My Blog List

Aranjamente florale botez

Exista o lista cu evenimente din viata fiecarui om care trebuie petrecute ca la carte, dar cel mai important e ca trebuie sa ramana tiparite in memorie pentru totdeauna. Iar cum acestea au o importanta foarte mare, si decorul trebuie sa le fie pe masura. Imediat dupa nunta, urmatorul eveniment care nu poate fi uitat este botezul. Taina botezului este clar ca trebuie savarsita, dar cum altfel sa te poti bucura alaturi de prieteni si familie pentru noul nascut, daca nu cu o petrecere de botez?

Petrecerile de botez nu trebuie sa fie la fel de mari ca si cele de nunta, sau la fel de galagioase. Ele trebuie sa fie pur si simplu o adunare a apropiatilor, deoarece, pana la urma, au un motiv de bucurie si petrecere, copiii mici sunt intotdeauna o incantare. Dar, cum am zis mai sus, si decorul trebuie sa fie pe masura, pe langa meniuri, servire, local, si asa mai departe. Multe restaurante lasa la indemana clientilor libertatea de a face meniurile si de a stabili un decor pentru ca totul sa iasa perfect pentru acestia.

Meniurile nu sunt atat de greu de realizat, depinde si de cine ce doreste, dar, dupa ce aceasta etapa este indeplinita, urmeaza decorarea salii. Multi opteaza pentru baloane, pentru ca, pana la urma, se sarbatoreste botezul unui bebelus, asadar acestea vor servi drept simbol pentru copil. Dar baloanele nu ajung pentru a inviora o sala intreaga. Asadar, indiferent de anotimp, cel mai bine este sa se foloseasca aranjamente florale. Florile sunt un simbol al tineretii si al frumusetii, si, in plus, culorile calde si felurile in care te poti juca cu ele creeaza o atmosfera placuta. Exista nenumarate firme care se ocupa cu astfel de aranjamente pentru diferite ocazii. Ei va pot oferi idei, pot propune aranjamente, insa puteti, de asemenea, sa folositi ideile proprii.

In primul rand, un aranjament care nu poate lipsi de la un botez este cel al lumanarii. Dupa aceea, sala restaurantului poate fi aranjata in zeci de moduri. Se pot atarna ghirlande florale de-a lungul geamurilor sau usilor, se pot pune buchete mici de flori in colturile scaunelor, iar pentru mese exista mai multe variante. Se poate plasa un buchet in mijlocul mesei, unul mare, inalt sau scund, dintr-o culoare sau mai multe, sau se pot aseza buchete mai mici langa fiecare platou sau farfurie. Prin incapere, se pot folosi vaze mari cu flori colorate care sa formeze culoare care sa duca la sala unde se mananca propriu-zis sau se pot amplasa la fiecare usa. De asemenea, se pot folosi piedestale pe care sa se aseze aranjamente, ceea ce ar da un aer mistic.

Exista multe moduri de a decora un restaurant jucandu-te cu florile, si, de asemena, multe surse de inspiratie. Sunt oameni specializati in astfel de lucruri care pot crea un decor sau aranjament pe baza gusturilor unei persoane si a incaperii in care se va folosi, idei se gasesc la fiecare pas, dar cel mai important e ca, per total, decorul sa aibe si o nota de originalitate. Pentru aranjamente florale deosebite va recomandam sa accesati www.comenzibuchete.ro

Rezervatia Bucegi

In parcul Dimitrie Ghica din Sinaia am vizitat muzeul de flora si fauna din Bucegi. Este un loc unde puteti petrece clipe de vis indiferent de varsta la preturi accesibile. Coborand la subsol ne transportam intr-o lume magica unde se poate admira flora si fauna Bucegilor, este absolut mirific.

Capre de munte, flori de colf, vulturi, soimi, ciubotica cucului si multe alte flori, pasari si animale rare. Cum coboram scarile putem vedea stalactite artificiale. Temporar putem vedea expozitii de serpi, pasari subacvatice, pietre pretioase, fauna si flora subacvatica. Oamenii priceputi au reconstruit cu minuozitate mediul natural al florei si faunei din Bucegi. Insecte, pasari, animale impaiate si flori artificiale sunt prezentate pentru a impresiona turistii de pretutindeni. Se poate admira ursul brun este o imagine un pic infioratoare, dar care ii atrage pe turisti.Veveritele si capra de munte ne impresioneaza prin gingasia lor. Flori precum ghiocelul, brandusa, floarea de colt, ciubotica cucului ne aduc bucurie in suflet. Din lumea pasarilor putem admira cocosul de munte, bufnita, ciocanitoarea, vulturul plesuv, randunele, vrabiute.

Iesim din expozitie mai plini de energie, mai optimisti, mai bogati sufleteste si ne dorim sa colindam culmile muntilor pentru a vedea aceste minunate raritati ale naturii.

Cumpara cele mai bune proiectoare led si iesi din anonimat

Ce poate fi mai frumos decat o casa iluminata cu bun gust intr-o seara de vara, discret si in acelasi timp modern, in ton cu cele mai noi tendinte din acest domeniu. In locul instalatiilor complicate cu fire multe si becuri de proasta calitate care consuma enorm, vreauled.ro propune utilizarea de proiectoare led in anumite zone ale camerelor pentru accentuarea anumitor structuri interioare sau exterioare.

Instalarea lor este simpla, rezista pe orice fel de vreme, au efecte luminoase diverse si aplicatii diferite, in principal evidentierea unui stalp, tablou, bibelou mare etc. Simples si elegante, proiectoarele led de la http://www.vreauled.ro/ consuma foarte putina energie electrica si au o lumina foarte buna, blanda cu vederea, de unde si randamentul crescut fata de becurile cu incandescenta. Unele proiectoare din oferta se pot roti la 360 de grade, unghiul de iluminare este mic, fiind ideal pentru luminare ambientala. De obicei, sunt folosite si in magazine, supermaketuri, standuri. Gradul de protectie la umiditate este IP65, deci se pot folosi si la exterior, intensitatea luminoasa se poate controla in cazul unora, mai ales la proiectoare led RGB sau cele de 12 V, cu ajutorul unui dimer cu telecomanda. De asemenea, proiectoarele led moderne au incorporat si senzor de miscare, dar se poate monta si un senzor de miscare independent. Prin faptul ca au leduri, proiectoarele cu led sunt eco-friendly, in sensul ca nu au mercur sau alte metale grele in componenta, iluminatul e instant, unele permit reglarea intensitatii, nu atrag insectele si nu genereaza caldura, evitandu-se incendiile si caldura insuportabila din camere in timpul verii.

Alaturi de benzile cu led si de spoturile led, proiectoare led sunt ideale pentru iluminatul de accent si pentru schimbarea ambiantei din jurul casei sau din camere. Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, in maxim 24 de ore de la confirmare comenzilor, coletele ajungand la destinatari prin intermediul unei firme de curierat.

Piata cu haine Traian

Pe perioada liceului obisnuiam sa ies cu colegii de clasa si sa ne alegem haine din piata Traian. Este o piata de tigani din Brasov care este spectaculoasa si unde poti gasi haine la kilogram sau la sac la preturi foarte mici.

Hainele sunt fie second hand, fie au mici defecte si au fost refuzate de magazinele sofisticate si astfel au ajuns pe mana tiganilor care stiu sa le prezinte si sate convinga sa le cumperi la un pret accesibil. Hainele sunt depozitate frumos in cosuri sau pe terabe, nu sunt murdare si miros puternic a detergent asta fiind un semn ca sunt curate si pot fi probate. Va sfatuiesc sa alegeti doar produsele cele mai frumoase si mai elegante, fara defecte, chiar daca aveti mai mult de rascolit prin marfa deoarece veti fi mult mai incantat acasa ca nu ati cumparat lucruri urate sau inutile. Eu cred ca aceasta piata este folositoare persoanelor cu venituri mici si care nu au mari preferinte vestimentare, care adopta stilul casual. Sa nu va asteptati sa gasiti haine elegnate aici, nu sunt de vanzare paltoane, costume sau haine foarte elegante si sofisticate.

Va puteti multumi cu cateva perechi de pantaloni sau blugi, pulovere, bluze si tricouri si fel si fel de haine care sunt comercializate la preturi mici. Va recomand cu incredere aceasta piata daca aveti un buget mic si doriti haine de o calitate medie la un pret avantajos. Aici veti gasi tot ceea ce va trebuie, este necesar sa aveti rabdare sa cautati peste tot pana gasiti produsele de care sunteti interesati. Si aveti toate sansele sa le gasiti pentru ca avem de toate pentru toti si se pot gasi si produse de o calitate superioara.

Vezi ce se intampla acasa in lipsa ta cu ajutorul unor camere supraveghere ascunse

Moda baby-sitting-ului si a bonelor angajate cu norma intreaga, pentru a avea grija de micuti cat parintii sunt plecati la munca, a inceput sa prinda in Romania, unde oamenii sunt deja prea ocupati pentru a mai avea timp si de crescut copiii.

Dezavantajul major al baby-sitting-ului si al bonelor angajate este ca nu stii niciodata ce fac in lipsa ta si pe mana cui dai copiii. Pentru a sta linistit la locul de munca si a nu iti gasi copiii cu vanatai pe care nu stie nimeni cum si le-au facut e bine sa instalezi camere supraveghere ascunse prin toate camerele si sa monitorizezi indeaproape ce se intampla acasa in lipsa ta si ce fac micutii impreuna cu oamenii care-i supravegheaza. eyewatch, magazin online care comercializeaza sisteme de supraveghere moderne, originale, la cele mai mici preturi, are la vanzare cele mai bune modele de camere supraveghere ascunse, usor de montat si foarte eficiente cand vine vorba de filaj incognito. Un prim model camera supraveghere ascunsa recomandat este cel mini, cu dimeniuni uimitor de mici-35 x 35 mm. Dimensiunile extraordinar de mici ii permit sa fie plasata strategic in orice colt al camerelor sau zona mai putin vizibila pentru a capta cele mai bune imagini. Lentila fixa pinhole cu vedere perimetrala, unghi larg, si senzorul de imagine 650 TVL Sony, ideal pentru imagini cu o rezolutie foarte buna dar si suportul de prindere fac din aceste camere supraveghere unele dintre cele mai eficiente de pe piata. Un alt tip foarte bun de camere de supraveghere ascunse sunt cele cu o camera ascunsa in senzor pir, cu lentila de 3.7 mm, CCD Sony cu 650 TVL si meniu OSD.

Camera este ascunsa intr-un senzor care pare a fi cu nimic mai prejos decat unul normal, carcasa din plastic alb ajuta la camuflarea perfecta a camerei, lentila pinhole contribuie la un unghi de captura foarte larg, iar senzorii speciali pot capta imagini la o rezolutie foarte buna. Indiferent ce veti alege, eyewatch garanteaza pentru toate produsele vandute, livrarea se face rapid, prin curier, in toata tara si este gratuita pentru comenzile mai mari de 1.000 de RON.

O fetita sare de la etajul 3 pentru ca tatal ei a vazut o poza cu ea dezbracata pe internet

Din cauza faptului ca tatal ei a vazut o poza cu ea dezbracata pe internet, o fetita de clasa a 6 a a decis sa isi ia viata sarind de la etajul trei al unui bloc din capitala. Corpul ei s-a lovit de cimentul din fata blocului si a ramas acolo neinsufletit spre disperarea rudelor si spre durerea tatalui ei care a crezut ca face un lucru bun ca o cearta sa nu afiseze poze nud pe internet. Din cauza lipsei de experienta in viata si a inocentei sale, din cauza naivitatii si a incapacitatii de a intelege un sfat parintesc, tanara fata a sfarsit in bratele infernalei morti, care a luat in stapanirea ei un trup si un suflet atat de firav si de frumos. Era tanara si frumoasa, un boboc de fata incat ma mir ca Satan a luat-o in grija lui si nu a lasat-o sa creasca cu pamantenii. Imi pare rau de parintele ei care a ramas cu o amintire urata pentru tot restul vietii lui si imi pare rau ca in naivitatea sa a considerat ca moartea este cea mai buna solutie, in loc sa ceara parerea unei colege, prieten sau prietene sau sa isi asculte inima si sa nu stearga acele postari cu ea nud de pe internet. Cu siguranta i-ar fi creat mai mare placere decat imaginea lui Satan cu coarne pe lumea de apoi.

Adori sa joci golf? Achizitioneaza acum cu un sejur in Turcia

Cu o istorie tumultoasa si un aspect modern, combinat cu ramasite ale unui imperiu infloritor, Turcia se afla printre destinatiile de vacanta pe care nu ai cum sa le ratezi. Preturile mici si serviciile de cea mai buna calitate transforma Turcia an de an intr-o adevarata oaza de relaxare si distractie pentru toate varstele si toate buzunarele. La Pontic Tour, agentie touroperatoare cu cele mai diversificate oferte si cele mai mici preturi, un sejur Turcia este la un click distanta.

Bazandu-se pe turismul culinar, in care gustul deosebit al preparatelor din bucataria turceasca se imbina armonios cu peisajele superbe si cladirile cu o arhitectura care-ti taie respiratia, Pontic Tour are in oferta actuala nu mai putin de 14 tipuri de pachete cu servicii incluse si transport individual sau charter, in cazul unei oferte mai complexe. Spre exemplu, puteti opta pentru Golfing package in Istanbul, un sejur turcia de trei, patru, cinci, sase sau sapte zile, cu o cazare la cele mai bune hoteluri din zona, camera dubla si mic dejun asigurat. Terenurile de golf sunt la dispozitia turistilor care au cumparat aceste pachete intreaga zi, pot sa joace golf cu alti turisti si sa invete tehnici noi de la pasionatii acestui sport frumos si antrenant. Preturile pentru sejur Turcia pentru impatimitii de golf se situeaza intre 500 de euro si 1255 de euro, insa avand in vedere facilitatile oferite, valoarea sejurului este compensata de distractia de zile mari si relaxarea perfecta. Daca discutam despre vacanta de vara 2015, atunci echipa Pontic Tour a pregatit pachete turistice sejur turcia cu destinatie Kusadasi sau Antalya.

In Kusadasi se poate sta sapte nopti la hotel de trei, patru sau cinci stele, in regim all inclusive, demipensiune si cu o camera dubla standard la dispozitie. In Antalya, sunt tot sapte nopti, insa oferta este ultra all inclusive, cu Deluxe Room Land View si charter asigurat, pentru doar 863 de euro! Profitati chiar acum de oferte si descoperiti adevarata Turcia si cultura sa doar cu Pontic Tour.

Parcul Carol

Am petrecut clipe de vis in Parcul Carol din Bucuresti. Este situat in aproprierea Pietii Unirii si este impresionant prin privelistea care o ofera. Alei cu copaci frumosi, banci pe care te poti odihni si admira frumusetea si linistea peisajului. In apropierea lacului sunt flori, in special lalele multicolore. Desi scaldatul este interzis, sunt persoane care inoata aici sau se balacesc. Tinerii se delecteaza la terase, se joaca cu mingea pe alei sau alearga pentru a se mentine in forma. Este amplasat pe Dealul Filaretului. Am admirat Monumentul Eroilor, cunoscut ca Mausoleul din Parcul Carol, cu forma sa deosebita si flacara arzand. Fantana Zodiac a fost de o frumusete incredibila si aleile largi , pavate, cu copaci impresionanti sunt niste amintiri incredibile. Impreuna cu niste prieteni am jucat un pic de badmington si am stat la plaja pe iarba. O zi frumoasa de vara, in care ne-am simtit incredibil de bine. In care am admirat peisajul si am glumit pe diferite teme.

De ce este ceaiul verde atat de bun si cum ne poate ajuta?

Obtinut din planta numita camellia sinensis, ceaiul verde este o adevarata comoara naturala pentru cei care sufera de afectiuni grave precum cancerul sau obezitatea. Fiecare planta camellia sinensis are in compozitia sa aminoacizi si uleiuri esentiale, foarte importante pentru organsim, vitamina C pentru un sistem imunitar puternic, calciu, proteine si minerale esentiale intr-o dieta corecta si eficienta de combatere a celor mai de temut boli.

Ceaiul verde obtinut din camellia sinensis are un puternic efect antioxidant, impiedicand imbatranirea celulara prematura si efectele negative ale imbatranirii, este recomandat in bolile de rinichi, pentru ca e un excelent diuretic, impiedicand instalarea Alzheimerului si Parkinsonului. Pentru cei care sufera de obezitate, ceaiul verde are un efect miraculos asupra grasimilor depuse in zone unde nu ar trebui sa existe, gratie accelerarii metabolismului si arderilor celulare. De asemenea, bolile cardiovasculare, poliartrita si diferite forme grave de cancer pot fi ameliorate prin consumul moderat al ceaiului verde din planta camellia sinensis. Colesterolemia este si a combatatuta, cariile detare nu mai sunt o problema pentru ca bacteriile care sunt raspunzatoare de formarea placii dentare dispar ca prin minune sub actiunea ceaiului verde si substantelor din el. Si tot ceaiul verde impiedica imbatranirea tenului, luptand impotriva oboselii de orice fel si a retinerii apei in organism. Pe de alta parte, ceaiul verde trebuie consumat cu moderatie, cum am amintit mai sus, intrucat contine, la o ceasca, cam 30 de mg de cofeina, substanta activa din cafea, care poate irita sistemul nervos si poate agrava afectiuni ale sistemului cardiovascular. 3-4 cani pe zi sunt suficiente pentru un tonus de invidiat.

Pe ceai-verde.com, un site plin cu articole interesante si informatii inedite despre toate tipurile de ceai cunoscute, puteti descoperi si alte intrebuintari si boli vindecate de ceaiul verde, cele mai bune modalitati de preparare, precum si locurile cele mai linistite si mai primitoare pentru a-l servi, ceainarii si cafenele cochete, cu cele mai bune ceaiuri in meniu. Alaturi de articolele despre diete si nutritie si indexul cu plante medicinale, aici puteti citi si diverse studii recente despre terapii homeopate inedite, factorii de risc ai consumului excesiv de ceai sau o clasificare a delicoasei bauturi aromate.

Cartile lui Paolo Coelho

Un scriitor brazilian, de renume este Paolo Coelho. Are o imaginatie incerdibila si persojele lui trec prin diferite experiente, dramatice, comice, mistice, care ii ajuta sa se autocunoasca si sa isi depaseasca limitele. Alchimistul este o carte senzationala, care prezinta viata unui cioban care poreneste in calatoria vietii sale, urmand un vis in care i se arata ca va gasi o comoara. Santiago v-a trece prin diferite experiente si va intra in contact cu diferite persoane, unele care vor sa il ajute, altele care ii fura tot ce are si trebuie sa porneasca din nou de la zero. Fascinata este aceasta poveste, in care ni se arata ca in goana dupa bani si comori ignoram lucrurile cu adevarat importante in viata noastra si ca o comoara de pret pentru Santiago se va dovedi a fi drafostea, intruchipata de frumoasa Fatima.

La Raul Piedra am sezut si am plans prezinta o minunata poveste de dragoste intre un slujitor al lui Dumnezeu si o fata, lupta fiind data in interiorul personajelor, care vor sa lupte pentru dragostea lor dar se tem de judecata lui Dumnezeu. Barbatul va trebui sa aleaga intre religia care este misiunea sa in viata si femeia pe care incepe sa o iubesca. Cu siguranta ar trebui sa cititi aceasta carte pentru a va delecta si a va bucura de imaginatia si limbajul elevat al scriitorului. Am incercat si Razboinicul Luminii, Brida, Diavolul si Domnisoara Prim, Veronika se hotaraste sa moara, 11 minute si nu am putut lasa cartile din mana pana cand nu le-am citit finanul. Limbajul folosit de scriitor te fascineaza si te prinde in vraja sa, captivandu-te in universul pe care il creeza.

Traiesti alaturi de personaje si te bucuri de misticul fiecarei carti. Aceasta este lumea cartilor lui Paolo Coelho, o lume a aventurii, a dragostei, a magiei, a lucrurilor neobisnuite, toate acestea fiind desprinse din universul nostru cotidian.

O masina puternica 4x4 are nevoie de anvelope premium 4x4

Sa controlezi masina este cel mai greu iarna, mai ales daca ai si un carosabil plin de polei si zapada sau foarte umed. Un autoturism de dimensiuni mici e mai usor de redresat si de manevrat in curbe, insa unul 4x4 este deosebit de greu de stapanit.

Rotile mari, greutatea foarte mare si structura sa solida, motorul foarte puternic, nu permit miscari „naturale” pe portiuni de drum acoperite cu zapada. De aceea, soferii care au pe mana un 4x4 sunt obligati sa isi cumpere cele mai bune Anvelope 4x4 nu atat pentru masina, pentru designul ei, cat pentru siguranta celorlalti participanti la trafic. Inchipuiti-va doar ce s-ar intampla daca un 4x4 cu niste cauciucuri de iarna foarte proaste, uzate, ar fi scapat de sub control intr-o curba foarte ingusta si ar avea in fata un copil sau un taran care merge cu animalul pe marginea drumului, catre casa. Cu o aderenta foarte buna si manevrabilitate sporita, Anvelope 4x4 de pe Anvelopex, cel mai aprovizionat magazin online de anvelope, jante si accesorii, sunt noi, au garantie doi ani si sunt confectionate din materiale speciale, foarte sigure si cu uzura foarte lenta. Venite de la producatori internationali cu traditie precum Michelin sau Dunlop, anvelopele din care clientii pot alege sunt confectionate in diferite parti ale lumii, marcile puse la dispozitie pe site depasind 30.

Promotiile atractive, preturile mici si livrarea rapida si gratuita - daca se cumpara minim patru Anvelope 4x4-, sunt doar cateva avantaje oferite de Anvelopex tuturor celor interesati. Inainte de orice comanda va puteti sfatui cu echipa Anvelopex, puteti cere detalii si le puteti raporta orice problema intampinata la comanda pentru rezolvarea ei rapida. Daca nu sunteti multumit de anvelopele primite le puteti returna in termen de 30 de zile de la primirea lor, insa transportul la retur e suportat de client.

Mistere medicale pe care trebuie sa le vezi pentru a le crede

Femeia care isi poate auzi miscarile oculare-Lancashire, Marea Britanie. In urma cu opt ani, Julie Redfern se juca Tetris, cel mai popular joc de logica si strategie din lume, cand, din senin, a auzit niste zgomote ciudate. La inceput nu si-a dat seama de unde vin aceste ciudate sunete, insa cand si-a miscat ochii din nou a realizat ca sunetele veneau din zona oculara.

Julie auzea sunetul miscarilor globilor oculari. In anii ce au urmat, Julie a fost si mai socata cand si-a auzit propriul sange curgand prin vene. Mestecatul era asa de zgomotos pentru ea incat nu mai intelegea ce se discuta la masa la care lua parte si ea. Si mai grav era ca ochii pur si simplu tremurau in orbite cand suna telefonul de la birou… Diagnosticul pus de medici a fost crunt: SCDS (superior canal dehiscence syndrome). SCDS se caracterizeaza prin pierderea densitatii oaselor din urechea interna, rezultand un auz deosebit de sensibil. De abia in 1990 medicii si-au dat seama de aceasta suferinta. O operatie unica la acea vreme a fost facuta tinerei, medicii reusind sa-i redea auzul normal la o ureche. Baietelul care nu ii e foame-Cedar Falls, Iowa. Landon Jones, un pustan de 12 ani, s-a trezit intr-o buna dimineata a lui 2013 fara sa aiba apetitul normal pe care orice copil de varsta sa l-ar avea dimineata, cu stomacelul gol. Se simtea putin slabit si tusea intr-una deoarece simtea ca are pieptul infundat. Medicii au descoperit o infectie la plamanul stang si l-au tratat pe micut, reusind sa-l vindece. Cu toate astea, pofta sa de mancare a disparut… Landon a slabit pentru ca nu simtea nevoia sa bea sau sa manance ceva si a pierdut in timp record nu mai putin de 16 kilograme. Medicii nu au putut depista de ce baiatul nu mai are pofta de mancare, desi parintii l-au dus la specialisti din cinci state, fara succes.

Landon s-ar putea sa fie singura persoana de pe planeta cu aceasta boala rara si greu de diagnosticat. Acum, baiatul trebuie sa manance fortat si sa bea pentru a nu murit. Chiar si profesorii au grija de el si ii dau ceva de baut si mancat in timpul cursurilor. Parerea medicilor la aceasta ora este ca Landon are probleme cu hipotalamusul, o parte a creierului care controleaza nevoia de a bea si de a manca. Totusi, cauza exacta a bolii sale ramane incerta.