My Blog List

Servicii profesionale de curatenie

Atunci cand esti in cautarea unei firme de curatenie cel mai bun lucru pe care il poti face, este sa cauti si referinte iar pe cele mai potrivite nu le poti primi decat prin intermediul persoanelor pe care le cunosti sau prin intermediul internetului care cu siguranta iti ofera si mai multe informati, dar si mai multe metode cat si sanse de a ajunge pe mana profesionistilor. Iar ca sa gasesti o firma curatenie buna nu trebuie decat sa stii sa alegi. 

Varianta potrivita ar fi cu siguranta Vulpea Pamatuf, deoarece aici gasesti oameni care au o experienta de peste zece ani, aici gasesti cele mai potrivite solutii recomandate de oameni care stiu sa isi indeplineasca scopurile cat si sa isi atinga telurile. Motivele pentru a apela la serviciile noastre ca  firma curatenie sunt si mai variate iar printre ele mai amintim si: faptul ca vei primi un pret bun, faptul ca ti se garanteaza o calitate buna, faptul ca vei avea un raport mai mult decat convenabil la calitate si pret, faptul ca vei beneficia de servicii care au la baza aparatura de ultima generatie, aparatura care nici macar nu gafeaza ca si altele, in plus iti garantam un suport de natura tehnica potrivit nevoilor tale si sa nu uitam de serviciile de consiliere gratuite pe care le ai in dar de la Vulpea Pamatuf. Tot aici, daca aveti nevoie de servicii curatenie, nu trebuie decat sa alegeti varianta cea mai potrivita pentru firma curatenie, pentru biroul sau pentru casa pe care o aveti la dispozitie. Se intampla adesea sa aveti probleme pe peretii cladirii unde aveti o firma deschisa sau chiar pe peretii propriei case iar aceste probleme care de cele mai multe ori se numesc grafitti nu pot fi indepartate decat prin intermediul Vulpii Pamatuf, indiferent de metoda folosita. 

De asemenea, acesta firma curatenie va sta la dispozitie si pentru curatare de hote, de bucatarii, de restaurante intregi, de suprafete vitrate sau de birou, iar o ultima metoda, un stil inovator de curatare si anume cel cu gheata carbonica va poate face locuinta sau firma mult mai curata si cu un aspect nou.

Rabufnire. . . din suflet

Inot intr-un ocean de tradare, iar
 sarea din minciuni ma face sa scuip sange la fiecare
 gura de aer pe care o iau.
 Valurile pline de amagiri ma poarta spre
 o lume a ereziilor, lacrimile mele de salvie
 convertindu-se intr-o dorinta impetuoasa de a zambi.

Buna, sunt un PRIETEN si sunt dependent de a profita de tine.

Tu nu esti aici,  ea nu e aici, nimeni nu e aici.
Ciudat, inainte sa apari puteam sa inot, acum
membrele refuza sa se miste, minciuna, tradarea si
nesiguranta ravasindu-se asupra mea. Ciudat, ma inec . . .
Oh, ma duc sa vizitez Atlantida, acolo e mai bine.
Da, acolo sunt doar eu si e mai bine.

Hei, sunt un PRIETEN si sunt dependent de a te manipula.

Ai avut vreodata senzatia ca nu ai niciun rost aici, intre
bestiile care se cred oameni? Ca locul tau e printre stele,
iar Pamantul reprezinta doar pista de lansare sper
stralucirea ta? Nu, eu nu am simtit asa ceva niciodata.
Dar acum simt de 10 ori mai mult! si totul e din suflet.
Just me, myself and I dam o petrecere cu zambete
false, promisiuni efemere si iluzii mute. Tu nu vi!


Buna, sunt un PRIETEN si sunt dependent de esecurile tale.

De-o parte sta Platon, in fata e Aristotel,
iar de mana ma tine Socrate. . .  tu unde esti?
Cu fiecare zi ce trece, timpul meu se scurge si
imi dau seama ca totul e ireversibil. . . Incepi
sa folosesti clisee, sa dai uitarii jertfe pretioase,sa
devii din ce in ce mai inocent . . . incepi sa te indragostesti. . .
Categoric, Aristotel avea dreptate, nu exista prieteni.

Hei, sunt un PRIETEN si sunt dependent de tristetea ta.

Prea multe compromisuri, prea multe sentimente adunate
intr-un singur pumn. . . lasa-le sa zboare, lasa-le sa plece.
Recunosc, mi-e greu, dar incep sa inot din nou. TREBUIE!
De acum, eu decid cine, cand si cum intra in sufletul meu.
TREBUIE sa ma misc, nu ma inec acum, nu azi! Acum te vad,
incerci sa ajungi la mine, sa ma ajuti. . . Azi nu, prefer sa ma descurc singura.

Buna, sunt EU si sunt dependenta de mine, de zambetul meu,
de curajul si puterea mea. . .  Da, azi n-am nevoie de colac de salvare.

Tapet de lux pentru toate gusturile

Fiecare om isi doreste sa aiba parte de cele mai bune conditii de trai mai ales atunci cand vine vorba despre propria locuinta, si astfel apare si necesitatea pentru un tapet lux, in special daca traim intr-o casa mare. Totusi problema este cu totul alta si in nici un caz dorinta. Problema apare cand vine vorba despre alegeri, mai ales in cazul reprezentantelor sexului frumos, deoarece aflandu-se in fata atator tentatii de design interior cu siguranta ca nimeni nu mai stie ce sa aleaga si ce sa lase la o parte. 

Ideal ar fi sa ne luam in cele din urma o casa foarte mare si sa avem posibilitatea sa optam pentru toate modelele placute. De mentionat este insa ca tapetul de lux nu se refera neaparat la faptul ca este extravagant si scump, ci mai mult la faptul ca implica un stil aparte, mai rafinat si mai clasic. Tapetul de lux este si el impartit pe mai multe categorii, dintre care cele mai apreciate sunt de gasit pe trendexpert.ro, site-ul cu cele mai variate produse si cele mai bune reduceri. Astfel aici gasim produse din categoria tapet de lux care poarta numele de Cosy White, iar aici avem modele de tapet cu tonuri deschise, cu foarte mult alb, cu modele curate si fine. Mai avem Glam and Glory, o categorie destinata persoanelor mai indraznete, care au curajul sa stimuleze si sa incerce prin fantezie, sa testeze tendinte noi, moderne, inovatoare. 

Categoria Icon, este o categorie mai aparte care implica modele abstracte insa de o finete exemplara, purtand semnatura lui Dieter Langer, categoria Karim Rashid, o categorie cu combinatii mai excentrice, a caror rezultat hipnotizeaza si sa nu uitam de categoria Wall Couture, care poarta semnatura lui Ulf Moritz, tapetul din aceasta categorie fiind clar destinata persoanelor care vor sa iasa din tipare.

Surprizele si efectul lor

Nu sunt o fana prea mare a surprizelor. Chiar daca de multe orpoate am zis ca ador suprizele mi-am dat seama recent ca de fapt nu-mi plac. Si spun asta pentru simplul fapt ca nu stiu cum sa reactionez la ele.Pur si simpu nu stiu ce sa fac. daca cineva imi da un cadou mi se pare ca ar trebui sa ii intorc pe moment favoarea chiar daca e ziua mea ori sa fac cumva sa il multumesc, nu stiu daca trebuie sa il desfac pe moemnt sau daca trebuie sa il pastrez ca sa nu-mi arat curiozitatea. Surprizele nu sunt genul meu. Imi place sa le fac, deoarece tind sa cred ca am o experienta relevanta in ceea ce priveste personalitatea umana. Imi dau seama ce vor cei din jurul meu si doresc sa le ofer bucurii mereu. Deci sa fac mici sau mari surprize. Insa cand e vorba sa reactionez eu la ele parca pur si simplu innebunesc.

Tin minte cand prietenul meu mi-a luat ultima data o pereche de incaltari foarte scumpe, drept cadou fara absolut nici o ocazie, i-am dat o palma peste fata. a fost o surpiza pe care nici el nu o va uita prea curand. Nu stiu de ce, pentru ca pur si simplu nu am avut cum sa reactionez sau pentru ca nu trebuia sa faca un astfel de gest . Adica de ce sa dea bani multi pentru mine cand putea pur si simplu sa imi zica ce simte, nu sa imi faca cadouri scumpe… dar cine stie, poate si logica barbatilor e cumva distorsionata fata de realitate.

Alta data cand mama mi-a facut o surpriza si a venit la mine cand nu ne mai vazusem de mai bine de un an, am inceput sa tip la ea. Mi-era dor de nu mai putem de ea si cred ca am tipat din suprarare ca nu m-a anuntat ca sa ii pregatesc o primire calduroasa. cel putin asa se explica, ca doar nu m-a deranjat din absolut nimic. Oricum ar fi, cert este ca lumea este data peste cap totala si eu cu atat mai mult. Unii oameni plang de bucurie la o supriza, altii rad ca nebunii, unii se tavalesc pe jos si poate ca cei mai multi imbratiseaza. Suntem conceputi diferit chiar daca baza este aceeasi. In fond nimeni nu stie sa zica “multumesc” chiar din prima mai ales cand vorbim despre o surpriza cred ca avem nevoie de un timp sa rumegam si abia apoi sa ne dam seama ce anume ne-a lovit.

Cum alegem restaurantul ideal pentru petrecerea de nunta ori botez

Restaurante in sector 4 sunt o multime, insa mirii trebuie sa le selecteze riguros dupa anumite criterii practice inainte de a semna contractul cu un anumit local. Primul impuls este sa alegi un restaurant aproape de casa sau unul cunsocut, dar asta nu este varianta optima.

Impreuna cu partenerul tau fa o lista cu toate restaurantele din sectorul in care locuiti sau in care vreti sa aiba loc nunta si apoi incepe sa faci triajul.

Doar anumite restaurante au echipamentul si calitatile necesare pentru organizarea unei nunti, de aceea incearca sa faci alegerea dupa urmatoarele criterii:

  • forma restaurantelor potrivite unei nunti au forma simpla, de hala. Cauta in lista de restaurante sector 4 localurile fara coloane, compartimentari ori forme cu colturi (sala in L, H, etc).
  • dimensiunea salii trebuie sa se potriveasca nuntii voastre, adica numarului de invitati;
  • amenajarea salii trebuie sa permita organizarea unei nunti din punct de vedere acustic, cromatic si decorativ. In traducere, bifeaza pe lista restaurante sector 4 doar acele localuri care sunt decorate intr-o cromatica complementara ori similara celei pe care ati ales-o pentru petrecere (nu poti face o nunta cu tema “pretty in orange” intr-un local rosu), verifica daca exista perdele si mocheta si cum influenteaza acestea sunetele si daca mocheta poate fi scoasa. Importanta este si pardoseala de pe ringul de dans: parchetul este cel mai bun, in timp ce gresia si mocheta pot da nastere la accidente.
  • incercati sa alegeti un local care dispune de parcare si de aer conditionat. Prima este foarte importanta intr-un oras aglomerat, iar lipsa celei de-a doua poate strica intreaga petrecere atunci cand fumul si caldura ii vor face pe invitati sa iasa afara pentru o gura de aer curat, ceea ce nu este de dorit.

Dupa ce ai redus lista de restaurante sector 4 dupa criteriile de mai sus, poti trece la criteriile de ordn material apoi la cele pur subiective. La sfarsit vei obtine doi sau trei “finalisti” si vei alege mai usor restaurantul tau de nunta.

O poezie dintr-o suta

Imi place poezia si mai ales cea moderna, cea care exprima in cuvinte simple - ganduri complicate, stari anapoda si dorinte cat o mie. O poezie scrisa de mult timp mi-a atins si mie sufletul, o poezie cat o suta, care spune totul despre placere, iubire, dorinta, oasiune, bucurie, inocenta. Ea este numita simplu: “100” si suna asa:

<<<<100 de zile imi sunt de ajuns pentru:

a face lumina din camera sa functioneze fara bec.
a sterge norii de pe cer
a da jos praful de pe mobila,
a citi 10 romane rusesti si stufoase,
a copia toate fetele de pe planeta fara dublura,
a strange roua din diminetile de toamna,
a fugari corbii din desert,
a desena curcubeie cu nuante mereu diferite,
a starni furtuni colosale care sa nu apese pe pamant,
a pune zambetul pe figurile animalelor,
a aduna toti macii de pe planeta,
a provoca incendii care sa arda raul,
a face sa piara toate gandurile negative,
a stinge toate felinarele de la toate colturile din toate strazile posibile,
dar niciodata pentru a te iubi cum trebuie, indeajuns si pur.>>>>

Brasovul - punctul cheie al turismului romanesc

Cu atat de multe obiective turistice in jur si cu nenumarate oportunitati de distractie, Brasovul a devenit un etalon al turismului romanesc. Faima sa se datoreaza in mare parte aerului curat de munte si atractiilor naturale din imprejurimi - de la muntii cu paduri bogate si pana la multitudinea de animale rare care traiesc in interiorul acestora, toate sunt o binecuvantare pentru ochiul si sufletul uman. Tot aici se afla si multe dintre cetatile cu iz istoric ale Romaniei, monumente impresionante, parcuri si centre comerciale. Pe scurt, Brasovul este orasul in care nu ai timp sa te plictisesti.

Turismul este deosebit de dezvoltat in aceasta regiune, anual mii de turisti din tara si de peste hotare alegand sa treaca pragurile hotelurilor si pensiunilor din Brasov. Cu oferte pentru toate buzunarele, orasul ofera cele mai bune oportunitati de cazare din tara. Fie ca vrei sa te relaxezi intr-un hotel de 5 stele, cu toate optiunile incluse, sau vrei sa iei o gura de aer curat intr-o pensiune de 4 margarete, unde totul iti este pus la dispozitie, vei beneficia de cele mai bune servicii si cazare Brasov, la cele mai accesibile preturi. Nu trebuie decat sa iti iei valiza cu tine si sa te relaxezi.

Ai nevoie de mai mult? Totul este posibil. O multime de hoteluri si pensiuni din Brasov iti stau la dispozitie cu cele mai bune oferte de cazare disponibile. Centru spa, sala de fitness, sala de conferinta sau de jocuri, toate pot fi regasite in incinta unui hotel. Daca ai nevoie de un ambient rustic, pe de alta parte, un gratar in aer liber sau o plimbare cu ATV-ul, o pensiune este tot ceea ce ai nevoie. In consecinta, singurele aspecte pentru care trebuie sa iti faci griji vor ramane distractia si buna dispozitie.

Care este lucrul pe care doar tu il poti face si din care poti castiga bani pe termen lung?

Nu este acelasi lucru pe care ati venit sa-l faceti pe internet? In cele de mai jos veti citi cateva idei care sa te inspire sa faci tot ce poti pentru a veni cu unele notiuni proaspete despre ce acest lucru inseamna pentru tine.

Realizarile sunt puternice. Ele creeaza bogatii si o baza solida de luare a deciziilor. Realizarile sunt perspective ale intelepciunii, deoarece acestea provin din adancurile a ceea ce sunteti. Perspectivele proaspete provin de dincolo de minte si experienta ta. Asta inseamna ca acestea sunt libere de limitarile care le-ati pus in loc de a incerca si de a controla ceea ce se intampla in viata ta.

Realizarile sunt centrate in minte si, ca atare, au deja cu prioritate o cale clara de urmat. Comenzile rapide sunt mult mai probabile atunci cand ne onoram o realizare noua, pentru ca vine cu un impuls incorporat.

Daca doriti sa incepeti o afacere, care ar putea duce la implinirea profunda si prosperitate fara margini, atunci ideea de afaceri trebuie sa vina din interiorul vostru. Deci, cum poti sa vezi ceea ce stii deja, dar nu iti dai seama cum?

Care este lucrul pe care numai tu il poti face? Puteti face doar ceea puteti concepe sa faceti. De aceea, realizarile sunt de nepretuit. Ai venit aici pentru a face un lucru pe care doar tu il poti face. Nimic altceva nu are sens. Deci, cum poti sa vizualizezi ceea ce stii deja, dar despre care nu iti dai seama? Prin doua moduri:

Adresati-va foarte bine intrebari deschise si nu le raspundeti imediat, dar ganditi-va la ele in timp. Apoi vedeti ce raspunsuri va vin in minte si va ridica moralul. Aceasta este calea de a lua si a actiona chiar si intr-o mica masura in acest domeniu specific. Sau:

Faceti ceva cu totul diferit de ceea ce ati facut. Sparge un model de creativitate intr-un mod inedit si realizarile noi vor sosi deoarece ati schimbat lucrurile.

Ce domeniu al vietii tale este cel mai deficient si ar trebui sa sufere schimbari? Ce lucru ti-ar placea sa stii despre schimbarea in acea zona? Adreseaza o intrebare deschisa in acest domeniu. Ceva de genul: ce stiu cu adevarat despre capacitatile mele si am pretins ca nu le-as putea folosi? Pentru a face o schimbare mare trebuie sa ajungeti la o noua revelatie, izbitoare, una atat de uimitoare care ne spune ca intelegerea stimuleaza o dorinta mare de a ne schimba.

Ce inseamna mentenanta web?

Odata ce ne-am hotarat ca vrem sa pornim la drum cu o afacere online, un site de prezentare sau pur si simplu cu un site de opinie, un blog pe care sa ne publicam puncte de vedere, sau un site pe care il dorim de informare obiectiva si la timp, fara doar si poate vom avea nevoie si de servicii de mentenanta web. Ce este insa mentenanta web, va fi prima intrebare a celor care pasesc pentru prima oara in aceasta lume. 

In procesul de administrare site – caci asta este de fapt mentenanta pe romaneste – intra publicarea pe site (cu alte cuvinte updatarea continua a continutului site-ului respectiv), corectarea greselilor de pe site daca ele apar sau daca sunt sesizate de utilizatori, gestionarea unei comunicari cat mai eficiente cu vizitatorii site-ului, ceea ce include si monitorizarea feedback-ului care vine din partea acestora, evaluarea aspectelor care tin de trafic sau de rankingul site-ului in rezultatele cautarilor pe Google, si operarea schimbarilor la nivel mare, ori de cate ori este nevoie.

De asemenea, echipa care se va ocupa de aceste lucruri cuprinde in oferta mentenanta web si aspecte legate de monitorizarea partii de hosting a site-ului. In functie de cat de mare este site-uI, de cat de complexa este structura sa veti sti, in general, de ce echipa va fi vorba pentru asigurarea unei munci de mentenanta eficienta, astfel incat un site de stiri - sa spunem – sa fie updatat mereu la timp, fara greseli, si sa functioneze la parametrii doriti inca din startul acestui business. 

Evaluarea complexitatii site-ului va va ajuta daca optati pentru alcatuirea unei echipe de mentenanta formate ad-hoc, insa varianta cea mai buna este aceea de a lucra constant cu o echipa cu servicii specializate in acest sens si care va sti intotdeauna cum sa rezolve cat mai bine problemele aparute.

Saratele de casa (pentru forma)

Cand vad saratelele, ma gandesc la copilarie, la vacanta de vara, la excursiile la mare sau la munte…plimbarile pe care le faceam impreuna cu familia, iar de cele multe ori calatoream cu masina sau cu trenul. Pe atunci eu nu stiam sa fac saratele (aveam doar sapte ani), dar bunica mea, ori de cate ori plecam undeva in excursie, ne pregatea saratele. Era ca un ritual, un obicei. Cateodata, imi doream sa plec intr-o excursie, doar pentru faptul ca voi manca saratelele acelea cu gustul special, care nu se compara cu cele cumparate din magazine. Tin minte ca, de multe ori, cand ramanea doar o saratea, toti fratii ne certam pe ea; mama ne impartea si ne dadea la fiecare cate un sfert de saratea, ca ne ajunga tuturor. Astfel, nici unul dintre noi sa nu se supere.
 
Pentru cei care au forma pentru saretele si nu stiu ce sa faca cu ea, astazi va voi scrie reteta mea de saratele crocante si bune (atat de bune, incat dispar din farfurie imediat) si poate ca saretelele vor da nastere unor amintiri placate, ca in cazul meu.

Avem nevoie de: un kg de faina, un pachet si jumatate de margarina, un pic de untura (cat o nuca), 300 grame de cascaval ras, trei oua intregi, un praf de copt, smantana cat cuprinde (daca nu va ajunge smantana, se poate completa cu lapte), patru linguri rase de sare si chimion.

Faina se pune intr-un vas mare peste care se adauga margarina, untura, cascavalul, ouale, praful de copt, sarea si chimionul. Se amesteca si se pune smantana cat cuprinde. Va trebui sa fie un aluat destul de tare, din care se vor forma bilute. Acestea le vom pune in forma, se intoarce pe ambele parti pana se rumenesc. Este mult de lucru la coacerea saratelelor, dar merita toata munca pentru gustul acela ca la mama acasa.

Nota: aveti grija sa nu ardeti saretelele, sa nu le tineti prea mult pe foc, deoarece ele sunt subtiri si se fac destul de repede (cam 1 minut fiecare saratea).

Importanta camerelor de supraveghere in penitenciare

Sistemele de supraveghere video au devenit esentiale in asigurarea securitatii eficace in inchisori si in centrele de corectie. Incidentele care implica violenta din partea unui detinut, consumul de droguri si abaterea de la reguli a organelor abilitate sunt doar cateva exemple ale actelor nefericite care pot aparea in interiorul zidurilor inchisorii. Progresele in tehnologia de supraveghere video permit acestor facilitati sa modernizeze sistemele, in scopul de a asigura un nivel sporit de siguranta pentru detinuti, dar si pentru angajatii centrelor de corectie si a inchisorilor. 

Ce beneficii exista?

Acoperire vizuala imbunatatita - multe inchisori si centre de corectie sunt expansive, avand o varietate de domenii, toate necesitand o monitorizare atenta. In timp ce gardienii si ofiterii de politie nu pot fi peste tot in acelasi timp, camerele de supraveghere pot oferi o acoperire continua a unui intreg segment.

Monitorizarea activitatii detinutilor
- prezenta constanta a unor camere supraveghere contribuie la ajutorul ofiterilor de la fata locului, la activitatile suspecte ale detinutilor si pot preveni incidentele din inchisoare care scapa de sub control.

Furnizarea de dovezi vizuale
- imaginile de supraveghere din arhiva reprezinta o resursa extrem de valoroasa pentru anchetele asupra incidentelor din penitenciare.

Mentinerea ordinii in zonele comune - locatiile unde se convoaca grupuri mari de detinuti, cum ar fi zonele de servit masa si cele de recreere, necesita supraveghere continua.

Reducerea frecventei atacurilor
- in inchisori si in centrele de corectie tensiunea este mare, iar luptele sunt inevitabile. Camerele de supraveghere descurajeaza un astfel de comportament si ajuta la analizarea incidentelor de violenta.

Prevenirea traficului de droguri
- sistemele de supraveghere video ajuta in prevenirea contrabandei printre detinuti, ajutand la evitarea introducerii de substante ilegale in penitenciar.

Monitorizarea comportamentului ofiterilor
- cazurile in care gardienii si ofiterii actioneaza in afara legii fata de detinuti, pot fi prinse pe camera. Astfel de materiale sunt folosite in anchete si pot ajuta la prevenirea abaterilor in viitor.

Transport mai sigur
- camerele de supraveghere instalate in holurile penitenciarelor si de-a lungul celulelor asigura un nivel sporit de siguranta atunci cand detinutii sunt escortati/transferati. Intr-un magazin camere supraveghere, veti gasi informatii si modele de camere de supraveghere potrivite pentru diverse situatii.

Vrei sa fii sotia mea? Like!

Oferirea inelului de logodna este cu siguranta cel mai asteptat moment din viata fiecarei femei. O simpla bijuterie se transforma instantaneu intr-un amalgam de trairi si visuri, toate finalizate cu o promisiune: El vrea ca Ea sa ii ramana alaturi tot restul vietii, la bine si la rau, “pana ce moartea ii va desparti”. Astfel, un simplu inel, care pana nu de mult zacea pe rafturile prafuite ale unei bijuterii, se transforma acum in garantia promisiunilor Lui, in fata Ei. Asadar, prin adoptarea pozitiei regulamentare de asezare a unui genunchi pe orice suprafata posibila si cu un tremur in glas, individul care isi ascunde cu greu emotiile, isi intreaba partenera: “Vrei sa fii sotia mea?” Sau, ma rog, acesta era scenariul clasic de cerere in casatorie al tuturor indragostitilor de pe mapamond.

Dar cum lumea s-a modernizat si obiceiurile s-au schimbat, acum cererile in casatorie sunt departe de a mai fi monotone si previzibile. Fiecare isi doreste ca acest moment sa ramana unic in viata si cauta prin orice mijloace sa il transforme in ceva diferit si inedit. Deja s-a avansat catre cererile in casatorie sub apa, in timp ce sar din avion sau la umbra vreunei piramide antice, care a stat marturie multor promisiuni, in timp. Nu mai este de mult un secret ca o cerere in casatorie trebuie sa aiba loc intr-un decor cu adevarat special, aparte de tot ceea ce s-a realizat pana in prezent. In fond, cum am putea sa ne mai laudam pe Facebook ca am trait cel mai frumos moment al vietii noastre, daca nu ar fi asa? Si-atunci, incepe agitatia.

O cerere in casatorie ar trebui sa fie epica, ca ulterior, pozele si filmarile de pe toate conturile de socializare sa primeasca cat mai multe like-uri si comentarii. Daca atunci cand te duci la baie si dai check in, primesti 50 de like-uri in mai putin de un minut, inchipuiti-va ca un astfel de moment trebuie sa ramana memorabil. Luand in calcul toti acesti factori, El va trebui acum sa nu piarda nimic din vedere. De la inel, flori, decor sau locatie, totul trebuie stabilit in amanunt. Momentul culminat apare la final, cand, cuprins de emotie si nerabdare, cavalerul de pe calul alb, uita de tot ceea ce a planificat, aseaza timid un genunchi in pamanat, ridica privirea spre cer si cu inelul in buzunar, o intreaba: “Vrei sa fii sotia mea?”