Deloc, raspunse Virgil Popa serios. Cu asa ceva nu se glumeste! Ai auzi vreodata de spalare de bani?
 - Am auzit.
- Banii astia sunt bani negri, proveniti din trafic de tigari, de pilda. Eu nu pot justifica atita banet nicicum! T rebuie sa-i treci printr-o firma, care face profit! - Inteleg, Virgile, dar firma mea n-a functionat niciodata, ca sa obtina atita profi! - Va face de azi inainte, n-ai nicio grija! Iti trimit eu un expert contabil care te va sfatui pas cu pas, va face, de fapt el totul!. Tu nu trebuie decit sa semnezi niste acte! - Atit! - Si sa-mi virezi cele doua milioane intr-un cont bancar, bineinteles. Ce trece de doua milioane este al tau. Ce zici, te prinzi? - Se poate lasa cu puscarie? intreba Dionise, ocolind raspunsul direct, - Uneori da, alteori nu, depinde! Stii vorba aia: nu risti, nu cistigi! Banii vin de la o persoana beton! Nimeni n-ar indrazni sa-l intrebe de sanatate, dar el vrea sa fie acoperit! - Si zici ca-mi dai pentru treaba asta un milion? - Cu toata inima. - Atunci batem palma, frate! Pentru un milion o vind si pe mama, Dumnezeu s-o ierte! Virgil Popa ii strinse mina, oftind usurat. - Stiam eu ca ma pot baza pe tine, Radule. Mine o sa vina unul de-al meu cu banii si cu ajutorul, cu suportul, cum se zice! Il cheama Mazare. Va puneti voi de acord! - Si daca ma intreaba cineva de sanatate? insist Dionisie vrind sa stie mai multe detalii, asa, ca pentru cultura lui generala. - Negi, nu recunosti nimic! Ori recunosti, ori nu recunosti, tot aia e! Dar e mai bine sa nu recunosti, ca sa nu mai bagi si pe altcineva la belea! Oricum nu te alegi cu nimic! Cresti curul procurorului! - Dar asta nu ma scapa de puscarie! - Asta-i pretul, prietene draga! Nu gasesti in fiecare zi on milion de bistari pe ulita!

Lasa-ti pisica sa se joace in voie daruindu-i Sisaluri si ansambluri

Din momentul in care ai hotarat sa-ti iei un animal de companie, si in special o adorabila pisicuta pufoasa, trebuie sa fii constient ca si ea, la fel ca un copil micut, are nevoie de locuri speciale unde sa se poata juca cat doresc gherutele si nasucul ei matasos. Cainii prefera mingea, un obiect aruncat care sa poata fi adus stapanului, o curte mare, mare unde sa alerge pana ametesc. In schimb, felinele micute nu prea sunt asa de active si prefera sa se joace mai seif, in sensul ca deplasarea e optionala.

Pentru ele si pentru stapanii care tin la confortul pisicutelor s-au inventat sisaluri si ansambluri, niste accesorii pentru pisici foarte bune atunci cand micutele vor neaparat sa zgarie bine ceva sau au nevoie sa-si intretina instinctele si forma gherutelor. Cele mai ieftine si mai diverse Sisaluri si ansambluri pentru pisici sunt doar pe Animalul Fericit, magazin online cu hrana uscata si umeda pentru toata tipurile de animalute de companie, accesorii si chiar medicamente, produse de ingrijire. In prima faza, daca nu dispuneti de un buget prea mare ii puteti cumpara ghemului de blanita un covoras pentru zgariat, cu margini de plus, un loc de joaca cu plasa cu sisal pentru tavaleala cat e ziua de lunga si zgariat zdravan. Zgariatul nu trebuie privit insa ca o rautate pe care pisica neaparat trebuie sa o faca zilnic. Nu, este vorba despre un instinct de a zgaria pentru a mentine sanatoase si active ghearele. Un scratch este un cadou foarte bun pe care ar trebui sa i-l faceti pisicutei dvs. inca din primii ani de viata. Scratch-ul inlocuiteste stratul exterior al ghearelor, poate fi si in varianta ondulata, cum se gaseste si la Animalul Fericit, cel mai mare castigator fiind mobila, care ramane nezgariata.

Tot din categoria Sisaluri si ansambluri fac parte si ansamblurile de joaca, cu platforma si spatiu de ascuns, cu cilindru sau alte accesorii foarte utile pentru o joaca pe saturate in orice moment al zilei. Ansamblurile se asambleaza usor, nu ocupa mult spatiu in camera, sunt stabile, nu ranesc pisicutele-de altfel, ele le adora, fiind fabricate din lemn, plus si sfoara de canepa. Descoperiti toata gama de Sisaluri si ansambluri pentru pisici pe AnimalulFericit.ro si alegeti ce produs vi se pare mai „jucaus” dintre cele aproape 30 de tipuri disponibile.

Vecina formator

De curand s-a mutat langa noi o vecina care are un chip frumos, si are parul portocaliu spre roscat, tuns bob. Este o tunsoare frumoasa care o face mai interesanta si ii face chipul sa radieze facand-o sa para mai tanara. Imi place mult sa o vad cateva secunde pe hol cand vine seara de la munca si imi place modul elegant si curat in care se imbraca si imi place ca stie sa iasa in evidenta prin caracterulei dinamic si prin fata ei zambitoare.

In unele zile este mai posomorate dar cred ca are mai multe atuuri daca zambeste si este pozitiva, imi place mai mult cand imi raspunde la salut cu zambetul pe buze si este mereu atractiva.Mai poarta cateodata cateva accesorii care o scot in evidenta si ii plac hainele intre casual si elegante care o scot in evidenta si ii pun in valoare frumusetea trupului si a chipului. Se machiaza in culori deschise si usoare care ii fac chipul sa para mai luminos si mai frumos si imi place si caracterul ei care se vede ca este al unui om hotarat si ambitios care se chinuie sa isi profeseze meseria si sa se intretina.

Este un om puternic si ambitios, pe care mi-a facut placere sa il intalnesc si imi pare bine sa mai vad cate un chip radios pe hol.