My Blog List

Cele mai iubite cosmetice din extract de trandafiri

Chiar daca industria cosmetica a avansat foarte mult, majoritatea produselor sunt pur chimicale si produsele de natura vegetala sunt tot mai greu de gasit. Rose of Bulgaria este o gama de produse care promoveaza cosmetice trandafiri, o gama dintre putinele cu reale beneficii imediate si directe asupra intregului organism al celor care o adopta. 

Trandafirul este o floare superba care, chiar daca pentru unii a devenit clasica, aroma sa duce cu gandul  la iubire si la romantism, fiind considerata in vremurile antice ca fiind o floare sacra. Gama noastra de produse atat Rose of Bulgaria cat si Regina Floris sau ofertele speciale, au la baza extractele naturale din trandafir. Aceasta planta splendida, simbolizeaza si iubirea, insa si secretele, tainele cele mai mistice, rafinamentul, frumusetea, renasterea, moartea sau sangele. Simbolurile sale sunt multiple insa si cu conotatii contradictorii. Totusi aici avem in discutie numai partile frumoase, caci altfel produsele cosmetice bio nu ar mai avea stralucirea pe care o au. Zeii in trecut se impodobeau cu ghirlande pline cu trandafiri sau le foloseau pe post de mancare, crezand ca ajuta corpului daca au baut prea mult alcool sau daca sunt obositi dupa o petrecere de pomina. Insa avantajele reale ale esentelor extrase din trandafiri le stim deja. Produsele cele mai iubite sunt atat cele care au la baza apa de trandafir, cat si cele care au la baza ulei esential de trandafir mai ales pentru ca ele au un efect incredibil de calmare. 

Insa, gama noastra de produse nu se bazeaza numai pe aceste extracte, avand in componenta si alte substante care ajuta la efecte si mai formidabile finale, totul unindu-se pentru obtinerea perfectiunii.  In cazul in care nu ati incercat pana acum sa utilizati produse din extract de trandafir nu e tarziu sa incepeti cu produsele de ingrijire corporala din gama noastra, pentru un plus de stare de bine.

Masina minune

Masina care promite sa revolutioneze lumea nu merge cu combustibil lichid, nu este mai mare decat latimea unei masini obisnuite si se poate conduce fara permis de conducere. Acest lucru este de-a dreptul revolutionar!

O astfel de masina a fost creata de cei de la Motor Development International. Inventatorul acestui prototip este Guy Negre, pasionat de motoare si vehicule cat mai eficiente. Acesta a pornit o munca de cercetare imensa, iar in anul 1996 a prezentat prima generatie a motorului cu aer. Dupa cativa ani, in 1998 expune publicului o prima masina cu un astfel de motor; masina se numea „Green taxi”. Dupa 17 ani isi poate vedea un vis ce devine realitate: masina cu motor ce functioneaza cu aer este gata sa se produca in serie.

Masina minune va putea fi vazuta pe strazi chiar din acest an in Europa. De comercializarea acestui vehicul cei mai interesati sunt italienii.

Designul si producerea in serie a acestei masini a fost posibila cu ajutorul indienilor de la Tata Nano, constructia fiind realizata la un pret foarte mic.

Masina ce merge pe aer comprimat va expune spre vanzare mai multe modele ce variaza ca design, caracteristici ale motorului si dimensiuni. Cea mai mica masina produsa de Tata Nano va avea o capacitate de transport de trei persoane si un motor de 45 CP. Datorita motorului atat de mic, acest model va putea fi condus fara carnet de sofer, doar cu o legitimatie prin care dovedesti ca ai facut cursul de legislatie rutiera si cunosti regulile de circulatie.

Muzica viselor

“Aud adesea muzica in visele mele, uneori cunoscuta, alteori deloc familiara…”,  “Imi place sa ma cufund din nou in visare, pentru ca totul este linistit si aud o muzica deosebita”… Sunt doar doua dintre marturiile foarte des intalnite ale oamenilor care spun ca aud muzica in visele lor.  Atunci cand stimulii exteriori – stresul, agitatia, galagia, munca etc – inceteaza, lasand loc linistii si stimulilor interiori, muzica isi face loc adesea in visele noastre, chiar cercetatorii din intreaga lume constatand ca muzica in vise este unul dintre fenomenele normale legate de lumea viselor. Cel mai adesea oamenii relateaza vise cu o muzica melodica, linstitoare, deloc agresiva, si care este usor de amintit in stare de veghe, fie in totalitate, fie pe segmente. Este si cazul ceor care isi cauta interpretarea viselor muzicale la Cevisez.ro, dictionarul online de vise cel mai complex.

Sigur, exista si cazuri in care oamenii nu isi amintesc muzica din vise, si mai ales daca este vorba despre versuri, acestea vor trece cu lejeritate in uitare, lasand loc doar melodiei. Muzica in vise poate fi o tema de background, asemeni coloanei sonore intr-un film, la fel de bine cum poate fi subiectul central al visului, in care cel care viseaza poate canta el insusi, fie vocal fie instrumental.

Cum sa ne amintim visele muzicale este o problema reala, asa cum, de altfel, o problema este si sa ne amintim visele obisnuite, de fiecare noapte. Insa pentru a ne aminti cadrul muzical al unui vis, esential este sa avem capacitatea de a transcrie in note muzicale ceea ce visam. De asemenea, pentru ca visul sa ramana clar si dupa momentul trezirii, este necesar ca trezirea sa se faca lin, nu prin mijloace sonore care sparg linistea camerei. Cateva modalitati de mentinere a atmosferei visului, la fel ca si alte subiecte de interes legate de lumea viselor sunt la dispozitia pasionatilor de oniric pe blogul Cevisez.

Cand sa iubim iarna

E imposibil sa iubesti toate partile din ceva sau de la cineva. Tot timpul trebuie sa fie ceva care sa ne faca sa strambam din nas, fie ca vorbim de persoane, evenimente, obiecte sau poate chiar anotimpuri.

Nu poti sa iubesti fiecare parte a iernii, la fel cum nu poate sa iti placa fiecare parte din vara, primavara sau toamna.

Si ce anume poate sa ne displaca la anotimpul alb? Pai, poate nu agream frigul excesiv. Poate nu ne place cand ne ingheata picioarele, mainile, nasul, urechile si alte parti ale corpului. Poate nu ne place nici ca trebuie sa punem pe noi jumatate din garderoba atunci cand iesim afara. Este posibil sa ne indispuna starea drumului. Poate unii dintre noi suntem mai predispusi la raceli si gripe in perioada asta.

Dar nu putem sa nu iubim iarna. Iarna avem ocazia sa dam startul unui nou an. Iarna putem sa ne impodobim casa. In anotimpul alb putem sa admiram orasele impodobite de sarbatori. Putem sa savuram un ceai fierbinte la adevarata sa valoare. Putem sa purtam puloverul cel mai gros. Iarna putem sa stam sub patura, la caldura, cu o cana de ceva fierbinte si sa citim o carte buna in intimitatea casei noastre. Iarna ne aduce cele mai bune varietati de vin fiert, cafea fierbinte, tuica fiarta si alte bauturi care au scopul sa ne revigoreze si sa ne aduca la viata.

Cum sa nu iubim iarna, cand asta e singurul anotipm in care putem sa facem oameni de zapada? Trebuie sa iubim iarna si pentru ca toate privelistile imbraca haine albe si ne inspira ideea de curatenie si puritate. Iubim iarna pentru ca, din cauza frigului, avem un motiv in plus sa fim mai aproape de cei dragi. Iarna sunt cele mai frumoase sarbatori. Iarna ne bucuram ca niste copii de venirea lui Mos Craciun si tot iarna avem ocazia sa daruim din suflet, atat celor dragi, cat si celor mai putin norocosi dintre noi. Nu spun ca avem nevoie de motive sa facem acest lucru sau ca in alta perioada a anului nu putem sa daruim, dar iarna este momentul cel mai propice pentru asa ceva.

Asadar, cum sa iubim iarna? Iubim iarna stand la caldura alaturi de cei dragi. Iubim iarna practicand sporturile de iarna. Iubim iarna savurand cele mai fierbinti bauturi. Iubim iarna purtand cel mai pufos pulover. Iubim iarna daruind. Iubim iarna fiind mai buni. Si nu in ultimul rand, iubim iarna pentru ca face parte din existenta noastra. Este nelipsita an de an, astfel ca, cea mai buna solutie este sa gasim motivele pozitive in tot ceea ce ne inconjoara. Keep Calm and Love Winter!

Produsele naturale pentru copii

Odata cu intoarcerea vremii reci de iarna, multi dintre noi sunt in cautarea unor modalitati naturale si eficiente, pentru a-si proteja propria sanatate, cat si pe cea a copiilor nostri. Din fericire, exista o mare varietate de produse naturale destinate in mod special administrarii celor mici. Inainte de aceasta, insa, este important sa te asiguri ca faci alegerea cea mai buna de suplimente pentru copiii tai, consultand un medic specialist.

Remedii homeopate pentru copii

Fiecare remediu homeopat se face de la o substanta extrem de diluata care are calitati similare cu simptomele pe care se vizeaza. Se crede ca atunci cand corpul intalneste homeopatia, acesta raspunde si combate simptomele corespunzatoare. Vei gasi o varietate de remedii homeopate pentru copii, in mod special pentru a-i ajuta cu problemele comune ale sistemului imunitar.

Remedii naturiste pentru copii


In plus fata de homeopatie, exista si o mare varietate de remedii din plante pentru copii, care ajuta, de asemenea, la stimularea imunitatii. Unele ofera actiune blanda de vindecare pentru ochi, urechi, nas si gat si sustin, de asemenea, nivelurile sanatoase de inflamatie pentru a normaliza productia de mucus, in timp ce altele calmeaza durerile de gat, moment in care sustin respiratia si promoveaza tesutul sanatos al mucoasei. Adaptate la organismele mai mici si la sensibilitatile mai mari ale celor mici, aceste produse pentru copii ajuta si la mentinerea respiratiei sanatoase.

Probiotice pentru copii


Cand ne gandim la bacterii, ne gandim de cele mai multe ori la bacteriile rele care ne pot imbolnavi copiii. Cu toate acestea, exista si bacterii bune care ii pot ajuta sa se simta mai bine. Se pot trata si chiar preveni unele boli cu alimente si suplimente care contin anumite tipuri de bacterii vii, cunoscute sub numele de probiotice. Beneficiile includ reducerea agentilor patogeni (microorganismele daunatoare), ajutand digestia si cresterea functiei imune.

Despre Jessica Alba

Jessica Alba, in varsta de 30 de ani, este mama a doi copii minunati. Chiar daca nu mai este adolescenta, ea arata ca la 18 ani si se poate lauda cu un trup perfect si un look fresh, care denota ca este o mama si o sotie fericita.

Jessica Alba a jucat in filme roluri de femei superficiale si degradante, a trecut peste prejudecatiile tuturor, a ignorat criticile si si-a urmat mai departe cariera.

Ea a jucat in numeroase seriale ca “Dark Angel” si “Sin City”. Vocea i-a fost auzita in “Escape from Planet Earth”,  iar de curand am vazut-o in “Machete Kills” si o vom revedea in “Sin City: A Dame to Kill for”.

Jessica este implinita si pe plan familiar. Are o familie minunata alaturi de sotul ei, Cash Warren, cu care are doua fetite Honour Marie si Haven. Ea acorda mai mult timp familiei decat carierei, iar din aceasta cauza o vedem in roluri marunte. Fiind mama, a vrut sa impartaseasca cu noi experianta sa personala in cartea “The Honest Life”, in care ne invata cum sa avem o viata armonioasa in familie.
 
Putem sa spunem despre stilul vedetei doar cuvinte de lauda, deoarece ea este foarte frumoasa, iar silueta o avantajeaza. Se imbraca intr-un mod simplu care, cumva, o face sa straluceasca, chiar daca se afla pe strada impreuna cu fetitele ei sau chiar daca se afla pe covorul rosu; ea are o stralucire aparte care ii uimeste pe multi. Doar prin simplul fapt ca este simpla si naturala, Jessica devine o fashionista din ce in ce mai priceputa, facand alegeri care o pun in evident, iar rezultatul este intotdeauna unul impecabil.

O alternativa pentru masina personala

Daca in perioada urmatoare te afli in Cluj si ai nevoie de o masina cel mai recomandat ar fi sa apelezi la serviciile rent a car din Cluj. Mai intai trebuie sa te informezi despre acest subiect si sa alegi firma care iti va satisface cerintele intr-um mod care sa te avantajeze, atat din punct de vedere financiar cat si calitativ. Bineinteles ai posibilitatea sa alegi ce model de masina vrei sa inchiriezi, insa uneori apar probleme atunci cand te afli in fata volanului. Poate te intrebi cum sa faci sa alegi o masina care sa iti permita sa pornesti la drum fara nicio problema. In primul rand este recomandat sa cunosti cat mai bine tipul de masina inchiriata pentru a te bucura cat mai mult de timpul cat vei fi la volan.

Companiile de rent a car Cluj iti vor oferi masini bine intretinute, dar trebuie sa tii cont de cateva indicatii inainte de a porni la drum cu o masina inchiriata.

1. Intotdeauna dupa ce cobori din autoturismul inchiriat ar trebui sa scoti cheia din dispozitivul de pornire si nu uita sa tragi frana de mana
2. Nu lasa copiii nesupravegheati in vehicul
3. Nu uita sa folosesti centura de siguranta
4. Pastreaza distanta adecvata intre vehicule cand esti in trafic
5. Adapteaza-te la conditiile din trafic si la cele meteo
6. Nu scoate cheia din dispozitivul de pornire al masinii inchiriate cand masina se deplaseaza pentru ca volanul se va bloca automat
7. Condu regulamentar, respectand reglementarile
8. Inainte de a porni masina verifica luminile laterale, lampile de semnalizare, lampile de frana, avariile etc
9. Daca masina este in panta, cupleaza marsarierul

Odata ce ai in minte toate aceste reguli te vei descurca de minune indiferent de masina pe care o vei alege pentru inchiriere. Pentru a te bucura de o experienta cat mai vasta si satisfacatoare poti alege o alta masina de fiecare data cand te hotarasti sa inchiriezi.

Beneficiile ceaiului alb

Ceaiul alb poate sa fie chiar pe unul dintre locurile fruntase ale antioxidantilor avand in vedere si toate beneficiile pe care le aduce. Ceaiul alb, nu numai ca are un guts foarte bun insa el are si multe efecte benefice pentru organism si de cele mai multe ori poate sa fie si un bun substituent al cafelei, consumat dimineata sau chiar si in timpul zilei. Desigur beneficiile sunt si mai multe iar aici amintim:
  • intarzie imbatranirea tenului, avand o calitate antioxidanta excelenta
  • ceaiul alb poate sa previna unele forme forme de cancer
  • ajuta si la durerile de prostata
  • daca aveti probleme cu stomacul sau cu cancerul de colon puteti sa consumati ceai alb pentru ameliorarea simptomelor
  • intareste circulatia sangelui
  • ajuta in cazul problemelor de circulatie, deci puteti astfel sa  evitati si probleme cauzate de vase de sange sparte
  • inima cat si circulatia ei devin mai sanatoase, mai functionale
  • poate sa fie folosit si de cei care sunt raciti sau gripati, ajuta foarte mult
  • va calmeaza in cazul in care sunteti foarte agitat
  • va ajuta sa va intariti sistemul imunitar
  • intareste organismul
  • va ajuta sa ameliorati diabetul sau cel putin sa il tineti sub control
  • in caz ca aveti probleme cu pielea sau cu iritatiile ei, puteti folosi ceai alb pentru vindecare
  • ceaiul alb va ajuta si oasele, le fortifica si le imbunatateste
  • de asemena intareste si dintii

Totusi acest miracol natural nu a fost descoperit cu putin timp in urma. El este un medicament folosit din cele mai vechi timpuri, are la baza componenti care nu il pot face decat sa fie un elixir de nelipsit in viata celor care vor sa traiasca sanatos. Alaturi de ceaiul verde si de ceaiul negru, cel alb nu poate decat sa va imbunatateasca viata si sa va ajute acolo unde aveti nevoie. Gustul sau nu este atat de amarui ca si cel al ceaiului verde sau negru insa ca sa obtineti un lichid si mai placut puteti sa ii adaugati un pic de miere de albine si un strop de esenta de rom sau de vanilie.